Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Bruder

141

Bruder

Bruder - Præcis som den ægte vare

Den tyske legetøjsgigant Bruder er kendt og elsket i hele verden for deres realistiske og detaljerede legetøj. Deres slogan er “Just like the real thing” - og det kan enhver, der har haft Bruder legetøj i hænderne, nikke genkendende til.

Langt de fleste børn, som interesserer sig for arbejdsmaskiner og køretøjer, har brugt timevis med de virkelighedstro modeller i højkvalitets plastik, som Bruder fremstiller af både biler, lastbiler, udrykningskøretøjer, traktorer, arbejdsmaskiner og meget, meget mere.

Bruder lever i særlig grad op til deres slogan. Modellerne i deres “Professional series”, som er i størrelsesforholdet 1:16, har en imponerende detaljerigdom og er i sandhed kopier af den ægte vare, hvorfor de er så sjove for børn at lege med og udforske.

Legetøjsbrandet Bruder har eksisteret i mange år, så de har god erfaring med det, det de laver. For omkring 100 år siden, i 1926, blev firmaet stiftet af Paul Bruder som en enmandsvirksomhed.

Paul Bruder lavede mundstykker af messing til trumpeter, som han solgte til legetøjstrumpet-fabrikanter. Over årene skiftede produktionen over til plastik, hvor Paul Bruders søn Heinz Bruder satte skub i legetøjsfremstillingen. I 1960 blev der opført en produktionsbygning i den tyske by Fürth, en by, som Bruder stadig har hovedsæde i den dag i dag.

I slutningen af 1980’erne tog den næste generation over med Paul Heinz Bruder i spidsen for produktudviklingen. I 1997 så “TOP Professional”-serien dagens lys. Det er legetøjsserier som denne, vi også kender og elsker Bruder for i dag med de forbløffende, realistiske modeller af især køretøjer og arbejdsmaskiner.

Med det virkelighedstro legetøj og sloganet “Just like the real thing” har Bruder en klar filosofi om, at legetøj ikke bare er noget, som børn leger med, men også noget, der forbereder dem på og giver dem erfaringer til virkelighedens verden uden for legen.

De realistiske modeller med masser af detaljer og funktioner opfordrer til rolleleg og simulering af virkelighedens miljø, som børn gennem legen bevæger sig i og gør sig nogle erfaringer, der ruster dem til livet i al almindelighed og styrker deres udvikling.

Stort udvalg af Bruder legetøj

Er dit barn en kæmpe fan af arbejdsmaskiner, traktorer, lastbiler, kranbiler eller andre køretøjer, så kender I nok allerede Bruder legetøj. Bruder laver nemlig virkelig flotte, holdbare og realistiske modeller af især arbejdsmaskiner og køretøjer. De er nogle af de bedste til det i hele verden.

Her hos Kids-world har vi et stort udvalg af Bruder legetøj. Du finder det hele lige her på siden. Hvis dit barn kan bruge timevis på at køre med biler, lastbiler, traktorer eller arbejdsmaskiner og laver små miljø og historier undervejs i legen på værelset, så er Bruder legetøj lige sagen.

Interesserer dit barn sig for landbrug eller bondegårdslivet, så har vi i vores sortiment af Bruder legetøj en helt masse, som I kan give jer i kast med. Kids-world sælger både traktorer, landbrugsmaskiner og figurer, som gør landbrugslegen komplet.

Det kan også være, at dit barn kan lide seje biler, hurtige udrykningskøretøjer eller store lastbile. I den afdeling er der også masser af produkter med Bruder legetøj. Det samme gør sig gældende med arbejdsmaskiner, hvor Bruder laver både kranbiler, gravemaskiner og meget andet.

Uanset om dit barn er vild biler, lastbiler, traktorer eller arbejdsmaskiner, så er der noget at finde i udvalget af Bruder legetøj. Her på shoppen kan du tjekke hele vores store udvalg igennem og vælge lige præcis det Bruder legetøj, som dit barn vil elske at lege med.

Bruder legetøj er af god kvalitet og kan holde til at blive leget med af børn. Det er lavet af højkvalitets plastik og har fået den tyske “Spiel gut”-anbefaling. Bruder legetøj er desuden sikkert at lege med, da det er blevet testet og lever op til både den europæiske EN71- og den amerikanske ASTM-standard.

Bruder traktor

Er du på udkig efter en Bruder traktor til dit barn, så er du landet på den helt rigtige side. Her på shoppen har vi mange forskellige Bruder traktorer, som er en af de mest populære artikler inden for Bruder legetøjs sortiment.

Mængden af detaljer på en Bruder traktor er forbløffende. For både børn og deres forældre er det sjovt at se, hvordan hver eneste lille detalje af de store landbrugskøretøjer er kommet med og er blevet genskabt i plastik på de realistiske modeller i skala 1:16.

Og ikke nok med at detaljerigdommen er stor på en Bruder traktor, ligesom alt andet Bruder legetøj, så er Bruder traktorer også spækket med funktioner, som er spændende at udforske og lege med. Børn vil elske at åbne traktorens døre, styre rattet med styrepinden, folde sidespejlet ud og ind og af- og påmontere forskellige anhængere.

Bruder traktorer fås i mange forskellige mærker, så der er stor sandsynlighed for, at lige præcis dit barns yndlingstraktor, om det så er en Fendt, Claas, John Deere eller Massey Ferguson, er at finde i vores udvalg af Bruder legetøj.

Bruder kranbil

Børn som voksne kan alle blive fascinerede af at se de store kræfter være på spil, når en kranbil sætter kranspillet i gang og løfter de helt tunge ting. Det er derfor ikke så mærkeligt, at børn elsker at prøve det selv i lege. Netop dette er muligt med en Bruder kranbil.

Her på shoppen har vi flere Bruder kranbiler til salg blandt vores udvalg af Bruder legetøj. Fælles for dem alle er, at de har fungerende kraner, der ser ud præcis som den ægte vare og kan løfte Bruder legetøj, tilbehør og i visse tilfælde sågar Bruder biler.

En Bruder kranbil har masser af fede funktioner, som ungerne kan bruge, undersøge og lege med, der kan give dem fornemmelsen af at gøre det i virkeligheden. Køb dit barns næste Bruder kranbil her hos Kids-world.

Tilføjet kurv