Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Isbjörn of Sweden

64
Størrelse

Isbjörn of Sweden

ISBJÖRN OF SWEDEN

Isbjörn of Sweden laver overtøj, udstyr og tilbehør til udendørs brug til børn. Isbjörn of Sweden udstyrer dit barn med alt det, som de har brug for at udforske og indtage verden udenfor. Der tages højde for miljøet, så al overtøjet til børn produceres med holdbarhed for øje - det skal kunne holde til hårde vejrforhold og bruges ofte. Det er også derfor isbjørnen symboliserer brandet - den er nemlig den mest udholdende bjørn på kloden.

Isbjörn of Swedens kollektion af børnetøj dækker tøj til børn i alderen 0-16 år. Den inkluderer alt det, som dit barn har brug for til en aktiv hverdag udendørs, i skolen, børnehaven eller i fritiden sammen med familien. Isbjörn of Sweden bringer teknisk præstation og produktbæredygtighed med i produktionen af overtøj til børn. Produkterne er af samme høje kvalitet som de bedste brands af overtøj til voksne. Hvad der er endnu bedre, er, at tøjet også er enormt stilfuldt og skåner miljøet.

Isbjörn of Sweden blev stiftet i 2005 sammen med KidsWear AB af to mødre. De kom på idéen, da de fik børn i 2001 og ikke kunne finde ordentligt udendørs tøj og udstyr til børn, som passede til deres aktive livsstil. 

ISBJÖRN OF SWEDEN vinterjakker til piger og drenge

Er du på udkig efter en ny vinterjakke til dit barn, bør du absolut tjekke kollektionen fra Isbjörn of Sweden ud. De fås i flere modeller og mange farver, så du kan finde en, som dit barn vil elske at have på hver dag i vinterhalvåret. Jakkerne fra Isbjörn of Sweden har mange praktiske funktioner, såsom aftagelige hætter og mange lommer. De er alle vandtætte, vindtætte og åndbare. En vinterjakke fra Isbjörn of Sweden vil beskytte dit barn mod elementerne i kulden og holde dem varme og komfortable.

Isbjörn of Sweden flyverdragte

Er du på jagt efter en flyverdragt, der kan klare alt, hvad der kommer dit barns vej? Så kan du roligt stoppe din søgen ved Isbjörn of Sweden.

Isbjörn of Sweden bruger genbrugspolyester i deres flyverdragter, hvilket ikke kun gør dem miljøvenlige, men også utroligt stærke. Den genbrugte polyester giver den holdbarhed, der er nødvendig for hårde udendørsaktiviteter.

Isbjörn of Sweden Penguin er særligt kendetegnet ved dens unikke design. I modsætning til mange andre flyverdragter er Isbjörn of Sweden Penguin designet til at være både funktionel og stilfuld.

Den har et slankt, strømlinet design, der er både let og behageligt at have på. Hvert aspekt af denne dragt er omhyggeligt designet til at give den perfekte blanding af stil og funktionalitet.

Med et bredt udvalg af størrelser og farver at vælge imellem er du sikker på at finde den perfekte flyverdragt til dit barns behov. Er du klar til at tage dit barns udendørs eventyr til det næste niveau? Så sørg for at tjekke en Isbjörn of Sweden flyverdragt ud i dag.

Isbjörn of Sweden fleece

Isbjörn of Sweden fleece er en type fleece, der på samme tid er både utrolig blød og slidstærk. Disse Isbjörn of Sweden fleece er fremstillet af en blanding af syntetiske og naturlige fibre og er designet til at holde dit barn varmt og komfortabelt, uanset hvor eventyret fører hen.

Dit barn kan bære sin Isbjörn of Sweden fleece i mange forskellige vejrforhold, uden at du skal være bekymret for, om hun eller han har det for varmt eller for koldt.

Hvert eneste aspekt af disse fleece er nøje gennemtænkt, lige fra snit og pasform til de anvendte materialer. Det betyder, at du kan stole på, at dit Isbjörn of Sweden fleece vil fungere præcis, som I har brug for.

Isbjörn of Sweden skibukser

Isbjörn of Sweden skibukser er designet med den unge, ivrige skiløber i tankerne og tilbyder enestående varme, holdbarhed og stil.

Isbjörn of Sweden bukser er designet med den nyeste teknologi i tankerne, med vandtætte og åndbare materialer samt isolering, der vil holde dit barn varmt på selv de koldeste dage på pisterne.

De forstærkede knæ og ankler sikrer, at skibukserne vil holde i mange sæsoner fremover. Vælg Isbjörn of Sweden skibukser, hvis du vil sikre dit barn et komfortabelt og stilfuldt løb på pisterne.

Med deres opmærksomhed på detaljer, holdbarhed, alsidighed og engagement i bæredygtighed, vil Isbjörn of Sweden skibukser helt sikkert blive en fast bestanddel i dit barns vintergarderobe.

Isbjörn of Sweden størrelsesguide

Med så mange forskellige størrelser til rådighed kan det være svært at vide, hvilken man skal vælge. Det er her, Isbjörn of Swedens størrelsesguide kommer ind i billedet.

Isbjörn of Sweden anbefaler, at du måler dit barns højde, bryst, talje og hofter for at finde den bedste pasform.

Når du har dit barns mål, er det tid til at konsultere vores Isbjörn of Sweden størrelsesguiden. Isbjörn of Swedens størrelsesguide er opdelt i to sektioner, nemlig en sektion til spædbørn og småbørn og en til større børn.

Hver sektion opdeler størrelserne efter aldersgruppe, højde, bryst, talje og hofter. Det gør det nemt at finde den helt rigtige størrelse til lige præcis dit barn, uanset alder, højde og kropstype.

Men hvad nu, hvis dit barn falder mellem to størrelser? Isbjörn of Sweden anbefaler, at du tager en større størrelse på alle varer, der skal bruges som yderlag, for eksempel jakker og bukser. Det giver dit barn plads til at vokse og mulighed for at lægge flere lag under.

For beklædning, der skal bæres som basislag, for eksempel termisk undertøj eller t-shirts, er det bedst at gå ned i størrelse for at få en bedre pasform.

ISBJÖRN OF SWEDEN tilbud

Er du på udkig efter produkter fra Isbjörn of Sweden til den bedst mulige pris, har vi gjort det meget nemt for dig at se efter tilbud her hos Kids-world. Du kan altid tjekke vores udsalgsside. Her kan du bruge søgefunktionen og vores mange filtre til at specificere din søgning og finde lige de produkter, som du leder efter fra Isbjörn of Sweden.

Gratis fragt på ISBJÖRN OF SWEDEN

Uanset om du køber en vinterjakke eller noget andet af de mange styles fra Isbjörn of Sweden, så kan du se frem til at få det leveret gratis. Vi tilbyder nemlig gratis fragt på alle ordre, så længe der er en dansk leveringsadresse.

Tilføjet kurv