Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Aqua Sphere - Svømmeudstyr til børn

56
Størrelse
40%
Aqua Sphere Svømmebræt - Navy/Bright Yellow Aqua Sphere Svømmebræt - Navy/Bright Yellow 146,97 DKK
Oprindeligt:  244,95 DKK  

Aqua Sphere - Svømmeudstyr til børn

Aqua Sphere - alt til børnenes svømme behov

Aqua Sphere har alt hvad der skal bruges, til når børnene skal ud at svømme, hvad end det er i havet, ved en pool, en sø, eller noget helt andet.

Hvis dit barn enten svømmer professionelt eller bare træner ofte, er Aqua Sphere et super godt valg. Produkterne er designet til professionel anvendelse og er af den allerhøjeste kvalitet. 

Der er bl.a. svømmebriller som er yderst behagelige og helt vandtætte, svømmeveste til de mindste børn, badedragter og svømmesko - kort sagt, alt det udstyr der anvendes til svømning.

Historien bag Aqua Sphere

Aqua Sphere blev grundlagt i Genoa, Italien i 1998 og lanceret af Aqua Lung, et af verdens førende firmaet indenfor udstyr til dykning og snorkling.

I dag sælges Aqua Sphere i mere end 60 lande, og er førende indenfor produktionen af udstyr til fitness og hobby-svømning, svømmetræning og triathlon. Aqua Sphere imødekommer alle svømmeres behov uanset deres niveau.

Samarbejde med Michael Phelps

I 2014 indgik Aqua Sphere et samarbejde med Michael Phelps, som er nok verdens bedste olympiske svømmer. MP Michael Phelps mærket tilbyder en række konkurrencedygtigt svømme produkter, samt produkter som kan hjælpe børn med at lære at svømme.

Aqua Sphere svømmebriller - Professionelle svømmebriller til børn

Aqua Sphere svømmebriller er kendt for deres avancerede design og fremragende egenskaber, der gør dem populære blandt både professionelle svømmere og fritidssvømmere - og selvfølgelig også børn.

Aqua Sphere svømmebriller er ofte anerkendt for deres bredt synsfelt, der giver svømmeren en klar og ubegrænset udsigt under vandet. De er også berømte for deres avancerede anti-dugteknologi, der sikrer, at brillerne forbliver klare og dugfri, selv under intensiv svømning.

Aqua Sphere svømmebriller er konstrueret med komfort i tankerne og har bløde tætningskanter og justerbare stropper, der sikrer en tæt pasform uden at skabe ubehag.

Aqua Sphere svømmebrillernes holdbare og kvalitetsmaterialer gør dem til pålidelige partnere for enhver svømmer, mens det brede udvalg af stilarter og farver tilgodeser både ydeevne og æstetik.

Aqua Sphere våddragter - Ideel til den lille vandhund

Aqua Sphere våddragter er kendetegnet ved deres innovative design og fremragende funktioner, der gør dem ideelle til både voksne og børn. Aqua Sphere våddragterne er lavet af avancerede materialer, der sikrer optimal bevægelsesfrihed i vandet.

Den tætsiddende pasform og fuld giver effektiv isolering, hvilket er særligt gavnligt for børn, der elsker at lege og svømme i vandet.

Aqua Sphere våddragter er nemme at tage på og af. De er designet til at give børn en behagelig og tryg oplevelse i vandet.

Aqua Sphere Stingray - Enestående våddragter til børn

Aqua Sphere Stingray våddragter er enestående inden for børnesvømning med deres imponerende egenskaber og design.

Aqua Sphere Stingray våddragter er skabt med fokus på komfort og sikkerhed. Lavet af let neoprenmateriale, tilbyder de en fantastisk balance mellem flydeevne og bevægelsesfrihed, hvilket gør dem ideelle for børn, der udforsker vandmiljøet.

Aqua Sphere Stingray våddragter er også udstyret med UV-beskyttelse, hvilket sikrer, at børnene er beskyttet mod solens skadelige stråler under udendørs svømmeaktiviteter. Den lynlåslukning på bagsiden gør det nemt for forældre at tage våddragten af og på, mens det tætsiddende design giver optimal komfort uden at gå på kompromis med bevægeligheden.

Aqua Sphere Stingray dragterne er et pålideligt valg til børns vandsportaktiviteter og fremmer både sikkerhed og sjov i vandet.

Gratis levering af svømmeudstyr fra Aqua Sphere

Hver gang du handler her på shoppen, kan du kvit og frit få leveret din bestilling med svømmeudstyr fra Aqua Sphere helt gratis.

Børnepengebetaling: Når du handler her på Kids-world.dk, kan du tilvælge vores gratis kreditordning, hvor du enten betaler den første i måneden, eller når børnepengene udbetales. Ordningen tilvælges inde på betalingssiden, hvor du også kan se alle kreditmulighederne.

Når det er sagt, håber vi på, at du finder andet i vores udvalg, som du kan lide.

Vil du gerne finde bestemte svømmeudstyr fra Aqua Sphere her på Kids-world.dk, er du meget velkommen til at sende dit ønske til vores support. Se også gerne vores Aqua Sphere udsalg.

Tilføjet kurv