Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Oball legetøj

10
Anbefalet Alder (Legetøj)

Lærerigt og spændende kvalitetslegetøj fra Oball

Oball er et mærke, som producerer interaktivt, lærerigt og originalt legetøj til de mindste børn, som både inspirerer børnenes kreativitet og udvikling.

Det hele startede med et enkelt stykke legetøj, nemlig den originale bold, som blev så stort et hit, at Oball var i stand til at udvikle og producere et bredt sortiment af legetøj, og i dag tilbyder Oball alt fra bolde til legetøjsbiler i mange flotte og inspirerende farver.

Oball og de andre brands producerer mange varianter af rangler i moderne farver samt miljørigtige og giftfri materialer - find jeres næste rangle her på Kids-world.dk.

Oball babylegetøj

Babylegetøj fra Oball er skabt til at udvikle og stimulere din pige eller drengs sanser og motorik.

Vi fører et godt sortiment af forskelligt babylegetøj, som på hver deres måde formår at underholde barnet, samtidig med at det baner vejen for den motoriske og sanselige udvikling.

Sjovt babylegetøj fra Oball

Noget legetøj til babyer kan sige lyde eller har forskellige funktioner, som er udviklet til at fremme din babys udvikling, mens andet babylegetøj er blødt at røre ved og hyggeligt for dit lille barn at lege med.

Fint udvalg af babylegetøj fra bl.a. Oball

Her på Kids-world.dk kan du købe legetøj til småbørn i en bred vifte af farver, og vi har babylegetøj i alle prisklasser, så du med garanti kan finde noget godt babylegetøj, der passer din pengepung.

Hvis du ikke fandt hvad du søgte blandt legetøjet til babyer fra Oball, så tag et kig på nogle af de andre brands, vi forhandler.

Tjek de populære Oball ranglebolde og bolde ud

Særligt Oballs ranglebolde og bolde er kendte - der er tale om helt fantastisk legetøj til nyfødte, som de både kan forme, øve at kaste og gribe med, bide i, og takket været de mange huller er det let for børnene at holde fast i dem.

Boldene består af elastiske plastikringe med huller hele vejen rundt, som tilbyder endeløs underholdning til de mindste børn - de udgør også en fantastisk gave til spædbørn og nyfødte.

... og bolde er bare uundværlige i børnenes udvalg af legetøj. Oball bolde er hyggeligt legetøj, som kan bruges af både piger og drenge samt til børn i alle aldre. Man bliver aldrig for gammel til at lege med en bold.

Oball gribelegetøj

Hos Kids-world giver vi dig et fantastisk udvalg af gribelegetøj fra Oball og mange andre brands. Uanset din pige eller drengs alder, får du gode muligheder for at finde de perfekt gribelegetøj fra Oball til din dreng eller pige.

Vi tilbyder et godt udvalg af gribelegetøj brands - inklusive Oball. gribelegetøj fra Oball er et godt valg.

Vi er overbeviste om, at vores filter vil hjælpe dig i din søgning på de perfekte Oball gribelegetøj.

Oball er kendte for de små gribehuller

Kendetegnende for alt legetøjet fra Oball er de små gribehuller, som gør legetøjet helt unikt og perfekt til små børn. Takket været hullerne er legetøjsbilerne også lette at gribe fat i og skubbe rundt.

De mange unikke former og farver stimulerer børnenes sanser og kreativitet. Med Oball får man unikt legetøj til de mindste børn, som sikre en god og lærerig oplevelse der holder længe.

Køb gribelegetøj fra Oball i dag

Vi håber, at du kan finde de perfekte gribelegetøj fra Oball til din pige eller dreng på Kids-world.

Vi leverer fantastiske gribelegetøj fra Oball. Derfor tror vi, at du opdage præcis hvad du søger efter.

Legetøjsbiler fra Oball

Oball laver også nogle virkelig fine legetøjsbiler, som kan bruges af de helt små til lidt større børn. Legetøjsbilederne har de samme gribehuller som ranglerne og boldene, så der vil helt sikkert være noget genkendeligt for børnene, ved de fine biler.

Bilerne er designet i de samme farver som resten af deres produkter - nogle af dem er blevet designet som populære karakterer fra diverse legetøjsfilm såsom Monsters Inc og Toy Story. 

Er jeres dreng eller pige helt vild med store maskiner såsom landbrugsmaskiner, så kan du som regel også finde nogle rigtig fine landbrugsbiler, lastbiler, gaffeltrucks eller traktorer fra Oball.

Oball badelegetøj til børn

Badelegetøj er ikke til at komme udenom, når man skal hygge sig i vandet på de varme solskinsdage.

Vi har Oball badelegetøj til masser af sjov og hygge, som dit barn kan lege med i jeres bassin hjemme i haven, eller I kan medbringe det på stranden i weekenden.

OBS: Husk altid at læse vejledningen og sørg for at opbevare badelegetøjet forsvarligt.

Du vil helt sikkert kunne finde noget lækkert badetøj fra Oball eller legetøj fra et af de andre brands.

Bideringe fra Oball til babyer

Klør jeres barns gummer? Hvis ja, kan en Oball bidering være et særdeles godt køb. Det kan godt være en udfordring, når først gummerne begynder at klø, og jeres pige eller dreng gerne vil have noget at klø igen med.

På denne side kan I se hele det fine udvalg af bideringe fra Oball til småbørn. Der er noget til ethvert barn.

Oball uro til børneværelset

En Oball uro kan anvendes mange steder, og fungerer godt som et beroligende element. Uroer fra Oball kan hænge flere steder; over puslebordet, kravlegården, over sengen eller måske på børneværelset. Hvor I hænger jeres uro fra Oball er naturligvis op til jer.

Uroer fra Oball kan bruges til at skabe noget hygge i børneværelset - men typisk virker uroen fra Oball beroligende når det er tid til et bleskift, eller når han eller hun skal have noget hjælp til at falde til ro.

Fine ophæng og uroer fra Oball

Her hos Kids-world er vi glade for, at kunne tilbyde et stort udvalg af uroer fra Oball og en en masse andre fine mærker. 

Hvis ikke I finder dén uro eller dét ophæng fra Oball, som skal op og hænge hjemme hos jer, skal I endelig tage et kig på hvad de andre mærker har at tilbyde. Vi har noget til enhver smag.

Gratis fragt ved køb af Oball

Her hos Kids-world har du muligheden for at betale med børnepenge, samt få leveret ordren helt gratis, så længe at ordren skal leveres i Danmark. Du kan dermed kigge dig om efter nogle nye ting fra Oball, uden at bekymre dig om fragtpriserne.

Vi håber på, at du finder, lige præcist det du leder efter fra Oball her hos os - sortimentet er i hvert fald pænt, og indeholder det forskellige legetøj fra Oball. Ellers kan vi klart anbefale dig/jer, at tage et kig i en af de mange andre kategorier med rangler og bolde - vi har noget for enhver smag med/uden gribehuller.

Tilføjet kurv