Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Hasbro spil

14

Hasbro spil

Masser af sjove brætspil til hele familien fra Hasbro

Hasbro er den største producent af brætspil i verden, og er kendt for spil såsom Battleship, Monopoly, Trivial Pursuit, Twister, Dungeons & Dragons, Scrabble og mange andre klassikere.

Hasbro har igennem mange år suppleret utalligt legetøj og spil til børn verden over, og skaber i dag verdens bedst spilleoplevelser med deres brætspil og mange timers sjov med deres legetøj, såsom Littlest Pet Shop, My Little Pony, Transformers, og meget mere. Hasbro har alt, hvad der skal bruges til en familieaften med masser af hygge og spil.

Om Hasbro

Tre brødre, Herman, Hillel og Henry Hassenfeld grundlagde Hassenfeld Brothers i Providence, Rhode Island i 1923. De begyndte at producere ler og læge samt sygeplejerske sæt til børn som deres første legetøj, og i 1942 producerede de primært legetøj. Deres første legetøjshit var Mr. Potato Head. I 1954 begyndte de første gang at producere produkter for Disney. I 1964 producerede de G.I. Joe actionfiguren, som blev et gigantisk hit hos børn. I 1968 forkortede de navnet til Hasbro.

Få leveret Hasbro med gratis fragt

Hver gang du handler hos os, kan du, når leveringsadressen er i Danmark, vælge at få leveret din bestilling med spil fra Hasbro helt uden beregning.

Kreditordning: Vi tilbyder alle vores kunder at tilvælge en gratis kreditordning, hvor du kan vælge at betale den 1. i måneden, eller når børnepengene udbetales. Ordningen tilvælges ifm. ordreafgivelsen - det er også her, du kan se alle kreditmulighederne.

Når det er sagt, håber vi på, at du finder andet blandt det store udvalg, du kan lide.

Ønsker du at finde nogle bestemte spil fra Hasbro her ved Kids-world, er du meget velkommen til at sende dine ønsker til vores kundeservice.

Tilføjet kurv