Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Coconuts cykelhjelme

16

Coconuts cykelhjelme

Coconuts cykelhjelme til børn

Med en Coconuts cykelhjelm er børnene altid sikre på vejen. Coconuts laver stilfulde, brugervenlige og frem for alt sikre børnehjelme med farverige prints. De har en justerbar indre ring og bånd, som sikre det perfekte fit uanset barnets hoved. 

Med de fine designs og stor brugervenlighed opfordres børn til at anvende hjelmen ofte når de cykler, skater, bruger rulleskøjter mm. Hjelmene er enormt populære hos børn takket været de farverige designs.

Sikre og behaglige hjelme fra Coconuts

Hjelmene er blevet designet med henblik på børns sikkerhed og komfort. De har en ydre skal af hård plastik, og indre skum som beskytter barnet hvis de skulle falde. 

Et lille hjul gør, at man kan justere hjelmen så den sidder perfekt, og den justerbare strop ved hagen holder den på plads. Der er 11 ventilationsåbninger, som afkøler børnenes hoved, når de har hjelmen på. Takket været en større overflade, er børnene bedre beskyttet end med andre hjelme.

Vi leverer også Coconuts helt gratis

Hver gang du handler her på shoppen, kan du, når den skal leveres i Danmark, vælge at få leveret din bestilling med cykelhjelme fra Coconuts ganske gratis.

Børnepengebetaling: I forbindelse med placeringen af ordren har du mulighed for at betale med børnepengekredit. Inde på betalingssiden kan du se og læse mere om, hvilke specifikke datoer du kan få gratis kredit til.

Tilføjet kurv