Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Zebla

10

Zebla - sportsvaskemidler og imprægneringsprodukter til tøj og sko

Zebla skaber fantastiske rengørings- og renseprodukter, som gør at både dit og dine børns tøj og sko, holder længere. Produkterne er særligt designet til sportssko og sportstøj, som har tendens til hurtigt at lugte grimt. Du sparer penge og får husholdningens tøj og sko til at holde meget længere!

Derudover er alle Zeblas produkter miljøvenlige og indeholder ikke unødvendige tilsætningsstoffer. De er dansk produceret, lavet af genanvendelige materialer, og fri for parabener. Zebla tilbyder vaskemidler til sportstøj- og sko, uld- og dun-produkter, lugtfjerner og imprægneringsprodukter. Skån både din økonomi og miljøet med Zebla.

Mere om Zebla

Kasper Børs Petersson stod i 2009 med sine højt-elskede løbesko - de lugtede fælt, selvom han havde vasket dem flere gange i maskinen. Det fejlede ellers ikke noget, men lugten var ikke til at holde ud, så han var parat til at smide dem i skraldespanden. Han var ked af at være nødt til at smide ellers gode sko ud.

6 måneder senere havde han skabt Zeblas lugtfjerner, og i 2012 udkom Zeblas sportsvask. I 2014 blev sortimentet udvidet yderligere, og i dag dækker det langt de fleste behov til sportstøj- og sko. Zebla tilbyder fantastiske produkter til hele husholdningen, så levetiden på tøj og sko kan forlænges. Produkterne er nemme at anvende, og efterlader tøj og sko blødt og velduftende. 

Tilføjet kurv