Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

A Big Hug Book

6

A Big Hug Book - lærerige og opløftende børnebøger

The Big Hug books er en serie af smukt illustrerede billedbøger til børn, som tager hånd om følelsesmæssige problemstillinger som børn går i møde på en direkte, men samtidig blid facon, så børns følelser og problemer angående dem nemt kan deles og diskuteres med familie og venner.

Bøgerne er skrevet af den kendte psykolog Shona Innes, og hver historie er kommet til verden efter psykologsamtaler med børn (og sommetider voksne), for at hjælpe dem med at forstå og tale om komplekse følelsesladede situationer på en enkel og behagelig måde. Hver bog inkluderer notater til forældre og lærere, som nemt kan anvendes til at vejlede børn og studerende. Psykologer og psykologistuderende kan med sikkerhed nikke genkendende til de positive strategier som Big Hug Books promoverer.

Big Hug Books udgives af forlaget Five mile Press, og bøgerne er blevet meget populære verden over. Serien er blevet oversat til mange sprog, bl.a. dansk, fransk, hollandsk, kinesisk, ungarsk og japansk.

Med disse bøger lærer dit barn alt de har brug for at vide om følelser og livet, såsom venskab, bekymringer, livet på legepladsen, familie og internettet.

Om forfatteren af Big Hug Books

Shona Innes specialiserer sig i at støtte og hjælpe udsatte børn, unge og deres forældre. Hun er en anerkendt forsker og klinisk psykolog, som samarbejder med støttepersoner og hjem for at lære mere om håndteringen af vanskelig og udadreagerende opførsel i børn og unge.

Tilføjet kurv