Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Babiators solbriller til børn

30
Størrelse
30%
Babiators Solbriller - Round - Into The Mist Babiators Solbriller - Round - Into The Mist 209,97 DKK
Oprindeligt:  299,95 DKK  
30%
Babiators Solbriller - Round - Into The Mist Babiators Solbriller - Round - Into The Mist 209,97 DKK
Oprindeligt:  299,95 DKK  
30%
Babiators Solbriller - Round - All The Rage Sage Babiators Solbriller - Round - All The Rage Sage 209,97 DKK
Oprindeligt:  299,95 DKK  
30%
Babiators Solbriller - Navigator - Wicked White Babiators Solbriller - Navigator - Wicked White 174,97 DKK
Oprindeligt:  249,95 DKK  
30%
Babiators Solbriller - Aviator - Black Ops Black Babiators Solbriller - Aviator - Black Ops Black 174,97 DKK
Oprindeligt:  249,95 DKK  
30%
Babiators Solbriller - Aviator - True Blue Babiators Solbriller - Aviator - True Blue 174,97 DKK
Oprindeligt:  249,95 DKK  

Babiators solbriller til børn

Lækre solbriller til børn fra Babiators

Babiators skaber solbriller som beskytter børns øjne, når de er på udforskning i den store verden. Solbrillerne giver en følelse af eventyr og optimisme - og når børn har dem på, ved de at de kan tage hvorhen de vil, overvinde alt og være helte på vejen. Solbrillerne er yderst robuste og kan holde til det meste.

Børns øjne har brug for solbriller, eftersom unge øjne er mere modtagelige over for solskader grundet større pupiller og klarere linser.

Folkene bag Babiators

Vennerne Molly og Ted Fienning og Carolyn og Matthew Guard mødte hinanden i college. Efter de dimitterede, tog de på ferie sammen og diskuterede opstarten af et eventuelt firma sammen. Carolyn, Matthew og Molly blev en del af erhvervslivet, og Ted Blev pilot i flåden.

Ideen til Babiators blev født i en militærbase i Beaufort, da Molly så Carolyns børn i solen med øjnene knipet sammen, mens forældrene stod med Aviator-solbriller på, og manden Ted sagde "Lad os lave dem, og kalde dem Babiators!"

Matthew og Carolyn Guard var helt med på ideen - de havde ventet på sådan en ide. De elskede tanken om at skabe produkter til børn, som var af høj kvalitet, sikre, holdbare, stilfulde og til en god pris.

Firmaet blev grundlagt i 2011, hvor Carolyn og Molly i starten arbejdede ved køkkenbordet. De stilfulde og super lækre produkter fra Atlanta, Georgia, USA sendes i dag til mere end 30 lande, så børn verden over er beskyttede når de nyder livet udendørs.

Babiators solbriller i forskellige farver

Hos os kan du finde et bredt udvalg af Babiators solbriller i forskellige farver, der passer til enhver smag og stil. Udforsk vores sortiment, der inkluderer farver som lyserød, blå, grøn, lilla og meget mere. Vores udvalg giver dig mulighed for at vælge den farve, der passer bedst til dit barns personlighed.

Tilbud på Babiators solbriller

Ønsker du at få tilbud på Babiators solbriller? Så er der flere måder, du kan spare penge på. Besøg vores udsalgskategori, hvor du kan finde nedsatte priser på udvalgte Babiators solbriller. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev for at modtage eksklusive tilbud og rabatter direkte i din indbakke.

Følg os også på sociale medier, hvor vi løbende deler særlige tilbud og kampagner med vores følgere.

Babiators solbriller til drenge

Vi præsenterer stolt vores kollektion af Babiators solbriller til drenge. Disse solbriller kombinerer cool designs med førsteklasses UV-beskyttelse, der sikrer dine drenges øjne mod skadelige solstråler. Uanset om det er til udendørs leg eller en dag på stranden, vil vores udvalg af Babiators solbriller til drenge være en fantastisk ledsager.

Udforsk vores sortiment, der inkluderer forskellige farver, former og størrelser, så du kan finde den perfekte match til din drengs stil og personlighed.

Babiators solbriller til piger

Vores udvalg af Babiators solbriller til piger er skabt med fokus på både mode og beskyttelse. Disse solbriller kombinerer stilfulde designelementer med UV-beskyttelse, der sikrer, at dine piger kan nyde udendørs aktiviteter uden at bekymre sig om solens skadelige virkninger.

Vi tilbyder et bredt udvalg af farver, mønstre og former, der passer til enhver lille fashionistas smag. Uanset om det er til en afslappet dag i haven eller en udflugt, vil vores Babiators solbriller til piger tilføje det perfekte touch til enhver outfit.

Babiators størrelsesguide

Det er vigtigt at finde den rigtige størrelse, når det kommer til solbriller til børn. I hver produkts beskrivelse finder du en Babiators solbriller størrelsesguide, der hjælper dig med at vælge den optimale størrelse til dit barns ansigt. Vi er opmærksomme på, at pasformen er afgørende for komforten, når dit barn bærer sine Babiators solbriller.

Hvis du har spørgsmål vedrørende størrelsen, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Køb Babiators solbriller med børnepengekredit

Vi tilbyder en praktisk og gratis børnepengekredit til vores kunder. Med denne kreditordning kan du købe Babiators solbriller og andre produkter til dit barn og betale senere. Kontakt vores kundeservice for mere information om denne mulighed.

Gratis fragt ved køb af Babiators solbriller

Her hos Kids-world.dk har du muligheden for at betale med børnepenge, samt få leveret ordren helt gratis, så længe at ordren skal leveres i Danmark. Du kan dermed kigge dig om efter nogle nye ting fra Babiators, uden at bekymre dig om fragtpriserne.

Vi håber på, at du finder, lige præcist det du leder efter fra Babiators her hos os - sortimentet er i hvert fald stort, og indeholder rigtig mange smarte solbriller. Klik dig gerne rundt blandt de mange kategorier og lad dig blive inspireret.

Tilføjet kurv