Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Wildride

24

Wildride

Wildride

Hvis du elsker at gå ture med dit barn i naturen, måske på stranden eller i skoven, er en Wildride bæresele et oplagt produkt til dig.

Wildrides bæreseler er et fantastisk alternativ til traditionelle bæreseler. Vægten bæres på hoften, hvilken fører til ergonomisk bærekomfort. Wildride er virkelig ideel, når du vil gå en dejlig tur med dit barn uden barnevognen.

Det er ikke nemt at tage barnevognen med på stranden eller over andet svært terræn. En Wildride bæresele er praktisk og giver masser af komfort. Vægten fordeles på hoften, hvilket gør forældres liv meget lettere.

En Wildride bæresele er nem at tage med overalt. Den kan foldes sammen og pakkes væk i bilen, tasken, cykelkurven osv.

Stort udvalg af Wildride bæreseler

Er du på udkig efter den bedste bæresele til dit barn? Så bør du bestemt udforske Wildride. Wildride er et brand af bæreseler far Holland, som tilbyder en stor kollektion af trendy, kompakte bæreseler.

Uanset om du har brug for en bæresele til din baby eller din tumling, finder du den perfekte bæresele fra Wildride.

Det kan ofte være udmattende at bære rundt på et lille barn. Det er derfor Wildride har udviklet en bæresele, som er letvægtig, kompakt og ergonomisk. 

Wildride bæreselerne passer til børn fra 9 måneder til 4 år. Hoftebæreselerne fra Wildride er 100% hollandsk design, produceret i Europa.

Du finder Wildrides bæreseler i et væld af designs. Fra rib-strik til velour eller måske leopard-pletter. Uanset din stil, finder du en perfekt bæresele hos Wildride.

Shop Wildride med gratis fragt

Hvis du har brug for en ny bæresele fra Wildride hurtigst muligt, er der mange fordele ved at købe den hos Kids-world.

Vi har som udgangspunkt alle produkterne på vores side på lager. Desuden er vores lager bemandet alle ugens dage, for at kunne sikre dig hurtig leveringstid.

Din Wildride bæresele bliver sendt fra vores lager inden for 1-2 hverdage. Du får i øvrigt gratis fragt på din bestilling til enhver adresse i Danmark.

Tilføjet kurv