Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Voksi - Voksiposer, soveposer, babynests mv.

138
Størrelse

Voksi - Voksiposer, soveposer, babynests mv.

Voksi og deres populære voksiposer

Her på siden finder du de populære voksiposer fra Voksi, der egner sig rigtig godt som køreposer, sovepose, lift mv. Voksi har produceret deres populære voksiposer siden 1986. Du finder alle produkter fra Voksi uanset type, størrelse og farve lige her.

Her hos Kids-world.dk gør vi en stor indsats for altid at have et interessant udvalg af produkter fra mærker som f.eks. Voksi. Så uanset om du er på udkig efter legetøj, udstyr til din baby, sko eller tøj til dit barn, så er der gode muligheder for, at finde det her hos os.

Voksiposen bruges ude og inde

Voksiposen kan foldes og bindes på forskellige måder, så den passer til netop dit barn - så den kan vokse i takt med, at dit barn bliver større. Den passer altså lige fra dit barn er nyfødt til ca. 3-årsalderen.

Når din dreng eller pige er helt lille svøber den sig tæt om barnet, så den lille baby får et trygt og lunt sted at sove. Samtidig kan man tilføje en bundplade, så voksiposen også kan bruges som lift. Pladen kan bære 9 kg, så den vil ofte kunne bruges indtil babyen er så gammel, at den har en stærk rygmuskulatur og ikke længere behøver den ekstra støtte at ligge på.

Efterhånden som barnet vokser, kan den store dyne foldes og bindes på nye måder så barnet stadigvæk ligger lunt og rart pakket ind i en praktisk og smart voksepose i barnevognen eller klapvognen.

Hvis dit barn falder i søvn i barnevognen og er svøbt i en voksipose, er det super nemt at tage det op og med indenfor, hvor det trygt kan sove videre. Når så dit barn vågner op igen, kan du folde dynen ud og bruge den som et stort legetæppe.

Dynen inde i posen er lavet af blødt og lunende uld, som er temperaturregulerende. Denne dyne kan du skifte ud med en sommerdyne af bomuld eller silke, så køreposen bliver tyndere og passer bedre til de varmere perioder på året.

Hvad er en voksipose?

En voksipose er ligesom en sovepose, der sørger for, at din baby kan sove trygt og komfortabel. Du kan dermed skabe en mere stabil og behagelig temperatur omkring din baby med en voksipose.

Voksi er norsk design, der med de populære voksiposer har skabt den perfekte mulighed for, at din baby kan sove trygt og varmt uanset skiftende temperaturer udenfor. Samtidig kan de fleste varianter af vores voksiposer foldes ud, så den kan bruges som legetæppe.

En voksipose designes altid i materialer, der er fri for skadelig kemi og stoffer. Med de vind- og vandafvisende egenskaber er du garanteret, at kunne holde din baby varm og tør i åndbare materialer af allerhøjeste kvalitet.

Med en voksipose kan du og familien have en aktiv livsstil og komme ud og få en masse frisk luft - uanset vejret. Det er sundt, ikke kun for barnet, men for hele familien. Med en voksipose er der dermed ikke længere nogen undskyldning for at blive indenfor.

Hvilken voksipose skal jeg vælge?

Der findes mange forskellige versioner af vores lækre voksiposer. Du har derfor rig mulighed for, at finde den voksipose, som passer lige netop til dine behov.

Før du går i gang med at finde din voksipose, er det en god ide at gøre dig tanker om, hvilken type voksipose der passer til din eller din families livsstil. Har du eksempelvis en aktiv livsstil og vil du have en voksipose til din baby, som er nem og behagelig at ligge i på den lange køretur? Eller vil du have en voksipose, som er velegnet til en længere tur med skiftende transportformer og temperaturer?

Du kan også finde den perfekte voksipose, som passer til barnevognen, klapvognen eller til din autostol, hvor du har behov for at kunne fastspænde din voksipose og dermed skabe ekstra tryghed.

En voksipose med en ekstra træplade i ryggen giver et stabilt underlag at ligge på for din baby og gør det nemt at bruge din voksipose som lift.

Med Voksi findes der simpelthen ingen grænser for, hvad du kan bruge din voksipose til. Da den er produceret i meget høj kvalitet, kan du bruge den i mange år.

Du kan finde mange forskellige størrelser og tilpasninger til den smarte voksipose, sådan så barnet kan vokse med den og bruge den i flere år. Du kan også finde særdeles varme voksiposer, som er velegnet til koldere temperaturer i den skandinaviske vinter.

Voksipose til barnevogn

Det er en rigtig god ide at bruge den smarte voksipose til barnevogn. Voksi har lavet mange flotte og stilfulde varianter, som du kan vælge imellem.

De fleste af vores voksiposer kommer med selehuller til barnevognen. På den måde kan du nemt fastmontere din voksipose til barnevognen, så den sidder godt fast. Det gør, at din baby kan ligge trygt og godt i barnevognen og sove uforstyrret i mange timer.

Med en voksipose kan du sørge for et behageligt miljø uden svingende temperaturer, hvilket er helt afgørende for at sikre, at din baby kan få en god lur i barnevognen.

Husk at du også altid kan benytte vores søgefilter øverst på siden for hurtigt, at finde frem til hele vores store udvalg af voksiposer til barnevogn.

Du kan også få en voksipose til klapvognen

Voksi har lavet mange brugbare varianter af den populære voksipose til klapvognen. Du kan blot åbne det lille stykke stof, der sidder bagpå voksiposen. Det sidder fast med velcro. Så vil du have åbninger til seler inden under.

Du kan nemt og hurtigt føre selerne på klapvognen gennem åbningerne bagpå voksiposen og dermed sidder din baby godt og behageligt fast i klapvognen. Disse følgende varianter af vores voksipose kommer med åbninger til seler til klapvogn bagpå: Voksi kørepose Explorer, Voksi kørepose Move, Voksi kørepose Urban, Voksi kørepose Sky Light, Voksi kørepose City og Voksi kørepose Breeze Light.

Sådan finder du en voksipose med plade

Hvis du gerne vil finde en voksipose med plade i ryggen, kan du med fordel benytte vores søgefilter i toppen af vores side. Flere af vores flotte varianter af voksiposer kommer med en integreret plade i ryggen, blandt andet varianterne Voksi kørepose Carry og Voksi kørepose Carry North.

Du kan altid tage pladen ud igen efter behov. Du kan også finde en bæreplade til Voksi separat. På den måde kan du let opgradere din voksipose, så den kan bruges som lift.

Hvordan sætter man en plade i en voksipose?

Den smarte Voksi bæreplade kan nemt placeres i din voksipose, så du er klar til at tage af sted. Bæreselerne med hanke på er direkte monteret på Voksi bærepladen, så du ikke behøver at bekymre dig om sikkerhed.

Når du vil montere din bæreplade i din voksipose skal du blot huske at sørge for, at hankene er under bærepladen, så den ikke vender på hovedet. En voksipose med plade kan bruges helt indtil dit barn vejer 9 kg.

Find den rette voksipose til sommer

Hvis du har brug for en voksipose, der ikke er for varm, så har vi flere varianter af Voksi at vælge imellem, blandt andet Voksi kørepose Sky Light og Voksi kørepose Breeze Light. Begge voksiposer er designet i åndbare og behagelige materialer, samt sikrer en god ventilation i bunden, som kan åbnes med lynlås.

Disse ekstra smarte modeller kan også åbnes med lynlås i siderne og kan foldes ud i et stykke, så de kan bruges som legetæppe.

Med justerbare snore i kan du tilpasse voksiposen efter behov og svingende vejrforhold, sådan så din baby altid ligger tæt og trygt i voksiposen.

Hvornår skal man bruge en voksipose?

Det perfekte tidspunkt til at bruge en voksipose, er når du skal have din baby med rundt til forskellige aktiviteter og har brug for at sikre et stabilt miljø omkring din baby.

Med en voksipose kan din baby sove trygt, uanset hvor I befinder jer. Derfor er Voksi perfekt egnet til den lille familie med en aktiv livsstil.

Du kan også bruge Voksi i dagligdagen, da der findes mange velegnede varianter af voksiposen, der gør dagligdagen som nybagt familie lidt lettere. For eksempel kan du bruge en voksipose som legetæppe. Du kan også nemt montere en voksipose i din klapvogn, barnevogn eller autostol. Der er derfor virkeligt mange måder, hvorpå du kan benytte din voksipose.

Hvad er forskellen på en voksipose og kørepose?

Da Voksi designede deres første voksipose, blev den hurtigt synonym med kørepose, da den er yderst populær at have med på køreturen. En voksipose er derfor det samme som en kørepose, men til forskel for de fleste standard køreposer, kan du få en voksipose med integreret plade i ryggen, som sikre en ekstra god support.

Samtidig gør en voksipose med plade det muligt at benytte din voksipose som lift. En voksipose er derfor langt mere multifunktionel end de fleste standard køreposer.

Hvad er forskellen på Voksi Classic og Classic+?

Da Voksi i 2017 lancerede den nye udgave af Voksi Classic, var det med en række opdaterede og forbedrede funktioner. Voksi Classic+ er derfor nu den primære kørepose fra Voksi i stedet for den oprindelige Voksi Classic.

De nye og forbedrede funktioner i Voksi Classic+ består af en ny holder til sut, forstærkninger af alle snørehuller med læderdetaljer og nye huller bagpå til seler, så du kan bruge din Voksi Classic+ kørepose til både barnevogn, klapvogn, cykeltrailer og autostol.

Både Voksi Classic og Voksi Classic+ kan åbnes helt op via bånd, så de kan bruges som legetæppe. De mange foldemuligheder med både Voksi Classic og Voksi Classic+ gør den til en yderst fleksibel kørepose, der kan formes præcis efter din babys præferencer.

Hvad skal en baby have på i en voksipose?

Med en voksipose kan du være sikker på, at din baby har noget blødt og lækkert at ligge på, da alle voksiposer produceres i økologiske og lækre materialer.

Det er en god ide at være opmærksom på, at det som hovedregel anbefales, at alle babyer maksimalt sover i et tyndt lag bomuld. Kun på varme sommerdage kan din baby sove uden tøj på arme og ben.

Med Voksi er det muligt for dig at finde netop den type af voksipose, som passer til årstiden, så du derfor kan være sikker på, at din baby har det varmt og tørt, uanset om det er forår, sommer, efterår eller vinter.

Kan man bruge en voksipose i en autostol?

En voksipose er velegnet at bruge i en autostol. De fleste varianter af den populære kørepose fra Voksi har åbninger bagpå, så den nemt kan monteres fast til selerne på en autostol.

Med en voksipose til autostol kan du sikre en ekstra god komfort til din baby på den lange køretur.

Hvornår skal man bruge en Voksi sommerdyne?

Det er ideelt at bruge en Voksi sommerdyne, når vinteren er forbi og du har brug for noget lettere, der ikke er alt for varmt til din baby.

Du kan tilkøbe en Voksi sommerdyne og skifte den ud med den varmere dyne i Voksi Classic+, der er lavet i 100% uld og derfor er designet til at holde din baby varm om vinteren.

Voksi har skabt Voksi kørepose Classic+ som et modulsystem, hvor du for eksempel kan tilkøbe den ekstra sommerdyne. Den behagelige Voksi sommerdyne er lavet i 100% bomuld og er derfor et lettere materiale, som stadig kan holde din baby lun i det omskiftelige sommervejr.

Det er nemt og lækkert at bruge en Voksi sommerdyne på en dag med solskin og høje temperaturer. Voksi har også lavet flere gode varianter af den smarte Voksipose, som kan bruges om sommeren.

Er Voksi Urban for varm?

Selvom Voksi Urban er den varmeste og blødeste kørepose til din baby, til når du skal på tur i den skandinaviske vinter, er der gode ventilationsmuligheder i Voksi Urban, som gør, at den ikke bliver for varm.

Med en lækker og blød vattering med 80% andedun og vattering i bunden med 100% uld er du garanteret, at din baby vil kunne holde varmen med Voksi Urban.

Hvis du alligevel er bange for, at din baby får det for varmt, er det muligt at lyne Voksi Urban op, både i siderne og i bunden, så du får en dejlig ventilation i køreposen.

Voksiposer er ikke kun en kørepose

Hos Kids-world finder du voksiposen i mange farver og i flere forskellige udformninger og typer, så du finder noget, der passer lige præcis til jeres smag og behov. Den klassiske model passer til langt de fleste børn og vogne, men har du en lidt mindre barnevogn, klapvogn eller kombivogn, så er modellen classic+ mini måske mere noget for dig.

Voksi producerer også mange andre typer køreposer, så tag et kig her på siden og find lige den model, der passer jeres behov bedst. Voksi har også lave lækre babynests og fine soveposer til både drenge og piger og med unisex designs.

Voksiposer i naturlige materialer

Grunden til at voksiposen er blevet så populær er nok, at den er super praktisk og fleksibel, samtidig med at den har et flot design i lækre materialer.

Det norske firma Voksi står bag voksiposen, og den er specialdesignet til det norske vintervejr. Oprindeligt blev den designet til at passe ned i en pulk, når familien tog op i fjeldet på ski. Men den er lige så anvendelig i barnevognen eller klapvognen. Her holder den barnet varmt, selvom det er koldt udenfor.

Med gode, naturlige materialer som uld, bomuld, dun og fjer er her skabt produkter, som giver optimal komfort for børn. Den dejlige ulddyne sørger for, at barnet har den helt rette temperatur. Derfor er det heller ikke nødvendigt at klæde barnet i flyverdragt, termotøj eller andet overtøj, for køreposen er i sig selv nok til at holde barnet lunt.

Voksi pusletaske

Voksi producerer nogle meget praktiske pusletasker, der som ofteste kommer i forskellige materialer såsom læder og polyester. De forskellige Voksi pusletasker har en god størrelse, med flere smarte lommer, hvor der er plads til stofbleer, ekstra tøj og bleer, som du har brug for, når I er ude af huset.

Med en pusletaske fra Voksi er der plads til det hele

En Voksi pusletaske er genial, til når I skal ud på eventyr. Af nævneværdige ting, som man som regel finder i de fleste forældres pusletaske, er behageligt tøj til barnet, sutteklude, stofbleer, bleer, sutter og vådservietter. Du behøver ikke at fylde Voksi pusletasken med 14 bleer, 5-7 stk. rækker som oftest i lang tid.

Voksi babynest

Mange babyer vil nyde at ligge komfortabelt i en af de pæne babynests fra Voksi. En En Voksi babynest har en høj kant og en blød madras, hvilket er med til at skabe tryghed og varme til barnet, hvilket i de fleste tilfælde, gør at barnet hurtigt kan falde til ro.

I kan bruge Voksi babynesten de fleste steder, som i babysengen og sofaen, og finder i en Voksi babynest med de praktiske hanke, er den ligeledes nem at have med på farten.

En babynest fra Voksi får i et hav af muligheder, da blandt andet at kanten kan bruges til at træne nakken. Din dreng eller pige kan prøve at skue hen til kanten, når du placerer dem på maven i babynesten fra Voksi.

Voksi madras

Hos Kids-world giver vi dig et fint udvalg af madrasser fra Voksi og andre brands. Uanset dit barns alder, får du fine muligheder for at finde den perfekt madras fra Voksi til din dreng eller pige.

Vi fører et stort udvalg af madrasbrands - inklusive Voksi. Voksi madrasser er et perfekt valg.

Vi vil anbefale dig at du bruge vores filter når du søger efter Voksi madrasser til din dreng eller pige. Uanset din smag kan vi forsikre dig om, at du vil vælge den madras som du og din dreng eller pige vil elske.

Vi håber, at du finder den ideelle Voksi madras til din dreng eller pige på Kids-world. Vi fører fantastiske Voksi madrasser. Derfor tror vi, at du vil finde præcis hvad du leder efter.

Voksi dyne

Hos Kids-world tilbyder vi dig et godt udvalg af Voksi dyner og mange andre mærker. Uanset dine børns alder, får du gode muligheder for at finde den rigtige Voksi dyne til din dreng eller pige.

Vi tilbyder et solidt udvalg af dyner mærker - inklusive Voksi. Voksi dyner er et ideelt valg.

Tøv ikke med at bruge vores filtersystemet hvis du leder efter en speciel dyne fra Voksi eller andre ting til børn i alle aldre. Du vil praktisk taget finde alle de ting du leder efter til børn hos Kids-world.

Shop Voksi dyner her

Vi håber, at du kan finde den perfekte dyne fra Voksi til din dreng eller pige på Kids-world.

Vi har fine Voksi dyner. Derfor stoler vi på, at du opdage helt specifikt hvad du søger efter.

Køb voksiposen med gratis fragt

Når du køber jeres nye voksepose her på shoppen, kan du kvit og frit få den leveret ganske gratis, så længe at ordren skal leveres i Danmark.

Kreditordning: I forbindelse med placeringen af ordren har du mulighed for at tilmelde dig vores ordning med børnepengebetaling. Inde på betalingssiden kan du se og læse mere om, hvilke specifikke datoer du kan få gratis kredit til.

Måtte du lede forgæves rundt omkring på shoppen efter et bestemt produkt fra Voksi, er du meget velkommen til at kontakte kundeservice.

Tilføjet kurv