Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Waytoplay bilbane

15
Anbefalet Alder (Legetøj)
40%
Waytoplay Bil - 10 cm - Back and Forth - Woody Waytoplay Bil - 10 cm - Back and Forth - Woody 119,97 DKK
Oprindeligt:  199,95 DKK  

Waytoplay bilbane

Waytoplay - kreativt legetøj til dine børn

Waytoplay skaber kreativt legetøj til børn, uden brug af elektronik og skærme. Med deres fantastiske vej-produkter, kan børnene strække deres vej så langt som de ønsker uden nogle retningslinjer og kort, så de helt selv styrer eventyret. 

Med Waytoplays vej segmenter, er det børnene selv som sætter dagsordenen. Børn får mulighed for at skabe deres helt egen vej og rute, og lave den helt som de vil: lang, kort, snoet, eller lige. Med eller uden andet legetøj. Det er helt op til dem.

Børn skal virkelig bruge fantasien og deres kreativitet her, og blot nyde at opleve, afprøve ting og lege. 

Waytoplay bilbane

Her i kategorien finder du de smarte Waytoplay bilbaner, som de fleste børn vil elske at køre rundt med deres biler på.

Waytoplay er et fantastisk mærke, som er kendt for deres smarte bilbaner, der kan samles til at være mange forskellige bilruter.

Waytoplays historie

Waytoplay er skabt af Sybren, som er designeren. I 2013 besluttede ham og hans kone Marise at bevæge sig ind i verdenen af legetøj, og pludselig blev deres firma en realitet. Deres to børn Bente og Joep hjælper ofte til med indpakning og billeder til de sociale medier. Produkterne er altid kompakte, pålidelige og fleksible.

Legetøjs vejdelene til børn bliver produceret i Breidenbach, Tyskland. Selvom de kan se simple ud, er de ret vanskelige at producere. Bagefter bliver de printet på begge sider af Mooi printere i Holland. I dag sælges Waytoplay i mere end 60 lande. I fremtiden ønsker de at producere legetøjet ud fra biobaserede materialer, og også at genanvende materialer.

Stort udvalg af Waytoplay bilbaner

Vi er stolte af at kunne præsentere vores omfattende udvalg af Waytoplay bilbaner. Hos os finder du et varieret sortiment af bilbaner, der kan tilpasses efter dit barns ønsker og kreativitet.

Uanset om dit barn er en erfaren bilbanebygger eller nybegynder, har vi det perfekte sæt til dem. Vores udvalg omfatter forskellige størrelser og designs, der giver masser af muligheder for leg og fantasi.

Opdag vores fine udvalg af Waytoplay bilbaner og lad dit barn skabe utallige eventyr på vejen.

Udforsk Waytoplay bilbaner

Waytoplay bilbaner er mere end bare legetøj - de er et værktøj til at skabe, lære og udforske. Vores bilbaner består af holdbare vejelementer, der nemt kan samles og tilpasses.

Med Waytoplay bilbaner kan dit barn opbygge veje, skabe landskaber og lade bilerne køre på spændende eventyr. De forskellige dele kan kombineres på utallige måder, hvilket giver uendelige muligheder for leg.

Lad dit barn udforske kreativitet, fantasi og samtidig udvikle motoriske færdigheder med vores fantastiske udvalg af Waytoplay bilbaner.

Sådan får du tilbud på Waytoplay bilbaner

Ønsker du at gøre et godt køb på en Waytoplay bilbane? Besøg vores udsalgskategori, tilmeld dig vores nyhedsbrev eller følg os på sociale medier for at holde dig opdateret om vores seneste tilbud og udsalg på Waytoplay bilbaner.

Vi tilbyder dig muligheden for at få fantastiske besparelser, så dit barn kan nyde kvalitetslege uden at overskride budgettet.

Opdag vores tilbud på Waytoplay bilbaner og giv dit barn en sjov og kreativ legeoplevelse.

Køb Waytoplay bilbaner med børnepengekredit

Vi tilbyder en praktisk børnepengekredit, der giver dig mulighed for at købe Waytoplay bilbaner og andet tilbehør uden bekymringer. Vores børnepengekredit er en gratis kreditordning, som vi tilbyder til vores kunder.

Med vores børnepengekredit kan du give dit barn det bedste uden at gå på kompromis med kvaliteten. Kontakt vores kundeservice for at lære mere om denne praktiske løsning.

Brug vores børnepengekredit til at skabe glæde og leg for dit barn med en Waytoplay bilbane.

Få din nye Waytoplay bilbane med gratis fragt

Når du handler hos os, kan du nyde godt af gratis fragt til danske leveringsadresser. Vi ønsker at give dig en bekvem shoppingoplevelse uden ekstra omkostninger.

Bestil din Waytoplay bilbane, og lad os tage os af leveringen, så du kan give dit barn en uforglemmelig legeoplevelse uden bekymringer.

Tag fordel af vores gratis fragt og opdag den glæde, som en Waytoplay bilbane kan bringe til dit barn.

Tilføjet kurv