Rubber Duck

(2) Skjul filter  
Skostørrelse
Mærke
Farve
Køn
Type
Pris

-35%
Rubber Duck Vinterstøvler - Snowjogger - Rød
Rubber Duck Vinterstøvler - Snowjogger - Rød 449,95 DKK     Spar 157,49 DKK   
292,46 DKK 


-35%
Rubber Duck Vinterstøvler - Snowjoggers - Grå Camo
Rubber Duck Vinterstøvler - Snowjoggers - Grå Camo 499,95 DKK     Spar 174,99 DKK   
324,96 DKK Rubber Duck

Her kan du købe vinterstøvler fra Rubber Duck til drenge og piger. Vi har gjort os umage med at have et stort og spændende udvalg af vinterstøvler fra Rubber Duck og en andre smart brands. Sortimentet består af alt det spændende fra Rubber Duck, som vi er sikre på, at dit barn eller børn helt sikkert vil finde interessant.

Få leveret Rubber Duck ganske gratis

Når du handler her hos Kids-world.dk, kan du vælge at betale med børnepenge og få leveret ordren ganske gratis - så længe at denne skal leveres i Danmark. Du kan dermed kigge dig om efter nogle nye ting fra Rubber Duck, uden at bekymre dig om fragtpriserne.

Med dét sagt, håber vi på, at du finder et eller andet i vores sortiment, så matcher hvad end du leder efter. Uanset om det lige er bevidst, at du har klikket dig ind på vores Rubber Duck-kategori - sortimentet er i hvert fald stort, og indeholder rigtig mange smarte vinterstøvler. Derfor skal du endelig klikke dig videre til udvalget i de andre kategorier med alt fra børnetøj, børnesko og interiør til børneværelset.

Tilføjet kurv