Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Woobiboo

14

Woobiboo

Slip den lille pilfinger fri med Woobiboo

Sjældent har muligheden været så stor for at lade den lille pilfinger få stillet sin lyst til at pille, røre og lege med diverse ting i hjemmet. Woobiboo er kendetegnet for at tage de klassiske pilfingertavler til et helt nyt niveau - til glæde for hjemmets små pilfingre.

Netop børns kreativitet og iver efter at undersøge den store verden, er noget af det bedste, der findes. Woobiboo giver her børnene mulighed for netop at slippe fantasien fri og få stimuleret deres sanser med et Woobiboard, der kommer i en lang række varianter.

De fantastiske Wooboboards er skabt for at stimulere børns sanser og lade dem slippe fantasien fri i takt med, at de kan røre, føle og udforske de mange ting, der er monteret på Woobiboardet.

Hvem er Woobiboo?

Woobiboo har i en håndfuld år nu skabt fantasifuldt og kreativt legetøj til små børn, som både stimulerer deres sanser og lader dem slippe fantasien fri. Woobiboo har til huse i polske Lomza og udvælger materialerne, farverne og samlingen af de fantastiske Woobiboards sammen med en række eksperter.

Det har ført til, at Woobiboo i dag sælges i flere verdensdele - til stor glæde for nysgerrige og legesyge børn.

Vi har et Woobiboard til enhver pilfinger

Woobiboards er omtænksomt designet legetøj, der er blevet til i samråd med designere, fysioterapeuter og pædagoger, hvorefter målgruppen selv har fået lov til at blevet teste dem af - og det til stor glæde.

Uanset hvilket Woobiboard du vælger, er det et godt valg. De forskellige Woobiboards fra Woobiboo er produkter, der i tråd med Montessori-metoden opmuntrer til kreativ tænkning og træner de små hænders motoriske færdigheder.

Det hjælper børn til at lære at binde sine sko, lære klokken, åbne lynlåsen og matche former. De vækker også kreativiteten hvilket resulterer i, at barnet tilegner sig viden hurtigere og er roligt og afslappet, samt har lettere ved at etablere relationer til jævnaldrende børn.

Derfor finder du et stort og varieret udvalg af Woobiboards fra Woobiboo i vores sortiment. På den måde kan du nemt finde den perfekte pilfingertavle - eller Woobiboard, som pilfingertavlerne fra Woobiboo hedder. Glæd dit barn med et Woobiboard og lad fantasien og kreativiteten blive sluppet fri.

Sådan holder du øje med de aktuelle Woobiboo tilbud

Er du tilbudsjæger? Så læs med her, for her får du opskriften på, hvordan du kan sikre dig vores forskellige Woobiboo tilbud. Vi anbefaler altid, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Her melder vi forskellige kampagner og tilbud ud, så abonnerer du på vores nyhedsbrev, så bør du ikke gå glip af vores forskellige Woobiboo tilbud.

Som et alternativ - eller et supplement dertil, kan du også følge os via de sociale medier, hvor vi er til stede. Der opdaterer og informerer vi også løbende om alt fra Woobiboo tilbud til nyheder og meget andet.

Hos Kids-world kan du shoppe Woobiboo med børnepengekredit

Når du shopper Woobiboo hos Kids-world, har du mulighed for at benytte dig af vores gratis kreditordning, der giver dig op til tre måneders gratis kredit. Du kan her vælge at betale med børnepengekredit.

Vælger du at betale med børnepengekredit, så sender vi din ordre med Woobiboo afsted med det samme, mens betalingen udskydes, til du får udbetalt børnepenge. På den måde kan du få dit Woobiboard fra Woobiboo hurtigt, mens betalingen udskydes, til næste gang du får børnepenge.

Her kan du shoppe Woobiboo med hurtig og gratis hjemmelevering

Glem alt om udgifter til fragt og dyre leveringsmetoder. Når du shopper Woobiboo hos Kids-world, kan du se frem til, at vi tilbyder gratis hjemmelevering på alle ordrer - uanset ordrestørrelsen, så længe din leveringsadresse er i Danmark.

Tilføjet kurv