Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Moover trælegetøj

4
Anbefalet Alder (Legetøj)

Moover trælegetøj

Her hos Kids-world kan du købe trælegetøj fra Moover til drenge og piger. Vi har gjort os umage med at have et stort og spændende udvalg af trælegetøj fra en lang række brands - også Moover. Sortimentet består af alt det spændende fra Moover, som vi er sikre på, at dit barn eller børn helt sikkert vil finde interessant.

Moover er et dansk legetøjsfirma, som blev stiftet af Jeppe Krog og Kåre Tofte i 2003. De ville sammen gerne udvikle produkter med et skandinavisk design - præget af simplicitet, minimalisme og funktionalitet. De havde begge en vision om at skabe nye måder for børn at lege på verden over! Fra begyndelsen af ville de skabe legetøj, som gjorde børn glade, motiverede og eventyrlystne.

Forældre kan også føle sig trygge ved, at Moovers trælegetøj er fremstillet af de bedste materialer, som er af høj kvalitet og ikke belaster miljøet. Alle Moovers produkter er designet med stolthed og kærlighed! Moovers trælegetøj hjælper børn i deres udvikling - deres mobilitet og kreativitet. Produkterne vil holde i mange år og kan sagtens gå i arv til mindre søskende.

Legetøjsbiler fra Moover

Her på siden kan du se de fede legetøjsbiler fra Moover.

Moover er et godt brand, som er kendt for deres kvalitetslegetøj. Moover har et godt udvalg af legetøjsbiler i de fineste farver.

Moover og de andre brands designer mange varianter af legetøjsbiler i giftfri og miljørigtige materialer samt flotte farver.

Puttekasser fra Moover

Moover puttekasser er noget fantastisk legetøj til babyer. Moover fremstiller de fineste puttekasser i miljørigtige materialer.

Moover puttekasser er kendetegnede ved deres pæne designs af fx en "simpel" kasse med huller samt pæne malede motiver, eller måske er puttekassen fra Moover udformet som en bil.

Moover og de andre mærker designer forskellige puttekasser i moderne farver samt miljørigtige og giftfri materialer

Gratis fragt ved køb af Moover

Her hos Kids-world har du muligheden for at betale med børnepenge, samt få leveret ordren helt gratis, så længe at ordren skal leveres i Danmark. Du kan dermed kigge dig om efter nogle nye ting fra Moover, uden at bekymre dig om fragtpriserne.

Vi håber på, at du finder, lige præcist det du leder efter fra Moover her hos os - sortimentet er i hvert fald stort, og indeholder rigtig mange smarte produkter. Klik dig gerne rundt blandt de mange kategorier og lad dig blive inspireret.

Tilføjet kurv