Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Molly & Rose udklædning til børn

30
Størrelse

Molly & Rose udklædning til børn

Sødt tilbehør og udklædning til børn fra Molly & Rose

Molly & Rose er et engelsk brand stiftet i 2015, som skaber søde og sjove kostumer, tilbehør og håraccessories i flotte farver og materialer.

Har dit barn brug for udklædning til fastelavn, udklædningsfest, eller bare til sjov og leg i hverdagen, så tilbyder Molly & Rose alt fra fevinger, fine prinsesse-skørter og tryllestave til de populære hårbøjler med dyreører og piratkostumer.

Molly & Rose er et brand som primært står for tilbehør og håraccessories til børn og voksne. De hører under Inca Jewellery Ltd. og fremstiller produkter i den bedst mulige kvalitet, og sælger primært deres produkter online. Alle produkter er testet og lever op til EC-lovgivningen. Leder du efter udklædning til sjov, leg og de bedste priser, kan det i den grad anbefales at se på kollektionen af tilbehør og udklædning til børn fra Molly & Rose.

Om brandet bag Molly & Rose

Inca Jewellery Ltd. er brandet bag Molly & Rose. De er et privatejet engelsk firma, som blev stiftet i 1976 med det formål at lave unikt hårtilbehør. Siden da er de blevet en af Europas mest succesfulde producenter af hårtilbehør. Leder du efter hårtilbehør eller kostumer, har Molly & Rose et kæmpe udvalg af udklædning og tilbehør til børn og voksne.

Molly & Rose er især populært på grund af de meget rimelige priser og den gode kvalitet, så hvis du er på et budget og stadig mangler udklædning til dit børn, bør du bestemt tjekke kollektionen fra Molly & Rose. Her finder du især kostumer til mindre børn i størrelserne 50-98.

Tilføjet kurv