50% på ALT Hummel i Lagersalget - 500+ styles nedsat! - Bodyer, leggings, t-shirts, bukser m.m.
Send til Danmark
 • Australia
 • Austria
 • Belarus
 • Belgium
 • Canada
 • Danmark
 • Estonia
 • Finland
 • France
 • Færøerne
 • Germany
 • Grønland
 • Hong Kong
 • Hungary
 • Ireland
 • Island
 • Italy
 • Japan
 • Latvia
 • Luxembourg
 • Netherlands
 • New Zealand
 • Norge
 • Poland
 • Portugal
 • Romania
 • Russia
 • Spain
 • Sverige
 • Switzerland
 • Thailand
 • Ukraine
 • United Kingdom
 • United States
Dansk
 • Dansk
 • English

Gummistøvler til baby og børn

(303) Skjul filter  
Skostørrelse
Mærke
Farve
Køn
Type
Pris

Bisgaard Gummistøvler - Fashion - Longan Fruit Bisgaard Gummistøvler - Fashion - Longan Fruit  299,95 DKK 
Petit By Sofie Schnoor Gummistøvler m. For - SMÅ I STR. - Bronze Petit By Sofie Schnoor Gummistøvler m. For - SMÅ I STR. - Bronze  279,95 DKK 
Petit By Sofie Schnoor Gummistøvler m. For - Nille - Bronze Petit By Sofie Schnoor Gummistøvler m. For - Nille - Bronze  199,95 DKK 
Petit By Sofie Schnoor Gummistøvler m. For - Anne - Leopard Petit By Sofie Schnoor Gummistøvler m. For - Anne - Leopard  279,95 DKK 
Petit By Sofie Schnoor Gummistøvler m. For - Ariel - Leopard Petit By Sofie Schnoor Gummistøvler m. For - Ariel - Leopard  199,95 DKK 
Bundgaard Gummistøvlet m. For - Night Sky Bundgaard Gummistøvlet m. For - Night Sky  399,95 DKK 
Bundgaard Gummistøvler m. For - Morning Sky Bundgaard Gummistøvler m. For - Morning Sky  399,95 DKK 
Viking Gummistøvler m. For - Alv Warm - Navy Viking Gummistøvler m. For - Alv Warm - Navy  349,95 DKK 
Viking Gummistøvler m. For - Alv Warm - Pink Viking Gummistøvler m. For - Alv Warm - Pink  349,95 DKK 
Viking Gummistøvler m. For - Classic Indie - Lilac Viking Gummistøvler m. For - Classic Indie - Lilac  349,95 DKK 
Viking Gummistøvler m. For - Classic Indie - Navy Viking Gummistøvler m. For - Classic Indie - Navy  349,95 DKK 
Viking Gummistøvler m. For - Classic Indie - Sort Viking Gummistøvler m. For - Classic Indie - Sort  349,95 DKK 
Viking Termostøvler - Ultra - Light Lilac/Charcoal Viking Termostøvler - Ultra - Light Lilac/Charcoal  399,95 DKK 
Mikk-Line Gummistøvler - Navy Mikk-Line Gummistøvler - Navy  229,95 DKK 
Mikk-Line Gummistøvler - Navy Mikk-Line Gummistøvler - Navy  299,95 DKK 
Mikk-Line Gummistøvler - Bordeaux Mikk-Line Gummistøvler - Bordeaux  229,95 DKK 
Mikk-Line Gummistøvler - Mørk Rød Mikk-Line Gummistøvler - Mørk Rød  299,95 DKK 
Aigle Termostøvler - Velour - Giboulee Print - Noir Glitter Aigle Termostøvler - Velour - Giboulee Print - Noir Glitter  449,95 DKK 
CeLaVi Gummistøvler - Lilla m. Blomster CeLaVi Gummistøvler - Lilla m. Blomster  249,95 DKK 
CeLaVi Gummistøvler - Blå m. Branbil CeLaVi Gummistøvler - Blå m. Branbil  249,95 DKK 
CeLaVi Gummistøvler - Blå m. Brandbil CeLaVi Gummistøvler - Blå m. Brandbil  249,95 DKK 
CeLaVi Gummistøvler m. For - Navy CeLaVi Gummistøvler m. For - Navy  299,95 DKK 
CeLaVi Gummistøvler m. For - Navy CeLaVi Gummistøvler m. For - Navy  249,95 DKK 
CeLaVi Gummistøvler - Vinrød CeLaVi Gummistøvler - Vinrød  299,95 DKK 
CeLaVi Gummistøvler m. For - Bordeaux CeLaVi Gummistøvler m. For - Bordeaux  249,95 DKK 
CeLaVi Gummistøvler - Gul Glitter CeLaVi Gummistøvler - Gul Glitter  299,95 DKK 
CeLaVi Gummistøvler m. For - Gul Glitter CeLaVi Gummistøvler m. For - Gul Glitter  349,95 DKK 
CeLaVi Gummistøvler - Gul Glitter CeLaVi Gummistøvler - Gul Glitter  299,95 DKK 
CeLaVi Gummistøvler m. For - Gul Glitter CeLaVi Gummistøvler m. For - Gul Glitter  329,95 DKK 
Aigle Termostøvler - Woody Warm - Charcoal Aigle Termostøvler - Woody Warm - Charcoal  449,95 DKK 
Aigle Termostøvler - Woody Warm - Noir Aigle Termostøvler - Woody Warm - Noir  449,95 DKK 
Aigle Termostøvler - Giboulee Print - Garance Glit Aigle Termostøvler - Giboulee Print - Garance Glit  449,95 DKK 
Didriksons Gummistøvler m. For - Slush - Navy Didriksons Gummistøvler m. For - Slush - Navy  399,95 DKK 
Petit by Sofie Schnoor Gummistøvler m. For - Anne - Rosa Leo Petit by Sofie Schnoor Gummistøvler m. For - Anne - Rosa Leo  279,95 DKK 
Petit by Sofie Schnoor Gummistøvler m. For - Anne - Champagne Petit by Sofie Schnoor Gummistøvler m. For - Anne - Champagne  279,95 DKK 
Petit by Sofie Schnoor Gummistøvler m. For - Alfred - Blå m. Leo Petit by Sofie Schnoor Gummistøvler m. For - Alfred - Blå m. Leo  199,95 DKK 

Gummistøvler til børn

Gummistøvler til børn er et must i skoskabet. Det er ikke nogen hemmelighed, at det regner en gang imellem. Og i Danmark regner det tit. Derfor er et par gummistøvler til baby og børn uundværlige i dagplejen, vuggestuen eller børnehaven, hvor børnene hver dag er ude og lege i alt slags vejr. 

Nogle gange er regnvejr bare det sjoveste, for så er der mange vandpytter, man kan hoppe i. Med et par lækre gummistøvler til børn behøver du ikke bekymre dig for, om dit barn er ude i vådt vejr, for fødderne skal nok holde sig tørre.

Vi har gummistøvler til både baby og børn og som regel i størrelserne; str. 19, str. 20, str. 21, str. 22, str. 23, str. 24, str. 25, str. 26, str. 27, str. 28, str. 29, str. 30, str. 31, str. 32, str. 33, str. 34, str. 35, str. 36, str. 37, str. 38, str. 39, str. 40 og str. 41. 

Smarte gummistøvler til baby og børn

Hvis din baby eller dit barn også holder af regnvejr og specielt vandpytter, så er gummistøvler et must have i hjemmet og i institutionen. Hos Kids-world.dk fører vi masser af lækre mærker, der tilbyder gummistøvler til børn af høj kvalitet og med mange forskellige designs. Du finder dem i alle regnbuens farver – og mere til. 

Der er helt enkle, ensfarvede gummistøvler til børn i neutrale farver, og der er nogle med fuld knald på farvepaletten. Du finder også nogle med smarte mønstre og flotte prints i alle regnbuens farver til både drenge og piger. Der er også nogle med dekorative snører eller spænder, og mange har refleksdetaljer, så barnet bedre bliver set, når det er ude i trafikken i de mørke timer.

De fleste gummistøvler til baby og børn går op til midt på læggen, men nogle er ekstra lange og når helt op til knæene, og andre modeller er støvletter, som er korte gummistøvler til børn, der kun går op til anklerne. De er også super praktiske til let regn og i de måneder, hvor det er knapt så koldt.

Vandtætte gummistøvler til børn og babyer

Gummistøvler til børn er jo vandtætte, og det er dejligt, når vandet skal holdes ude af gummiestøvlerne. Men det betyder også, at vand indefra har svært ved at slippe ud. Gummistøvler til børn af naturgummi er mere åndbare end hvis de er lavet af andre materialer, men aktive børn kan stadigvæk få svedige fødder gummiestøvlerne. 

Derfor er det en god idé at bruge strømper, der er svedtransporterende som f.eks. strømper af uld eller polyester. Bomuldsstrømper vil til gengæld holde på sved og damp fra fødderne og dermed blive våde. 

Gummistøvler til børn og babyer i forskellige materialer

Gummistøvler til børn og babyer kan være lavet af flere typer materiale. Mange er dog lavet af naturgummi. Naturgummi (også kaldet latex) bliver tappet fra de store kautsjuktræer (eller gummitræer), som vokser i plantager i troperne. En af fordelene ved naturgummi er, at det er mere åndbart end syntetisk gummi. Naturgummi er meget slidstærkt og kan modstå det danske vejr. 

Til gengæld er det dyrere end andre materialer. Gummistøvler til børn kan også være lavet af termoplast, som også er vandafvisende, og samtidig er det et lettere materiale end naturgummi. Dog er åndbarheden ikke lige så høj.

Sådan vedligeholdes børns gummistøvler

Vælger du et par gummistøvler af naturgummi, forlænger du deres levetid, hvis du vedligeholder dem korrekt. Ligesom vinterstøvler skal imprægneres en gang imellem, skal naturgummi også behandles, for at det kan holde længere. 

Hvis du smører gummiestøvlerne ind i brun sæbe, holdes gummiet smidigt, så det ikke sprækker. Naturgummi indeholder nemlig olier, der lige så langsomt fordamper, og for at holde materialet smidigt, er det nødvendigt at tilføre lidt ekstra smørelse. 

Derfor er det også vigtigt ikke at lade gummiestøvlerne tørre ved høj varme (f.eks. ved en radiator), men i stedet blot lade dem lufttørre. Ved nye gummistøvler af naturgummi kan der forekomme en tynd, hvid hinde. Den opstår, når gummiet tørrer efter produktionen, og den kan i langt de fleste tilfælde behandles ved at smøre gummiestøvlerne ind i flydende brun sæbe. 

En sål er ikke bare en sål

Sålerne varierer fra de enkle med små riller i bunden til dem med kraftige ydersåler med et dybt skridmønster til ekstra våde og mudrede overflader. Nogle gummistøvler til børn har en fast indersål, mens andre har en indersål, der kan tages ud. 

Der er praktisk, hvis gummistøvlerne er blevet våde indvendigt, fordi jeres dreng eller pige har svedt i dem, eller hvis han eller hun er kommet til at hoppe i en lidt for dyb vandpyt. Tag blot sålen ud og lad den tørre. Så er gummiestøvlerne hurtigt klar til flere vandpytter.

Med en udtagelig sål er det også let at følge med i, om gummistøvlerne stadigvæk passer ham eller hende. Tag sålen ud og lad ham eller hende træde op på den. Så er det let at se, om foden stadig passer til sålens længde. Klik rundt i kategorien med gummistøvler til børn og bliv godt klædt på til det næste regnvejr!

Gratis levering og tilbud på gummistøvler til børn

Ved at I køber jeres dreng eller piges nye gummistøvler her på Kids-world.dk, tilbyder vi jer muligheden for at få leveret dem ganske gratis, så længe at de skal leveres til Danmark. 

Det er også her i kategorien, at du finder alle vores gummistøvler på tilbud. Der er ikke nogen fast dato på hvornår gummistøvlerne er på tilbud, derfor vil vi råde dig til, at holde godt øje med præcis denne kategori. Kører vi udsalg på gummistøvlerne, er det ligeledes i denne kategori, at du finder nogle gode, billige gummistøvler til baby og børn, drenge såvel som piger.

Tilføjet kurv