Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Airfix

32

Airfix

Airfix er Englands ældste producent af modelfly og fly-byggesæt. De har faktisk produceret flymodeller lige siden 1952.

Holdet bag Airfix består af en række lidenskabelige individer, som arbejder længe og hårdt for at kunne skabe de bedste produkter.

Uanset om det handler om at researche potentielle nye produkter, designe dine favorit-modeller, bygge produkterne om til de bliver perfekte eller kommunikere med kunder på de sociale medier, går holdet bag Airfix virkelig op i firmaet som helhed.

Airfix er et brand som tilbyder kunder værdifulde oplevelser. Det at bygge Airfix modelfly er en fantastisk måde at undslippe skærme og hverdagens stress på.

Med byggesæt fra Airfix får du mulighed for at lade kreativiteten tage over. Du vil finde stor glæde og tilfredsstillelse i at bygge komplekse modelfly og se det færdige resultat.

Airfix begyndte i 1939 i London. Verden var på vej i krig, da den ungarske flygtning Nicholas Kove skabte det første udkast til Airfix - et firma som på daværende tidspunkt producerede oppusteligt gummilegetøj.

Kove havde været forretningsmand alle årene efter han havde forladt Ungarn, så da han skulle vælge navnet til sit nye firma, kombinerede han processen i at fiksere luft i produkter, sammen med hans tro på at alle succesfulde firmaer skulle have et navn fra begyndelsen. Sådan blev Airfix til.

Mange forskellige Airfix byggesæt

Airfix laver utallige forskellige slags byggesæt, som passer til børn og voksne og forskellige niveauer.

Airfix modellerne fås i b.la. Begynder sæt, som er designet med henblik på nybegynder hvad modelbyggeri angår.

Uanset om du er til tanks, biler eller fly, er et Airfix begynder byggesæt den ideelle start på din byggerejse. Hvert sæt inkluderer maling, lim og en pensel.

Hos Kids-world finder du mange af Airfix modelfly og byggesæt med Quickbuild. Quickbuild er et spændende udvalg af klodsmodeller, som er ideelle til børn.

Airfix Quickbuild modelfly og andre modeller inkluderer standere, stickers og hjul. De udgør fantastisk legetøj, som er bygget til at holde.

I en travl hverdag er Airfix Quickbuild en rigtig god mulighed. Sortimentet inkluderer biler, helikoptere, fly, tanks og mere endnu.

Airfix Quickbuild byggesættene består af klodser, som kan klikkes sammen. Man skal altså hverken bruge lim eller pensel. Alle modellerne kommer med klodser, som er farvet i forvejen. 

Dermed kan børn nyde deres nye Airfix modelfly, lige så snart det er bygget færdigt. Modellerne er robuste, så børn kan lege længe og ofte uden problemer.

Airfix modelfly 

Med de herlige produkter fra Airfix kan børn bygge nogle af verdens mest kendte modelfly. Fra den ikoniske Spitfire til den seneste F-35B - disse Airfix modeller kommer alle med en stander, så børn kan fremvise deres mesterværk.

Der er så mange forskellige valgmuligheder af modelfly, når det kommer til Airfix. Tag et kig i sortimentet og du vil med sikkerhed finde det perfekte Airfix byggesæt til netop dit barn.

Airfix byggesæt og modelfly passer til børn i mange alderstrin. De er fantastiske som både legetøj og udstillingsmodeller på børneværelset.

Airfix modelbiler og andre køretøjer

Uanset hvad dit barns yndlingsbrand af hurtige biler er, kan du nok finde en model de vil elske i udvalget fra Airfix.

Børn kan nemt samle deres favoritbil med Quickbuild byggesættene fra Airfix. Disse klodsmodeller er ideelle til børn, som ønsker hurtig samling uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Airfix tilbyder modelbiler som McLaren, Bugatti, Lamborghini, Volkswagen og mange andre kendte brands og modeller.

Du finder desuden også helikoptere, tanks og mange andre seje køretøjer i sortimentet fra Airfix.

Shop Airfix med gratis fragt

Der er mange fordele ved at købe Airfix byggesæt fra Kids-worlds webshop. Vi sender altid din bestilling indenfor 1-2 hverdage, så dit barn hurtigt kan komme i gang med at samle deres spritnye Airfix modelfly.

Du får altid gratis fragt, når du køber Airfix modeller fra Kids-world. Vi leverer nemlig gratis til enhver adresse i hele Danmark.

Du kan med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev og følge os på de sociale medier. Så kan du altid holde dig opdateret om nye produkter fra Airfix.

Tilføjet kurv