Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Termostøvler og termogummistøvler til børn

108
Skostørrelse
35%
Color Kids Termostøvler - Vivacious Color Kids Termostøvler - Vivacious 259,97 DKK
Oprindeligt:  399,95 DKK  
35%
En Fant Termostøvler - Fig m. Blomster En Fant Termostøvler - Fig m. Blomster 259,97 DKK
Oprindeligt:  399,95 DKK  
35%
Viking Termostøvler - Jolly - Antique Rose/Dark Pink Viking Termostøvler - Jolly - Antique Rose/Dark Pink 259,97 DKK
Oprindeligt:  399,95 DKK  
35%
Viking Termostøvler - Ultra 2.0 - Plum/Purple Viking Termostøvler - Ultra 2.0 - Plum/Purple 324,97 DKK
Oprindeligt:  499,95 DKK  
35%
Crocs Termostøvler - Sort Crocs Termostøvler - Sort 324,97 DKK
Oprindeligt:  499,95 DKK  
35%
Color Kids Termostøvler m. Lys - Sort m. Grøn Color Kids Termostøvler m. Lys - Sort m. Grøn 259,97 DKK
Oprindeligt:  399,95 DKK  
35%
Color Kids Termostøvler m. Lys - Fudge m. Rød Color Kids Termostøvler m. Lys - Fudge m. Rød 259,97 DKK
Oprindeligt:  399,95 DKK  
35%
Color Kids Termostøvler m. Lys - Total Eclipse m. Blå Color Kids Termostøvler m. Lys - Total Eclipse m. Blå 259,97 DKK
Oprindeligt:  399,95 DKK  
35%
Viking Termostøvler - Jolly - Dusty Pink m. Fugle Viking Termostøvler - Jolly - Dusty Pink m. Fugle 311,97 DKK
Oprindeligt:  479,95 DKK  
35%
Viking Termostøvler - Jolly - Navy m. Havmonster Viking Termostøvler - Jolly - Navy m. Havmonster 311,97 DKK
Oprindeligt:  479,95 DKK  
35%
Hummel Termostøvler - Rose Brown Hummel Termostøvler - Rose Brown 227,47 DKK
Oprindeligt:  349,95 DKK  
35%
Hummel Termostøvler - Bering Sea Hummel Termostøvler - Bering Sea 227,47 DKK
Oprindeligt:  349,95 DKK  
35%
Bisgaard x Huttelihut Termostøvler - Earth m. Lamaer Bisgaard x Huttelihut Termostøvler - Earth m. Lamaer 324,97 DKK
Oprindeligt:  499,95 DKK  
20%
Bisgaard Termostøvler - Delicate Flowers Bisgaard Termostøvler - Delicate Flowers 399,96 DKK
Oprindeligt:  499,95 DKK  
20%
Bisgaard Termostøvler - Olive Bisgaard Termostøvler - Olive 359,96 DKK
Oprindeligt:  449,95 DKK  
35%
Petit by Sofie Schnoor Termostøvler - Guldglimmer Petit by Sofie Schnoor Termostøvler - Guldglimmer 389,97 DKK
Oprindeligt:  599,95 DKK  
35%
Petit by Sofie Schnoor Termostøvler - Sort Petit by Sofie Schnoor Termostøvler - Sort 389,97 DKK
Oprindeligt:  599,95 DKK  
35%
Petit by Sofie Schnoor Termostøvler - Armygrøn Petit by Sofie Schnoor Termostøvler - Armygrøn 389,97 DKK
Oprindeligt:  599,95 DKK  
35%
Bundgaard Termostøvler - Cirro High Warm - Sort Bundgaard Termostøvler - Cirro High Warm - Sort 324,97 DKK
Oprindeligt:  499,95 DKK  
35%
Bundgaard Termostøvler - Cirro High Warm - Army Bundgaard Termostøvler - Cirro High Warm - Army 324,97 DKK
Oprindeligt:  499,95 DKK  
35%
Bundgaard Termostøvler - Cirro High Warm - Rød Bundgaard Termostøvler - Cirro High Warm - Rød 324,97 DKK
Oprindeligt:  499,95 DKK  
35%
Bundgaard Termostøvler - Cirro Low Warm - Ballerina Bundgaard Termostøvler - Cirro Low Warm - Ballerina 292,47 DKK
Oprindeligt:  449,95 DKK  
40%
Mikk-Line Termostøvler - Glitter - Ginger Bread Mikk-Line Termostøvler - Glitter - Ginger Bread 209,97 DKK
Oprindeligt:  349,95 DKK  
35%
Rubber Duck Termostøvler - Flash Hearts - Navy Rubber Duck Termostøvler - Flash Hearts - Navy 292,47 DKK
Oprindeligt:  449,95 DKK  
35%
Rubber Duck Termostøvler - RD Thermal - Army Green Rubber Duck Termostøvler - RD Thermal - Army Green 259,97 DKK
Oprindeligt:  399,95 DKK  
35%
Rubber Duck Termostøvler - RD Thermal - Navy Rubber Duck Termostøvler - RD Thermal - Navy 292,47 DKK
Oprindeligt:  449,95 DKK  

Termostøvler og termogummistøvler til børn

Termostøvler er super praktiske i ethvert barns garderobe. Termostøvler er nærmest som en sammenblanding af gummistøvler og vinterstøvler, hvor de bedste kvaliteter er brugt til at skabe fodtøj til børn, der skal være godt klædt på til at være udendørs i nærmest al slags vejr.

Termostøvler er helstøbte, ligesom gummistøvler, og de er vandtætte, så de er perfekte til at hoppe rundt i vandpytter med. De kaldes derfor også for termogummistøvler af mange. Samtidig er de lavet af et letvægtsmateriale, så de ikke føles tunge for børn at rende rundt i.

De er forede, og som navnet indikerer, er støvlerne isolerende, så de holder de små fødder dejligt varme. Ofte er termostøvlerne lige til at hoppe i, men nogle kan strammes ind i skaftet, så de sidder tæt omkring benet.

Termostøvler, vinterstøvler eller gummistøvler?

Det, der adskiller termostøvler fra forede gummistøvler, er, at de har et termolag, og så kan sålen tages ud. Termostøvler er ideelle som fodtøj til drenge og piger om efteråret og foråret, men de kan også sagtens bruges om vinteren, da de som tommelfingerregel kan holde fødderne varme, selv når temperaturen når helt ned på minus 12-15 grader.

Ofte kan støvlerne i sig selv godt klare lavere temperaturer, uden at de tager skade, men det er ikke sikkert, at børnenes fødder kan holde sig varme nok. Termostøvler er altså utroligt holdbare og slidstærke og kan holde til at blive brugt.

Termostøvler betyder tørre fødder

Har du et barn, som elsker at være udenfor, som er i udflytterbørnehave, som elsker vandpytter eller som bare tit får våde fødder? Så kan det være, I skal overveje et par termostøvler. Et par termostøvler sikrer dit barn tørre fødder, også når det er for koldt til at have almindelige gummistøvler på.

Derudover så kan man faktisk finde rigtig mange flotte og sjove termostøvler. Her på siden har vi f.eks. termostøvler med armyprint, leopardprikker, glimmer eller blomster. Gå på opdagelse i vores store udvalg, og se om der ikke er et par termostøvler, som skal holde dit barns fødder tørre.

Termostøvler til børn i mange størrelser

Børn i alle aldre kan have glæde af et par termostøvler og derfor fører vi mange forskellige størrelser. Normalt har vi termostøvler i str. 19, str. 20, str. 21, str. 22, str. 23, str. 24, str. 25, str. 26, str. 27, str. 28, str. 29, str. 30, str. 31, str. 32, str. 33, str. 34, str. 35, str. 36, str. 37, str. 38, str. 39 og str. 40.

Vi har termostøvler fra en række forskellige mærker og til forskellige priser, så der er noget for en enhver smag og enhver pengepung. Hvis du er på udkig efter noget særligt, kan du altid bruge de forskellige filtre øverst på siden til nemt at finde lige præcis det, du leder efter.

Vi ved godt, at det kan være svært, at købe fodtøj til børn, når de ikke kan prøve det på. Vi har derfor målt den indre længde på alle vores termostøvler. På den måde skal du bare måle længden på dit barns fødder og så finder du nemt den størrelse, der passer til dem. Vi måler altid vores fodtøj med en professionel skomåler, så alle mål bliver så nøjagtige som muligt. Du kan finde størrelsesguides inde under hvert enkelt produkt.

Termostøvler og termogummistøvler til de kolde måneder

Mange mener, at termostøvler er et must i barnets garderobe - især i børnehaven, hvor børnene tit er ude på legepladsen meget af dagen og i al slags vejr.

Nogle oplever dog, at pasformen ikke er optimal til mange timers brug i træk, men det er helt og aldeles en smagssag, om man foretrækker termogummistøvlerne som det eneste sæt fodtøj i vintermånederne, eller om de kun skal bruges som supplement til vinterstøvlerne, som sidder tættere omkring fødderne, og som har en sål, der er formet mere efter børnenes fødder.

Termostøvler til børn fra mange brands

Hos Kids-world fører vi termostøvler fra mange forskellige brands, og der er altid - både sommer og vinter - flere forskellige modeller at vælge imellem. Og uanset om du er til pangfarver eller afdæmpede nuancer, så finder du termogummistøvler med det her på siden. De fleste termostøvler er ensfarvede, men der er såmænd også mønstrede til både drenge og piger, hvis du foretrækker det.

Termostøvler i flotte farver

Bare fordi en termostøvle er praktisk, behøver den ikke at være grim. Faktisk har vi et stort udvalg af termostøvler i super flotte farver og lækre materialer.

Måske er det vigtigt at termostøvlerne matcher til termosættet eller regntøjet, eller også skal de bare være grønne eller røde. Vi ved, at børn er forskellige og derfor har vi termostøvler i alle regnbuens farver. Normalt har vi termostøvler og termogummistøvler til børn i farverne blå, brun, grå, grøn, gul, hvid, lilla, rosa, rød og sort. Derudover har vi selvfølgelig også termostøvler med skønne mønstre.

Termostøvler i forskellige materialer

Alle vores termostøvler er helstøbte ligesom gummistøvler, hvilket sikrer, at de er helt vandtætte. Derfor bliver de også kaldt for termogummistøvler. Der kan dog stadig godt være forskel på, hvad de er støbt af og hvilke materialer, der ellers er brugt til støvlen.

Nogle støvler er lavet i naturgummi, mens andre er lavet i letvægtsmaterialet megol. Derudover kan der også være forskel på for og kanter. Nogle termostøvler har en stofkant øverst, som kan snøres tæt om barnets ben, der f.eks. kan være lavet i kanvas, polyamid eller nylon.

Andre termogummistøvler trækkes på som de almindelige gummistøvler, hvor barnet bare stikker foden i dem. De kan nemt være et populært valg i de måneder, hvor barnet både skal være indenfor og udenfor og selv tage støvlerne af og på.

Du kan altid læse mere om de enkelte termostøvler inde under hvert enkelt produkt. Hvis der er noget du ikke kan finde, er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte vores kundeservice, som sidder klar til at hjælpe og svare på spørgsmål.

Køb termostøvler og termogummistøvler til børn med gratis fragt

Husk på, at du altid får leveret din ordre med termostøvler til din dreng eller pige helt gratis, så længe ordren skal leveres i Danmark. Du bestemmer helt selv om du vil have dine nye termostøvler og termogummistøvler til børn leveret lige til hoveddøren, eller om du hellere vil afhente dem i en pakkeboks eller på posthuset, når det passer dig.

Dertil er det også værd at nævne, at du kan betale på kredit ved at gøre brug af vores børnepengebetaling. Børnepengebetaling betyder kort sagt, at du kan vente med at betale til børnepengene bliver udbetalt. Du kan se mere om dine muligheder inde på betalingssiden.

Tilføjet kurv