Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

LEGO®

629
Anbefalet Alder (Legetøj)

LEGO®

Kun fantasien sætter grænser med produkter fra LEGO®

LEGO®-klodser er et ikonisk stykke legetøj, som langt de fleste forældre og bedsteforældre selv kan huske og har elsket i løbet af deres barndom. I dag tilbyder LEGO® utallige forskellige kollektioner, sæt og typer af klodser til børn og voksne i alle aldre.

Det har altid været en af LEGO®'s største værdier at hjælpe børn med at udvikle deres fantasi ved hjælp af fri leg. LEGO® hjælper også børn med at finde på nye ideer, og leg med LEGO® kombinerer både logik, leg og fantasi. Når børn bygger med klodserne på forskellige måder, skiller dem fra hinanden og sætter dem sammen igen, skaber de konstant nye ting og udvikler nye måder at tænke på verden på.

Bag om LEGO®

LEGO® blev stiftet i 1932 af Ole Kirk Kristiansen i Billund, Danmark. Firmaet ejes stadig af Kirk Kristiansen-familien - først gik det i arv fra far til søn og ejes i dag af grundlæggerens barnebarn.

Navnet LEGO® er en sammensætning af ordene "leg godt". LEGO® er gået fra at være et lille tømrerværksted til et moderne og globalt firma - faktisk nu en af verdens største producenter af legetøj. LEGO®-klodsen har vundet prisen som "århundredets legetøj" hele to gange. Den udkom i den form, den også har i dag første gang i 1958.

Sådan får du tilbud på LEGO®

Hos Kids-world kan du finde fantastiske tilbud på LEGO® produkter. Besøg vores udsalgskategori, hvor du vil finde et bredt udvalg af nedsatte LEGO® sæt og tilbehør. Hold dig opdateret ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor vi sender dig eksklusive tilbud, inklusive særlige LEGO® deals, direkte i din indbakke. Du kan også følge os på sociale medier som Facebook og Instagram, hvor vi deler de seneste LEGO® rabatter og produktnyheder.

Vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder fantastiske chancer for at spare på LEGO® køb, så du kan glæde dine børn med de nyeste sæt uden at sprænge budgettet.

Uanset om du søger LEGO® City, LEGO® Friends, LEGO® Star Wars eller andre populære temaer, har vi tilbud, der passer til enhver LEGO®-entusiast.

Køb LEGO® med børnepengekredit hos Kids-world

Vi gør det endnu nemmere for dig at shoppe hos Kids-world ved at tilbyde vores børnepengekredit. Denne gratis kreditordning giver dig mulighed for at betale for dine LEGO® køb senere, så du kan glæde dine børn med deres favorit LEGO® produkter uden at vente. Med børnepengekredit behøver du ikke bekymre dig om at betale alt på én gang, og du kan udnytte vores gode tilbud uden besvær.

Børnepengekredit er en del af vores engagement i at gøre shoppingen så bekvem som muligt for vores kunder. Du kan lægge dine LEGO® produkter i kurven, anvende børnepengekreditten som betalingsmetode og nyde de bedste tilbud uden ekstra omkostninger.

Vi ønsker at sikre, at shopping hos Kids-world er en glædelig og problemfri oplevelse for både børn og forældre.

Gratis fragt til danske leveringsadresser

Hos Kids-world tilbyder vi vores kunder gratis fragt til danske adresser, når du shopper LEGO® produkter hos os. Vi vil gerne give dig den bedste shoppingoplevelse uden bekymringer om ekstra omkostninger. Uanset om du køber små LEGO® tilbehørsdele eller større byggesæt, behøver du ikke bekymre dig om fragtomkostninger, når leveringsadressen er i Danmark.

Vi ønsker at belønne vores kunder for deres loyalitet, og derfor er gratis fragt en del af vores engagement i at tilbyde førsteklasses service og fantastiske tilbud på LEGO® produkter.

Uanset om du køber til dine egne børn, som en gave eller som en overraskelse, kan du nyde godt af vores gratis fragt og hurtige levering.

Tilføjet kurv