Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Angulus børnesko og støvler

352
Skostørrelse

Angulus børnesko og støvler

Angulus børnesko og støvler

Angulus er et dansk skotøjsmærke, der blev grundlagt tilbage 1904. Dengang var det normalt at børnesko havde en spids snude, men fordi det var ikke sundt for børnenes fødder, og de kunne ikke bevæge sig normalt. Derfor udviklede Angulus i samarbejde med læger og fysioterapeuter den fodformede sko, som vendte op og ned på datidens skomode.

Angulus er kendte for deres blik for kvalitet

Angulus er en virksomhed, der gennem alle årene har et godt blik for kvalitet, både når det kommer til skindet, der bliver brugt til skoene, og når det kommer til design. Det er heller ikke så underligt, at Angulus har vundet flere priser, blandt andet for bedste design og bedste børnesko.

Angulus er den perfekte begyndersko til børn

Er dit barn lige begyndt at gå, har det brug for en god støtte med en fast hælkappe, der kan stabilisere foden samt en fleksibel sål, der følger føddernes bevægelser, samtidig med at de giver et godt fodfæste, så barnet, der endnu ikke er helt sikker på benene, trygt kan stavre afsted. Denne tryghed giver begynderskoene fra Angulus.

Hvis det er vigtigt for dig, hvad dine børns fødder skal gå i hver dag, er Angulus et rigtig godt bud på en sko, der tager vare om fødderne og tager hensyn til deres udvikling.

Skal du have velcro eller snørebånd?

I shoppen har vi sko med forskellige typer lukning. Der er ikke nogen lukketype, der som sådan er bedre end andre. Det kan man vælge helt efter temperament.

Nogle foretrækker snørebånd, nogle vil helst have sko fra Angulus, der lukkes med velcro, mens andre ønsker skor uden lukning , som bare er lige til at hoppe i. Og nogle sko lukkes desuden med lynlås. Alle slags finder du her hos Kids-world.

Angulus støvler

Angulus støvler kommer i flere forskellige farver og designs. Støvler fra Angulus giver et andet look end et par regulære sko eller sneakers. Vi har støvler til børn i en lang række mærker, som alle har gjort noget ud af, at designe nogle lækre støvler til drenge og piger.

Skal det være alm. støver eller ankelstøvler fra Angulus?

Angulus støvler skal først og fremmest være praktiske, da deres primære formål netop er, at være komfortable at have på uden at der er blevet gået på kompromis med deres evne til at være modstandsdygtige overfor fugt, kulde og slid.

Angulus støvlernes størrelse skal naturligvis matche dit barns skostørrelse, og et godt råd er, at købe nogle støvler fra Angulus, som I tænker dig, passer i størrelsen i nogen tid.

Almindelige støvler fra Angulus går naturligvis længere op på benet end ankelstøvler. Almindelige Angulus støvler er fordelagtige, når barnet gerne vil forcere høj sne eller lege i vandpytter.

Ankelstøvler fra Angulus er gode til både hverdag og fest - og skal der leges, skal det helst ikke være med forhold som sne, slud og dybe vandpytter. Angulus ankelstøvler er ideelle til sjov og leg udenfor i det kølige efterårsvejr uden at de er med til at begrænse ham eller hende i bevæge sig rundt.

Angulus størrelsesguide

Da størrelsen på børns fødder og størrelsen på de forskellige sko og støvler er forskellige - selv inden for de enkelte brands, så har vi gjort det nemt for dig at finde de helt rette Angulus sko med vores Angulus størrelsesguide.

Under de enkelte Angulus sko, støvler og sandaler finder du en størrelsesguide for det enkelte par Angulus sko. Her kan du se de indvendige mål for skoene, samt hvad vi anbefaler af voksetillæg. På den måde har du en Angulus størrelsesguide for hver enkelt par Angulus sko.

Angulusanda vinterstøvler til børn

Til de børn, der opholder sig meget udenfor, er et par Angulus vinterstøvler et must ifm. de kolde vintermåneder. Angulus vinterstøvlernes funktion er, at holde , hvor hele foden skal holdes varm. Dit barns fødder skal holdes varme, og det kan eksempelvis opnås med et par gode vinterstøvler fra Angulus til børn.

Angulus vinterstøvler er oplagte at bruge i de kolde vintermåneder, og du finder hele udvalget lige her i kategorien. Vinterstøvlerne fra Angulus finder du i flere forskellige styles og farver.

Elsker dit barn at lege udenfor når det er koldt og måske sner, er det en god idé, at du ser dig rigtig godt omkring godt efter et par Angulus vinterstøvler i materialer, som tåler al slags vejr.

Vinterstøvler med forskellige højde fra Angulus

Det er ikke til at vide sig sikker på, hvilke styles Angulus beslutter sig for at producere dette års vinterstøvler i. Uanset om det er Angulus eller et andet brand du vælger vinterstøvlerne fra, har de to forskellige højder hver sin fordel.

Lange Angulus vinterstøvler går forholdsvis langt op på benet. De lange vinterstøvler fra Angulus er fordelagtige, når barnet lege steder, hvor der er højt sne eller vandpytter.

Korte og mellemlange vinterstøvler fra Angulus er ret så praktiske, når dagen står på leg udenfor, og der med stor sandsynlighed hverken forventes dybe vandpytter eller høj sne. De korte Angulus vinterstøvler er ideelle til leg udenfor i kulden samtidig med, at de ikke begrænser ham eller hende i bevæge sig rundt.

Angulus vinterstøvler i forskellige farver

Her ved os finder du et stort sortiment af vinterstøvler til piger og drenge - også fra Angulus. Så er du på udkig efter et par brune, pink eller måske blå vinterstøvler, så finder du dem lige her hos os.

Vi tilbyder jer også gratis fragt når I handler jeres dreng eller piges nye Angulus vinterstøvler her ved os.

Angulus termostøvler til børn

Når først sommeren eller vinteren synger på sidste vers, og temperaturen begynder at blive en mellemting mellem kold og varm, er et par Angulus termostøvler et must-have i din dreng eller piges skab med sko. Du gør dig selv en tjeneste, ved at købe Angulus termostøvler i dag, så I er klar til når vejret skifter, og de skal bruges i daginstitutionen eller børnehaven.

Termostøvler er vildt lækre, når først børnene skal bruge dagen på legepladsen eller gå en tur i køligt vejr. Det er vigtigt at han eller hun har noget behageligt og varmt fodtøj på, og Angulus termostøvler er både vandtætte og gode til at holde på varmen.

Termostøvler fra bl.a. Angulus adskiller sig fra de forede termostøvler ved, at de har et termolag. Termostøvler til børn kan som regel holde varmen helt ned til minut 15 grader.

Angulus sandaler til børn

Bliv sommerklar med et par Angulus sandaler til børn - piger såvel som drenge. Angulus sandaler til børn kommer i forskellige farver og styles, sådan at I har størst mulighed for at finde et par Angulus sandaler, som børnene vil blive glade for at gå med.

Det sker i ny og næ, at tidens Angulus sandaler ikke matcher ønsket om materiale, stil og farve, hvis det er tilfældet denne gang, skal I endelig bruge nogle minutter på at kigge jer omkring i resten af vores sortiment af sandaler - vi har mange forskellige sandaler på lager.

Vælg mellem Angulus sandaler i mange farver

Når sommeren nærmer sig, leder forældre efter det perfekte par sandaler til deres små drenge og piger. Derfor vil vi gerne præsentere dig for Angulus sandaler til børn - den perfekte kombination af mode og funktion.

Angulus er et dansk skomærke, der har eksisteret siden 1904. De har specialiseret sig i at skabe komfortable sko af høj kvalitet til børn. Angulus sandaler er ingen undtagelse. Ikke alene ser Angulus sandaler godt ud, de er også lavet til at holde. Så lad os dykke ned i de forskellige farver af Angulus sandaler, der er tilgængelige til dine små.

Vores udvalg af Angulus sandaler dækker hele farveskalaen. Først har vi den klassiske røde Angulus sandal. Denne livlige farve er perfekt til sommeren og giver et pift til ethvert outfit.

Hvis du er på udkig efter en mere afdæmpet farve, er den mørke ferskenfarvede Angulus-sandal måske noget for dig. Denne sofistikerede nuance er perfekt til finere lejligheder og passer godt til mange forskellige outfits.

For et mere rustikt look er den cognacfarvede Angulus sandal et godt valg. Denne varme, jordagtige farve passer perfekt til de naturlige omgivelser i parker og på legepladser.

Hvis du leder efter en sandal, der kan dresses op eller ned, er den champagnefarvede sandal måske den rette. Denne alsidige nuance passer godt til både afslappet og pænt tøj.

Til dem, der elsker lyserød, fås Angulus sandaler også i en dejlig rosa nuance. Denne søde farve er perfekt, hvis du har en lille prinsesse.

Hvis du er på udkig efter en lys og sjov farve, er de lysegule eller lyseblå Angulus sandaler et godt valg. Denne solrige nuance giver et pift til ethvert outfit og er perfekt til sommerdage.

Ønsker du en mere klassisk og alsidig farve, så prøv et par marineblå Angulus sandaler. Denne dybblå nuance passer godt til mange forskellige outfits og er perfekt til både drenge og piger.

Har du øje på noget lidt mere glamourøst, er vores Angulus sandaler i guld og sølv perfekte til din lille fashionista. Disse metalliske nuancer tilføjer et strejf af glitter til ethvert outfit og er perfekte til finere lejligheder.

For dem, der foretrækker en mere klassisk farve, er den sorte Angulus sandal et sikkert valg. Denne tidløse farve går godt til alt og er perfekt til både drenge og piger.

Og er du på udkig efter noget lidt mere vildt, fås Angulus sandalen også i leopardprint. Dette sjove og trendy print tilføjer et strejf af spænding til ethvert outfit og er perfekt til børn, der elsker at skille sig ud.

Sidst, men ikke mindst, afrunder den mørkebrune Angulus sandal farvemulighederne. Denne jordfarve er perfekt til dem, der foretrækker et mere naturligt look, som passer godt til mange forskellige outfits.

Se også Angulus sandaler med glimmer

Vores seneste besættelse bliver også din lille piges. Angulus sandaler med glimmer er ikke bare bedårende, de er også praktiske og komfortable til din lille piges daglige eventyr. Disse sandaler er indbegrebet af elegance og stil, og vil være prikken over i’et til ethvert fabelagtigt outfit.

Angulus sandaler med glimmer er perfekte til din lille fashionista, som elsker at skinne og skille sig ud. Det glitrende design vil give din lille pige smil på læben, når hun elegant udstråler sin nye stil. Du vil ikke kunne modstå glitteret og charmen ved disse skønheder, og din lille pige vil takke dig.

Søde Angulus sandaler med sløjfe

En af de mest iøjnefaldende kreationer fra Angulus er deres sandaler som prydes af den yndigste sløjfe foran. Dette touch gør sandalerne perfekte til finere lejligheder. Sløjfen er sikkert fastgjort til skoen, så forældre ikke behøver at bekymre sig om, at den falder af under leg.

Angulus sandaler med sløjfe den er perfekte sommersko til din lille pige. De er stilfulde, komfortable, holdbare, alsidige og nemme at pleje. Så uanset om din pige leger i haven med sine fætre og kusiner til familiefødselsdagen eller er gæst ved et sommerbryllup, vil disse sandaler være den perfekte ledsager til alle hendes eventyr.

Angulus sandaler til piger og drenge

Uanset om din dreng eller pige løber rundt på legepladsen eller udforsker stranden, vil Angulus sandaler til børn holde hans eller hendes fødder komfortable og beskyttede. Sandalerne er designet med dit barns komfort og sikkerhed for øje.

Den polstrede fodseng og robuste sål hjælper med at forebygge skader og sikrer en behagelig pasform hele dagen.Og så er de lavet af materialer af høj kvalitet, der er bygget til at holde.

Sandalerne er lavet af blødt og slidstærkt læder og har en polstret fodseng og en robust sål. Og de justerbare remme sikrer en perfekt pasform hver gang. Som om, dette ikke var nok, brillierer Angulus sandalerne også med deres stil.

Du finder et par sandaler til enhver lejlighed, fra picnic i parken og familieferier til mindeværdige begivenheder som konfirmationer og bryllupper. Og med farver og udtryk for både piger og drenge, er du sikker på at finde et par, som dit barn vil elske.

Hvis du har aktive drenge, der elsker at løbe, hoppe og lege i sommervarmen, så vil du gerne sikre dig, at de har de rigtige sandaler som tro følgesvend på deres eventyr. Og hvad er bedre her end et par farverige og stilfulde Angulus sandaler til drenge?

Er du på jagt efter det perfekte sommerfodtøj til din pige, har du brug for en kombination af elegance, stil og praktisk anvendelighed. Angulus trendy, støttende og holdbare sandaler til piger er et must-have til enhver piges sommergarderobe. Din lille pige vil elske det trendy design og den behagelige pasform i disse sandaler.

Vi har Angulus sandaler i mange forskellige størrelser

Vores nyeste kollektion af Angulus sandaler til børn er her, og den er bedre end nogensinde før! Vi har naturligvis også dit barn dækket ind med Angulus sandaler til børn i størrelserne 20-39.

Med et par Angulus sandaler til dine børn får du stil, elegance, personligt udtryk og komfort i én samlet pakke, som kommer i størrelserne 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 og 39, hvilket sikrer, at der er en perfekt pasform også til dit barn.

Angulus har lavet sko i over 100 år og er med deres enorme viden og ekspertise førende på markedet, når det gælder om at skabe fodtøj, der er både stilfuldt og støttende. Med et par Angulus sandaler til børn finder du den ultimative sommerløsning til dit barns fødder i ét produkt.

Placer fødderne i nogle lækre hjemmesko fra Angulus

Har I det en smule fodkold derhjemme, er der ikke noget mere rart, end når man kan sætte fødderne ned i nogle lune hjemmesko. Hjemmesko fra Angulus er også en god ting at have i skabet med fodtøj, til når din pige eller dreng skal begynde i eksempelvis vuggestue.

Hjemmeskoene fra Angulus er ligesom alle de andre hjemmesko, behagelige at have på og særdeles perfekte som gave. Vi fører mange forskellige varianter af hjemmesko fra Angulus og mange andre, både når det kommer til størrelser, farver og motiver.

Komforten er i højsædet

Pasformen i dine sko fra Angulus er super vigtigt. Sko med en god pasform er med til, at barnets fod hurtigt tilpasser sig skoen. Dette er vigtigt i og med at børn har forskellige fødder.

Det er vigtigt at huske på, at sandalen fra Angulus ikke skal spændes alt for stramt. Foden skal have mulighed for at bevæge sig - hellere spænd sandalen lidt løst og efterfølgende spænd til, når det synligt ser ud til, at foden skøjter lidt rundt i sandalen.

Vi er sikre på, at du kan finde dit barns næste par Angulus sandaler, begyndersko, hjemmesko, sko, støvler eller vinterstøvle, som vil passe lige ind i dit barns stil. Vi har gjort meget ud af, at du nemt kan filtrere rundt blandt de mange slags sko.

Angulus hjemmesko

Angulus hjemmesko er komfortable og gode til at holde på varmen. Vi tilbyder et stort udvalg af hjemmesko fra bl.a. Angulus i et bredt spænd af størrelser.

Finder du ikke et par Angulus hjemmesko i den rigtige størrelse, skal du endelig se dig omkring i de andre kategorier med hjemmesko. Brug endelig filteret til at filtrere dig frem til den rigtige farve og størrelse.

Køb dit barns næste hjemmesko fra Angulus her

Vi er overbevist om, at du kan finde en par hjemmesko fra Angulus i vores sortiment, som enten din dreng eller pige vil kunne lide. Vi er godt klar over, at der er rigtig mange typer af hjemmesko at vælge mellem - så mange, at det kan være svært at vælge. Derfor krydser vi fingre for, at det er muligt for dig at finde det helt rigtige par.

Nyheder, nye kollektioner og tilbud fra Angulus

Produkterne fra Angulus er uhyre populære, og derfor er det altid en god ting, at holde øje med hvornår nyhederne fra de nye kollektioner af Angulus bliver lanceret. På trods af populariteten hænder det alligevel, at vi sætter nogle af produkterne ned, sådan at du kan købe Angulus til nedsat pris i vores Angulus udsalg.

Har du dermed et ønske om, at købe produkterne fra Angulus med rabat, gælder det om at holde øje med vores udsalgskategori.

Tilføjet kurv