Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Kreditordning/børnepengebetaling

Hos Kids-world har du mulighed for at tilvælge en gratis kreditordning - enten til den 1. i en måned, eller til når børnepengene udbetales. Du kan bestille varer, få dem leveret hurtigt og vente med betaling til et selvvalgt tidspunkt - helt uden gebyrer eller andre ekstraomkostninger.

Når du er i gang med at placere din ordre, kan du på siden med betalingsmetoder altid se, hvilke kreditmuligheder du har.

Børnepengekredit

Datoerne for udbetaling af børnepenge er: 20. januar - 20. april - 20. juli - 20. oktober.

Vi frigiver dog muligheden for børnepengebetalinger, så du kan opnå op til 3 måneders kredit:

  • Pr. 20/4 kan du anvende juli måneds børnepenge.
  • Pr. 20/7 kan du anvende oktober måneds børnepenge.
  • Pr. 20/10 kan du anvende januar måneds børnepenge.
  • Pr. 20/1 kan du anvende april måneds børnepenge.

Kredit til den første i måneden

På samme tid, er det også muligt at udskyde betalinger til den 1. i en måned - ligeledes med op til 3 måneders kredit. Det betyder fx, at du pr. 1/11 kan vælge at betale din ordre 1. december, 1. januar, 20. januar eller 1. februar.

Det er ikke muligt at udsætte datoen for, hvornår pengene trækkes, så har du valgt en kreditmulighed, så vil betalingen automatisk blive trukket på denne dato.

Betingelser for kredit

HUSK! Ordren skal altid betales med et Dankort eller Visa Dankort, før kreditten kan lade sig gøre. Børnepengekreditordningen virker KUN ved betaling med danske kroner (DKK).

Hvis du betaler med et debitkort som MasterCard, Visa Electron eller udenlandske betalingskort, vil Teller/NETS reservere beløbet på din konto, og dermed er kreditten ikke mulig.

Ved en eventuel reservation på dit betalingskort i forbindelse med brug af servicen, har Kids-world ingen mulighed for at hjælpe. Du bør i stedet kontakte dit pengeinstitut eller Teller, der håndterer korttransaktioner i Danmark.

Skal du have et overblik over dine betalinger?

Du har altid mulighed for at se dine ordrer på din ordrehistorikside. Når du logger ind med din mailadresse og private kode, står de ordrer, du endnu ikke har betalt i ”igangværende ordrer”. Under ”tidligere ordrer” står de eventuelle ordrer, du tidligere har bestilt, og der er afsendt og betalt.