Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Satch

104

Satch

Satch skoletasker

Leder du efter en skoletaske til dit barn, der ikke blot er flot og stilfuld, men også funktionel og holdbar? Så kig ikke længere end til Satch skoletasker.

Med en række forskellige farver, mønstre og størrelser at vælge imellem, er der helt sikkert en Satch skoletaske, der passer til dit barns unikke stil behov, samtidig med at komforten er i højsædet.

Men Satch stopper ikke ved blot design og komfort. Satch prioriterer nemlig også bæredygtighed i deres design. Hver rygsæk er derfor fremstillet af genbrugsmaterialer, hvilket reducerer affald og minimerer produktionens indvirkning på miljøet.

Derudover bruger Satch miljøvenlige farvestoffer og trykprocesser, hvilket yderligere reducerer deres CO2-fodaftryk. Så vælg en Satch skoletaske, når dit barn skal have en ny skoletaske. Dit barns ryg vil takke dig.

Funktionelle skoletasker, gymnastikposer og penalhuse til børn fra Satch

Satch skaber lækre ergonomiske rygsække - som er glimrende både som skoletasker eller hvad end børn ellers har brug for at bære rundt på i fritiden. Rygsækkene fra Satch har mange smarte egenskaber og trendy designs, som gør dem til noget helt særligt. Rygsækkene passer perfekt og er enormt behagelige at bruge.

Satch rygsækkene kommer i mange forskellige trendy prints, designet at holdet bag i Köln, Tyskland. Rygsækkene passer desuden perfekt til alle kroppe i højden 140-180 cm. De mange egenskaber som rygsækkene har, går det nemt og sikkert at bruge dem både i skoletiden og i fritiden. 

Det ergonomiske design som Satch-rygsækkene har, er inspireret af bjergbestigning og så blevet implementeret i deres skoletasker. De kombinerer design og funktionalitet på en unik måde, så dit barn altid har det behageligt når de går med dem.

Prisbelønnede skoletasker

Det tyske Institut for sundhed og ergonomi (IGR) har tildelt skoletaskerne fra Satch certificeringen "ergonomisk produkt". Instituttet har undersøgt i hvor høj grad produkterne kan justeres for at passe til alle individer. 

I 2020 vandt Satch endda IGR-innovationsprisen.

Stort udvalg af Satch Pack skoletasker

Satch tilbyder et udvalg af skoletasker, der passer til alle aldre og behov. Så hvad kendetegner en Satch skoletaske?

Satch skoletasker er designet til at fordele vægten jævnt over dit barns ryg, hvilket reducerer belastning og trykpunkter.

Remmene er justerbare og polstrede, hvilket sikrer en behagelig pasform for børn af alle former og størrelser. Rygpanelet er også polstret og ventileret for at forhindre sved og ubehag under lang tids brug.

Satch skoletasker har også en række forskellige rum og lommer, hvilket giver maksimal organisering og nem adgang til dine ejendele. Uanset om du har brug for et sted til din bærbare computer, vandflaske eller kuglepenne og blyanter, har Satch dækket dig ind.

Satch taskerne kommer i flere modeller. En af de mere populære er Satch Pack modellen, som er en taske, der er designet særligt med skolebørn og studerende i tankerne.

Satch Pack skoletasken har et rummeligt hovedrum, der kan rumme en bærbar computer, lærebøger, hæfter og andre vigtige ting. Den har også en frontlomme, som er perfekt til opbevaring af kuglepenne, blyanter og andre småting, som dit barn kan få brug for i løbet af dagen.

Satch skoletasker i mange farver

Men funktionaliteten i disse Satch skoletasker betyder ikke, at de sparer på stilen. Satch skoletasker byder på en række forskellige farver og designs, fra dristige og iøjnefaldende til mere afdæmpede og klassiske.

Uanset om dit barn er en elev i indskolingen og leder efter en skoletaske med et sjovt print, eller er en elev på mellemtrinnet, som har brug for en mere elegant og udtryksfuld taske, har Satch noget for enhver smag.

Satch skoletasker strækker sig over hele farvepaletten og fås lige fra farverne blå, lyserød og grøn til den evigt tidsløse klassiker, sort.

Satch skoletasker til piger og drenge

Satch skoletasker er det perfekte valg for både piger og drenge med en række designs, der imødekommer enhver smag og præference. 

Til pigerne tilbyder Satch en række skoletasker, der er både smukke og praktiske. Fra søde og finurlige designs til mere klassiske modeller er der noget for enhver pige.

Med masser af plads til bøger, hæfter og endda bærbare computere er disse tasker perfekte til at møde velforberedt i skolen.

Drenge vil til gengæld elske Satchs udvalg af mere robuste og sporty skoletasker. Udvalget henvender sig både til drenge, der ønsker et iøjnefaldende design til dem, der foretrækker det mere diskrete look. 

Med masser af lommer og rum til alle de nødvendige ting til skolen, er disse tasker både praktiske, funktionelle og stilfulde.

Satch Air skoletasker

I Satch skoletaskeserien finder du også Satch Air modellen. Satch Air skoletasker er fremstillet af materialer af høj kvalitet, der er slidstærke og derfor langtidsholdbare. Disse tasker er designet til at kunne modstå sliddet ved daglig brug og er bygget til at holde, hvilket betyder, at dit barn kan have glæde af den i lang tid.

Satch Air skoletasker er rummelige og har masser af plads til alle dit barns skoleartikler. Med flere rum og lommer gør disse tasker det nemt for dit barn at have styr på sine ting.

Taskerne har også et polstret laptoprum, hvilket gør dem perfekte til elever, der har brug for at bære rundt på deres bærbare computere eller tablets.

En anden unik egenskab ved Satch Air skoletasker er deres ergonomiske design. Disse tasker er nemlig designet med komfort i tankerne og har polstrede skulderremme og et åndbart rygpanel, der giver maksimal luftgennemstrømning, så dit barn undgår sved og ubehag.

Satch skoletasker til forskellige klassetrin

Satch skoletasker findes til elever på alle klassetrin. Er du fx på jagt efter den perfekte skoletaske til dit barn i 3. eller 4. klasse? Så kig ikke længere end til Satch skoletasker hos Kids-world.

Til elever i 3. og 4. klasse er modellen Satch Sleek, med sit strømlinede look, et rigtig godt bud. Denne taske har et slankt, moderne design, der vil få dit barn i 3. eller 4. klasse til at føle sig ekstra cool. Den har også en frontlomme, der er perfekt til opbevaring af snacks eller andre småting.

Satch Sleek har den perfekte størrelse til unge elever med masser af plads til skolebøger, notesbøger og madpakker.

Den har også polstrede stropper samt ryg, hvilket betyder, at dit barn ikke behøver at bekymre sig om ubehag under de sommetider lange gå- eller cykelture til skolen.

Uanset hvilken Satch skoletaske du vælger, kan du være sikker på, at dit barn vil være komfortabel, stilfuld og velforberedt til den kommende skoledag.

Satch skoletaske tilbud - Sådan får du dem

Opnå de bedste fordele og tilbud på Satch skoletasker. Det eneste, du skal gøre, er at tilmelde dig Kids-worlds nyhedsbrev. Så vil tilbuddene automatisk opsøge dig, hvilket betyder, at du blot kan læne dig tilbage og spare tid, kræfter og penge.

Shop Satch skoletasker med gratis fragt

Når du køber dit barns Satch skoletaske hos Kids-world får du fri fragt overalt i Danmark. På den måde sparer du endnu flere penge, da du slipper for ærgrelsen over at skulle betale dyre portogebyrer på dine gode tilbud. Uanset størrelsen på din bestilling, sender vi med gratis fragt inden for 1-2 hverdage.

Tilføjet kurv