Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Smallstuff babytøj og børnetøj

447
Størrelse
Skostørrelse
Anbefalet Alder (Legetøj)
35%
Smallstuff Strømper - Offwhite m. Hulmønster Smallstuff Strømper - Offwhite m. Hulmønster 16,22 DKK
Oprindeligt:  24,95 DKK  
35%
Smallstuff Heldragt - Velour - Dark Rose Smallstuff Heldragt - Velour - Dark Rose 259,97 DKK
Oprindeligt:  399,95 DKK  
35%
Smallstuff Heldragt - Velour - Dark Mole Smallstuff Heldragt - Velour - Dark Mole 259,97 DKK
Oprindeligt:  399,95 DKK  
35%
Smallstuff Babyhjelm - Navy Smallstuff Babyhjelm - Navy 64,97 DKK
Oprindeligt:  99,95 DKK  
35%
Smallstuff Body l/æ - Hvid Smallstuff Body l/æ - Hvid 84,47 DKK
Oprindeligt:  129,95 DKK  
35%
Smallstuff Body l/æ - Lysegråmeleret Smallstuff Body l/æ - Lysegråmeleret 84,47 DKK
Oprindeligt:  129,95 DKK  
35%
Smallstuff Bamse - 70x22 cm - Kanin - Off White Bouclé Smallstuff Bamse - 70x22 cm - Kanin - Off White Bouclé 259,97 DKK
Oprindeligt:  399,95 DKK  
35%
35%
Smallstuff Dukketøj - Sommerdragt m. Sko & Badering Smallstuff Dukketøj - Sommerdragt m. Sko & Badering 116,97 DKK
Oprindeligt:  179,95 DKK  
35%
Smallstuff Nusseklud - Uld - Kanin - Off White Smallstuff Nusseklud - Uld - Kanin - Off White 194,97 DKK
Oprindeligt:  299,95 DKK  

Smallstuff babytøj og børnetøj

Smallstuff - sødt og lækkert børnetøj og udstyr

Smallstuff er et dansk mærket, som blev grundlagt i 2006. Teamet bag Smallstuff befinder sig i Århus, og de designer selv alle produkter.

De fine kollektioner af børnetøj henvender sig til mindre børn i alderen 0-4 år. Der er mange fantasifulde prints med dyr og sjove figurer, med mange flotte og spændende farver som børnene vil elske at beundre og at have på.

Det er let at mikse og matche tøjet alt efter børnenes behov og ønske, og der er både basistøj til børn samt tøj, der skiller sig mere ud. Der er bl.a. også fine luffer, vanter og huer til de koldere måneder udendørs i fremragende kvalitet.

Oeko-Tex 100 certificeret bomuld

Der anvendes udelukkende Oeko-Tex 100 certificeret bomuld i alt tøjet, som sikre at det er så blødt og behageligt som muligt og samtidig har en god pasform.

Smallstuff laver også bløde hyggetæpper, barnevognspuder, hagesmækker, sengetøj, ammepuder, opbevaringsløsninger og mange andre fine ting til både forældre, børn og børnenes værelser. Til interiør-produkterne anvendes naturlige materialer som træ, uld og også bomuld, som skåner miljøet og giver et smukt look.

Hjælp til et inspirerende børneværelse

Smallstuff laver søde og sjove, samt funktionelt interiør til børnenes værelse. Mange af tingene matcher deres tekstiler, så man kan skabe et sammenhængende look. Smallstuff har til formål at inspirere børn med de kreative produkter, men også at gøre forældre glade som ønsker naturlige produkter i smukke farver.

Stilen er meget nordisk og vil nok falde i langt de fleste forældre og børns smag. Ved køb af flere produkter kan man skabe et stilrent design, eftersom det hele passer så godt sammen.

Babylegetøj fra Smallstuff

Babylegetøj fra Smallstuff er skabt til at stimulere og udvikle jeres pige eller drengs motorik og sanser.

Vi fører en lange række af forskellige slags babylegetøj, som på forskellige måder formår at underholde barnet, samtidig med at det også udvikler barnets motorik og sanser.

Spændende babylegetøj fra Smallstuff

Noget babylegetøj kan sige lyde eller har forskellige funktioner, som er specialdesignet til at fremme jeres babys udvikling, mens andet legetøj til babyer er blødt at røre ved og hyggeligt for det lille barn at omgive sig med.

Køb Smallstuff babylegetøj her

Hos Kids-world finder I altid et stort udvalg af Smallstuff babylegetøj. Vi har altid masser af babylegetøj i forskellige materialer og prisklasser.

Smallstuff bamser

Har kan I se vores søde sortiment af Smallstuff bamser til baby og barn. Det er fantastisk at se, hvordan børnene lyser op, når de har været hjemmefra hele dagen.

Uanset om I er på udkig efter en Smallstuff bamse til en pige eller en dreng, finder I her hos Kids-world et kæmpe udvalg fra mange gode brands.

Bamser fra Smallstuff kan købes til både piger og drenge - ens for dem alle er, at de er sjove og indbydende at lege med for de små. Vores udvalg af dukker og bamser har noget til ethvert barn. En bamse fra Smallstuff er ideelle som gaver, bl.a. som julegave, fødselsdagsgave og dåbsgave.

Køb bamserne fra Smallstuff med fri fragt

Når I køber en bamse fra Smallstuff her hos Kids-world, kan I kvit og frit få leveret jeres barns nye Smallstuff bamse helt uden beregning.

Barnevognskæder fra Smallstuff med flotte figurer

Barnevognskæderne fra Smallstuff og fra de andre mærker fremstilles med motiver som fugle, katte og giraf. Vi har som regel også barnevognskæder fra blandt andet Smallstuff som er helt uden motiver af diverse dyr, som blot har nogle nydelige farver. Hvad end de har eller ikke har, kan du se her på siden.

Bestil barnevognskæder fra Smallstuff med gratis levering

Vi leverer hurtigt og gratis - også kaldet fragtfri til adresser i Danmark. Dette gælder uanset hvor meget børnetøj, interiør og/eller tilbehør du har i jeres kurv.

Bøger fra Smallstuff

Bøger er en evig kilde til læring, viden og fantasi. Det er slet ikke en dum idé, at lade jeres barn få øjnene op for bøger i en tidlig alder. De vil helt sikkert elske det. Her på Kids-world.dk finder I vores nydelige sortiment af badelegetøj fra Smallstuff og en række andre populære mærker til børneværelset.

Fine bøger fra Smallstuff

Er I på jagt efter skønne træbøger, malebøger, billedbøger, stofbøger eller badebøger fra eksempelvis Smallstuff, er dette stedet at lede.

Bøgerne fra Smallstuff i vores sortiment er produceret specielt til børn, og er således af en slidstærk og en høj kvalitet. Børn, særligt de mindste, vil gerne putte ting i munden og bide i dem, dét kan Smallstuff bøgerne selvfølgelig holde til.

Rangler fra SmallStuff til drenge og piger

SmallStuff rangler er fantastisk legetøj til småbørn. SmallStuff laver de herligste rangler i miljørigtige materialer.

Smallstuff nusseklude og sutteklude

Smallstuff er kendte for at producere nusseklude og sutteklude i en virkelig fin kvalitet. I bliver ikke skuffet, når I køber en sutteklud og nusseklud fra Smallstuff eller flere til jeres pige eller dreng, eller hvis nu at den skal bruges til en gave til et barn.

En Smallstuff sutteklud eller nusseklud kan for en stor dels vedkommende bruges af de helt små børn, da de ikke indeholder små, løse dele og har broderede øjne.

SmallStuff rangler og motorisk øvelse

SmallStuff ranglerne og de andre brands kendetegnes ved deres skønne designs som eksempelvis flamingoer, hunde og lamaer. Eller måske er ranglen fra SmallStuff udformet som en flodhest, giraf eller en kat.

Køb SmallStuff rangler i skønne designs

SmallStuff og de andre mærker producerer et væld af rangler i moderne farver samt miljørigtige og giftfri materialer

Trælegetøj fra SmallStuff

SmallStuff legetøj i træ er fantastisk underholdning til drenge og piger. Trælegetøj giver mindelser om en svunden og ukompliceret tid. Trælegetøjet fra SmallStuff er særdeles holdbart og kan nemt leges med af flere generationer.

Trælegetøj fra SmallStuff i særdeles god kvalitet

Trælegetøj har det til fælles, at de er lavet i fine materialer og er i høj kvalitet.

SmallStuff og de andre mærker designer legetøj i flotte farver og former såsom spil, biler, klodskasser, tog, dyr og meget andet.

Få leveret Smallstuff ganske gratis

Når du handler her hos Kids-world.dk, kan du vælge at betale med børnepenge og få leveret ordren ganske gratis - så længe at denne skal leveres i Danmark. Du kan dermed kigge dig om efter nogle nye ting fra Smallstuff, uden at bekymre dig om fragtpriserne.

Med dét sagt, håber vi på, at du finder et eller andet i vores sortiment, så matcher hvad end du leder efter. Uanset om det lige er bevidst, at du har klikket dig ind på vores Smallstuff-kategori - sortimentet er i hvert fald stort, og indeholder rigtig mange smarte produkter. Derfor skal du endelig klikke dig videre til udvalget i de andre kategorier med alt fra børnetøj, børnesko og interiør til børneværelset.

Nyheder, nye kollektioner og tilbud fra Smallstuff

Produkterne fra Smallstuff er meget populære, og derfor giver det rigtig god mening, at holde øje med hvornår nyhederne fra de nye kollektioner af Smallstuff bliver lanceret. På trods af den store efterspørgsel hænder det alligevel, at vi sætter prisen ned på nogle af produkterne fra Smallstuff. Har du dermed et ønske om, at købe produkterne fra Smallstuff med rabat, gælder det om at holde øje med vores Smallstuff udsalg.

Tilføjet kurv