Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Bliv en del af et team hos Kids-world

Kids-world er landet største e-commercevirksomhed, når det handler om salg af tøj, sko, legetøj og interiør til børn. Kids-worlds vision er at være børnefamiliens foretrukne shoppingsunoivers, ikke blot i Danmark men også internationalt.

Hos Kids-world brænder vi for at give vores kunder en sublim kundeservice, hvor kunderne kan mærke, at de handler med mennesker. Det er alfa omega for Kids-world, at vi har et godt forhold til vores kunder.

Kids-world tør drømme stort. Derfor er vi konstant sulten efter at tage næste step. Vi søger derfor ofte medarbejdere, der vil være med til at gøre os endnu skarpere i de hold, der allerede er søsat.

Hos Kids-world kan du være sikker på at lande i et team, hvor alle brænder for at blive endnu skarpere, udvikle afdelingen og ikke mindst sig selv. Fællesbetegnelsen for dine kommende kollegaer er, at vi hjælper hinanden på kryds og tværs, hvilket gør, at vi har en stor forståelse for hinandens virke.

Hos Kids-world er vi altid interesseret i skarpe marketingkollegaer

Da vi er sultne efter at udvikle os, er vi altid på udkig efter skarpe specialiseret marketingkollegaer, specielt når det handler om at skabe organisk trafik eller betalt markedsføring. Det er vigtigt, at du er hjemmevant i det digitale miljø, hvor ingen dage er ens.

Send os gerne en motiveret ansøgning sammen med dit CV til jobs@kids-world.dk

Send os meget gerne en uopfordret ansøgning

Hvis ikke du finder dit drømmejob blandt de opslåede stillinger, eller er der ikke en opslået stilling, som matcher dine kompetencer, er du meget velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

I din uopfordrede ansøgning er det vigtigt, at du vedhæfter dit CV, skriver hvad du kan bidrage med, samt hvorfor du skal være en del af holdet hos Kids-world. Du bedes sende mailen til jobs@kids-world.dk.

En ansøgning vil blive gemt digitalt i seks måneder, hvorefter den bliver destrueret. Ønsker du ikke, at din ansøgning bliver gemt i vores kartotek, kan du til en hver tid få denne slettet via en mail henvendelse til jobs@kids-world.dk.

Ansøgningsprocessen

Efter du har sendt din ansøgning, bestræber vi os på, at du indenfor den først uge vil modtage en kvittering for din ansøgning.

Efter ansøgningsfristen

HR-afdelingen vil efter ansøgningsfristen læse alle ansøgninger igennem og udvælge de kandidater, som vi ønsker at indkalde til en samtale.

Samtalen er af personlig karakter. Foruden at høre mere om jobbet får du også mulighed for at høre mere om os, mens vi får et øget indblik i din baggrund, erfaringer og kompetencer.

Efter samtalen

Vi giver samtlige ansøgere en tilbagemelding om, hvorvidt de fik stillingen eller ej. Tilbagemeldingen sker på mail eller telefonisk.

Fortrolighed og etik

Vi lægger stor vægt på en høj etik og fortrolighed i ansættelsesprocessen. Vi behandler din ansøgning professionelt og med respekt.