Dankort betaling er i øjeblikket ude af drift, anvend MoblilePay eller MasterCard i stedet
Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Huttelihut babytøj, børnetøj og huer

138
Størrelse

Huttelihut babytøj, børnetøj og huer

Uldhuer fra Huttelihut til børn

Hos Kids-world.dk kan du finde et stort udvalg af Huttelihut huer til både drenge og piger. Huttelihut er en dansk virksomhed, som siden 2003 har fremstillet flotte uldhuer og elefanthuer til børn og forskelligt hårpynt til piger.

Huttelihuts huer er lavet i en lækker uldkvalitet. I elefanthuerne er der brugt en blød og lunende uld på ydersiden, mens der indvendigt er et lag dejligt blødt bomuld. Elefanthuerne er designet, så de sidder tæt til, så hovedet holdes dejligt varmt. Tophuer og huer med bindebånd er lavet af enten lækker merinould eller blød alpakauld.

Huttelihut - Historien bag Huttelihut

Det hele begyndte i 2003, da grundlæggeren Anne Sofie Olrik ledte efter en varm og blød hue til sin nyfødte datter. Da hun ikke kunne finde en, der levede op til hendes krav, besluttede hun sig for at skabe sin egen. Og dermed var Huttelihut født.

Fra Huttelihut huen udvidede Anne Sofie sit brand til at omfatte en komplet serie af børnetøj fremstillet af naturlige materialer som uld og bomuld. Hun ønskede, at hendes design både skulle være behageligt for børn at have på og samtidig være bæredygtig for miljøet. Og det lykkedes hende.

I dag er Huttelihut et elsket brand, der er kendt for sine tidløse designs og sin opmærksomhed på detaljerne. Deres strikketøj er især populært med hyggelige tørklæder, huer og trøjer, der er perfekte til at holde børnene varme i de kolde måneder.

Men deres kollektion omfatter også kjoler, bukser og tilbehør, der er lige så stilfulde og komfortable. En af de ting, der adskiller Huttelihut fra andre børnetøjsmærker, er deres dedikation til bæredygtighed.

Huttelihut bruger naturlige materialer og samarbejder med leverandører, der praktiserer etiske og bæredygtige produktionsmetoder. De prioriterer også lang levetid i deres designs, så du kan være sikker på, at din investering vil holde i mange år fremover.

Huttelihut huer til babyer

Det er en fast tradition i Danmark, at mange babyer sover udenfor, når de er puttet i barnevognen og faldet i søvn. Også selvom vejret måske ikke ligefrem er noget, som mange er ude i. Derfor er det vigtigt, at de får varmt tøj på, så de trygt og varmt kan ligge i barnevognen og sove.

Her hjælper en god hue meget, da en stor del af kroppens varme forsvinder op gennem kroppen og hovedet. Med en Huttelihut baby hue bliver den lille holdt godt varm, når der skal soves til middag i barnevognen.

Du kan selvfølgelig også bruge en Huttelihut baby hue, når barnet er vågen og gerne vil gå eller kravle rundt udenfor og undersøge tingene eller lege med i haven, når mor og far er udenfor. Huerne fra Huttelihut er netop skabt til at hjælpe de små, så de ikke fryser om hovedet og ørene, når det er koldt udenfor.

Huttelihuts populære huer med kvaster, pelskvaster og ører

Huerne er holdt i naturfarver og sarte nuancer, der passer til både drenge og piger. Der er huer til både de helt små med søde babyhjelme strikket i blødt bomuld.

Du finder også virkelig mange forskellige designs - du finder bl.a. huser med pelskvast, huer med 2 kvaster og de meget populære elefanthuer med ører.

Huttelihut hue med kaninøre

Huttelihut har siden 2003 lavet en lang række forskellige huer til de mindste. En hue behøver ikke bare at være en hue. Den må også gerne se sød ud. Derfor kan du blandt andet få en Huttelihut hue med kaninøre. Den kendes også som en Huttelihut rabbit hue.

Uanset om din hue fra Huttelihut har kaninøre, andre øre, en kvast eller måske slet ingen ting ovenpå, så er de fremstillet med samme tanke - nemlig at de skal sikre, at dit barn holder varmen og har en behagelig hue på, som er både lækker og blød.

Med en Huttelihut hue med kaninøre kan man næsten ikke andet end at få smilet frem, når man ser de små løbe storsmilende rundt og lege på legepladsen, uden de fryser eller bekymre sig om andet end bare at hygge sig og være barn.

Huttelihut elefanthuer med ører eller kvaste

Elefanthuer fra Huttelihut er virkelig søde og kan næsten bruges i al slags vejr. Du finder elefanthuerne fra Huttelihut i mange forskellige farver og designs til både baby og børn. De mest populære styles fra Huttelihut er faktisk de fine elefanthuer i 2 lag med flotte kvaste af ægte alpakapels. Alpakapelsen bliver klippet af uden at dyrene lider overlast.

Processen med at klippe alpakapelsen af dyrene er en nødvendighed i Bolivia, da alpakaen ellers får det alt for varmt. Foruden de flotte kvaste laves elefanthuerne også med de sødeste ører og dinotakker. Det ser så sødt ud, når de mindste børn i flokken sidder, kravler eller går rundt med en elefanthue designet til at ligne en lille bjørn, dinosaur, kanin eller bambi.

Huttelihut designer også helt enkle elefanthuer i en enkelt farve, som minder og mange af de andre styles i vores sortiment.

Huttelihut huer i mange farver

De populære Huttelihut huer findes i mange forskellige farver. Du kan derfor både få en Huttelihut hue i lyserød, rosa, blå, brun eller hvid. Det er derfor nemt at finde en varm Huttelihut hue til både drenge og piger, uanset hvilken farve man helst vil have.

Det store udvalg af farver til Huttelihut huer gør, at man nemt kan finde netop den farve, der for eksempel passer godt til vinterjakken eller flyverdragten.

Huttelihut pixie hue

Det er ikke kun Huttelihut huen med kaninøre, der er blevet kendt blandt de små børn, det er også Huttelihuts pixie hue.

Pixie huen fra Huttelihut fungerer på samme måde som en elefanthue, hvor, men er kendt for sin spids ovenpå, hvilket giver den et meget mere karismatisk look, end hvad man ellers ser ved de klassiske Huttelihut elefanthuer og andre elefanthuer.

Hvis man ikke vil have øre på børnenes Huttelihut hue, så er en Huttelihut pixie hue et godt alternativ dertil, da den stadig adskiller sig fra en lang række af de andre huer på legepladsen.

Huttelihut huer til alle aldre

Huttelihut laver ikke kun huer til en bestemt årgang. Du kan derfor nemt finde lige netop den Huttelihut hue, som du søger, uanset om du søger efter en Huttelihue hue til 1-2 årige, 2-4 årige eller 4-6 årige. Du kan derfor nemt få en ny Huttelihut hue, når dit barn er vokset ud af den tidligere.

Du kan også købe hårpynt fra Huttelihut

Til pigernes lange lokker har Huttelihut lavet en masse forskelligt hårpynt. Der er praktiske spænder med flotte sløjfer i forskellige størrelser og farver, og der er også smarte hårbånd med flotte prints, der holder håret på plads.

Så hvad end du er på udkig efter en babyhjelm, elefanthue, almindelig hue en sommerhat eller måske noget hårpynt, så finder du det i hvert fald her i vores udvalg fra Huttelihut.

Vidste du, at Huttelihut også laver kjoler og bukser?

Huttelihut laver også de fineste kjoler og bukser, og at du kan købe dem lige her hos os? Det er ikke en hemmelighed, at vi elsker kjoler, og synes, at de er noget af det mest fantastiske.

Det er da skønt at kunne bevæge sig rundt i det skønne sommervejr, iført en nydelig kjole eller nogle søde bukser.

Derfor anbefaler vi, at du tager et kig på vores udvalg af kjoler, bukser og faktisk også trøjer fra Huttelihut. Måske finder du noget, som passer perfekt til dit lille vidunder derhjemme.

Hvordan er Huttelihut i størrelsen?

En af de vigtigste ting at overveje, når du shopper børnetøj, er størrelsen. Huttelihut tager hensyn til dette. Huttelihut størrelser spænder fra nyfødt til 10 år, så du kan finde den perfekte pasform til dit barn i alle aldre.

Et unikt aspekt ved Huttelihuts størrelsesangivelser er, at de bruger aldersintervaller i stedet for traditionelle numeriske størrelser. Dette kan være nyttigt for forældre, der måske ikke er bekendt med størrelsestabeller, eller som har børn, der falder mellem de traditionelle størrelser.

Uanset hvilken Huttelihut størrelse du vælger, kan du være sikker på, at deres tøj er fremstillet af materialer af højeste kvalitet og med sans for detaljerne for dit barns komfort.

Ud over deres praktiske og komfortable designs tilbyder Huttelihut også en række sjove og stilfulde farver og mønstre. Dit barn vil elske at vise sin unikke Huttelihut stil frem på legepladsen eller i skolegården.

Hvis du ønsker at se en Huttelihut størrelsesguide i for den enkelte hue, så kan du altid se pasformen i produktbeskrivelsen. På den måde kan du nemt se, hvilken Huttelihut størrelse du skal vælge.

Huttelihut hue tilbud

Hvis du er på udkig efter gode tilbud på en Huttelihut hue, så er du kommet til det rette sted. Her på siden kan du både se de aktuelle Huttelihut huer her hos Kids-world. Men derudover kan du også få en lang række Huttelihut hue tilbud.

Du finder både vores Huttelihut hue tilbud her på siden eller i vores udsalgskategori, hvor du også kan finde en lang række andre styles fra en lang række af de mest populære brands til nedsatte priser.

Det er aldrig sjovt at gå glip af et godt tilbud - heller ikke når du er på udkig efter en Huttelihut hue til en god pris. Tilmelder du dig vores nyhedsbrev, så er du altid opdateret på aktuelle tilbud og kampagner, så du kan få netop det gode Huttelihut hue tilbud, som du søger.

Køb en Huttelihut hue hos Kids-world

Huttelihut er blevet et populært mærke, når det gælder især huer til de mindste. Du ser derfor tit Huttelihut huer på børn omkring 1-2 år, 2-4 år eller 4-6 år, når de leger udenfor i de kølige måneder af året.

Her hos Kids-world kan du finde et stort udvalg af produkter fra Huttelihut. Det gælder også de populære Huttelihut huer med kaninøre.

Se hele vores udvalg af Huttelihut huer og andre Huttelihut-produkter her i vores Huttelihut-kategori. Hvis du er i tvivl om, hvilken Huttelihut hue der er den helt rigtige til dit barn, så skal du ikke tøve med at kontakte vores kundeservice, der altid står klar til at hjælpe dig med at finde de helt rigtige ting til dit barn. Se også vores Huttelihut udsalg.

Få leveret huerne fra Huttelihut helt gratis

Når du shopper her hos Kids-world, kan du kvit og frit få leveret din bestilling med styles fra Huttelihut helt gratis. Dette er noget vi har tilbudt vores kunder i lang tid, og noget som vi ikke har planer om at ændre på.

Når det er sagt, håber vi på, at du fandt de styles fra Huttelihut, som matcher, det du leder efter. Benyt endelig vores filter og søgefunktion, hvis du leder efter noget specifikt.

Har du nogle specifikke ønsker, måske nogle andre produkter fra et bestemt brand eller måske Huttelihut, som du godt kunne tænke dig at finde i shoppen, skal du endelig sende dine ønsker til vores kundeservice.

Tilføjet kurv