Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Infini Fun

7

Infini Fun - elektronisk legetøj til babyer og børn

Infini Fun er en række interaktive produkter til børn produceret af KD Group. Infini Fun er en kollektion af legetøj, der kombinerer leg og teknologi. Infini Fun lader små børn have det super sjovt, alt imens de lærer en masse nye ting.

Infini Fun hjælper med børns indlæring på en sikker og sjov måde. KD Group udvikler interaktivt legetøj, som lader børn lege rollespil. Sortimentet inkluderer produkter som tablets til børn, mobiltelefoner, nøgler, kaffemaskiner, skruetrækkere, fjernbetjeninger og meget mere.

Børn elsker at imitere livet omkring dem og hvad mor og far foretager sig - det er en super god måde for dem at lære om den omgivende verden på.

KD Groups kollektioner af legetøj og børneprodukter er altid fremstillet med fokus på sikkerhed. KD Groups kan blandt andet tilbyde noget af det sikreste legetøj, tablets og andre elektroniske produkter designet specifikt med børns sikkerhed for øje. Teknologi og internet er blevet kraftfulde redskaber, som børn kan lære meget af. Derfor skal deres oplevelser med disse naturligvis være så sikre som overhovedet muligt.

Infini Funs tablets og andre produkter har sikkerhedskontrol samt internetfiltreringsmuligheder, som forældre med fordel kan anvende for at sikre deres børn.

Mere om KD Group

KD Group er en samling af firmaer med kontorer rundt omkring i verden fra Europa, Asien og Nordamerika. KD Groups team består af legetøjs eksperter, ingenører, designere, opfindere, softwareudviklere, appudviklere, animatorer og mange andre kreative ildsjæle. De har alle det tilfælles, at de har masser af lidenskab angående det at udvikle interaktivt legetøj, samt teknologi der tillader børn at lære og lege samtidig på en sjov måde.

Køb legetøj fra Infini Fun med gratis hjemmelevering

Uanset hvilket legetøj fra Infini Fun du vælger, så kan du se frem til at få det leveret helt gratis. Vi tilbyder nemlig gratis hjemmelevering på alle ordre med dansk leveringsadresse. Og det gælder selvfølgelig også Infini Fun legetøj.

Tilføjet kurv