Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

TSG

24
Størrelse

TSG - beskyttelsesudstyr og tilbehør

TSG designer beskyttelsesudstyr, som konstant er under udvikling hvad angår stil, komfort, design, teknologi og frem for alt - sikkerhed. 

Teamet bag TSG består af en gruppe tidligere pro snowboarders, skiløbere, skatere, BMX-ryttere, mountainbike-ryttere osv., som alle er perfektionister med det formål at skabe det bedst mulige beskyttelsesudstyr. TSG producerer det bedste sports-specifikke beskyttelsesudstyr til alle niveauer, fra børn der lige er ved at lære til professionelle voksne, som skal øve nye tricks.

Fra hjelme til ankelbeskyttere og alt derimellem - TSGs produkter tilbyder altid masser af komfort og sikkerhed. TSGs prisvindende FlexTech system var den første hjelm, som gør brug af alle de fleksible skumsegmenter i hjelmen. TSG ønsker at producere beskyttelsesudstyr, der er så komfortabelt, at du glemmer, du har det på. Derfor udviklede de også letvægts-serien til børn og voksne.

Historien om TSG

I 1988 kunne stifterne af TSG ikke finde beskyttelsesudstyr, som levede op til deres høje forventninger. Derfor besluttede de sig for at lave deres eget. De havde mange års erfaring inden for forskellige sportsgrene, så de vidste præcis, hvad de ville have. 

30 år senere er TSG stadig drevet af professionelle inden for sport. De er stadig privatejet og stadig dedikerede til missionen om at skabe det bedste beskyttelsesudstyr i verden. Din krop og hjerner skal beskyttes under alle omstændigheder - derfor investerer TSG i det bedste design, materialer og konstruktion for at beskytte dem. Alt beskyttelsesudstyr fra TSG er team-testet og certificeret. Udstyret fra TSG designes i Schweiz i samarbejde med kunstnere i et stort udvalg af farver.

Tilføjet kurv