Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Konkurrencebetingelser

Konkurrenceregler for konkurrencer på Kids-world.dk

Når du deltager i Kids-world's konkurrencer, accepterer du automatisk nedenstående vilkår.

Arrangør:
Kids-world
Smedevej 6
6710 Esbjerg V
Danmark

Hvem må deltage?

For at deltage i konkurrencerne skal du være fyldt 18 år og have folkeregisteradresse i Danmark. Ansatte i Kids-world samt deres familier kan ikke deltage i konkurrencerne.

Hvordan deltager du?

På Facebookvæggen og Instagram deltager du ved at følge beskrivelsen til konkurrencen. Du er herefter med i lodtrækningen om en præmie.

I applikationen på Facebook deltager du ved at stemme på en ud af givne svarmuligheder. Har du svaret rigtigt på spørgsmålet, er du med i lodtrækningen om en præmie.

Du kan kun deltage én gang per konkurrence.

Vinder

Vinderen på Facebook og Instagram trækkes blandt de deltagere, som har fulgt beskrivelsen til konkurrencen. Vinderen bliver slået op i kommentarfeltet og modtager en privatbesked fra os. Hvis vi ikke høre fra vinderen indenfor en uge udtrækkes en ny vinder.

Præmie

Præmien er som nævnt i beskrivelsen på den gældende konkurrence.

Præmien sendes med posten til den adresse, vi får oplyst af vinderen. Alle eventuelle udgifter til fragt, skatter og afgifter i forbindelse med præmien afholdes af Kids-world.

Personoplysninger

Kids-world behandler dine oplysninger i overensstemmelse med persondataloven. Når du deltager i konkurrencerne, accepterer du Facebooks generelle brugervilkår.

Ansvar og rettigheder

Kids-world frasiger sig ansvaret for:

  • Direkte, indirekte eller utilsigtet tab, der er forårsaget ved brug af siden Facebook.
  • Virus eller anden skade på brugernes computer som følge af brug af Facebook herunder flytning af materiale, lyddata, tekst, billeder og video fra denne side.
  • Materiale, der lægges på Facebook af brugerne.
  • Eventuelle trykfejl og utilsigtede misforståelser.

Konkurrencen er ikke sponsoreret, støttet, administreret af eller på anden måde associeret med Facebook. Deltagere i konkurrencen afgiver alene information til Kids-world.