Husk! Vi har gratis fragt på alle danske ordrer - Uanset ordrestørrelse :)
0 VARE(R) 0,00DKK

Gummistøvler til børn


Det er ikke nogen hemmelighed, at det regner en gang imellem. Og i Danmark regner det tit. Derfor er et par gummistøvler til børn uundværlige i dagplejen, vuggestuen eller børnehaven, hvor børnene hver dag er ude og lege i alt slags vejr. Og nogle gange er regnvejr bare det sjoveste, for så er der mange vandpytter, man kan hoppe i. Med et par lækre gummistøvler til børn behøver du ikke bekymre dig for, om dit barn er ude i vådt vejr, for fødderne skal nok holde sig tørre.

Gummistøvler

(347) Skjul filter  
Skostørrelse
Mærke
Køn
Type
Pris
Petit by Sofie Schnoor Gummistøvler - Lyserød/Guld m. Glimmer Petit by Sofie Schnoor Gummistøvler - Lyserød/Guld m. Glimmer  199,95DKK 

Petit by Sofie Schnoor Gummistøvler - Lyserød/Guld m. Glimmer Petit by Sofie Schnoor Gummistøvler - Lyserød/Guld m. Glimmer  279,95DKK 

Petit by Sofie Schnoor Gummistøvler - Sort m. multi Glimmer Petit by Sofie Schnoor Gummistøvler - Sort m. multi Glimmer  199,95DKK 

Petit by Sofie Schnoor Gummistøvler - Sort m. multi glimmer Petit by Sofie Schnoor Gummistøvler - Sort m. multi glimmer  279,95DKK 

Aigle Gummistøvler - Lolly Pop Kid - Blå m. Camping Aigle Gummistøvler - Lolly Pop Kid - Blå m. Camping  399,95DKK 

Aigle Gummistøvler - Baby Flac Kid - Blå m. Camping Aigle Gummistøvler - Baby Flac Kid - Blå m. Camping  349,95DKK 

Aigle Gummistøvler - Woodypop Fun - Requin Aigle Gummistøvler - Woodypop Fun - Requin  399,95DKK 

Bundgaard Gummistøvler - Brun m. Prikker Bundgaard Gummistøvler - Brun m. Prikker  299,95DKK 

Bundgaard Gummistøvler - Creme m. Blomster Bundgaard Gummistøvler - Creme m. Blomster  299,95DKK 

Bundgaard Gummistøvler - Bordeaux Bundgaard Gummistøvler - Bordeaux  249,95DKK 

Bundgaard Gummistøvler - Gl. Rosa Bundgaard Gummistøvler - Gl. Rosa  249,95DKK 

Bundgaard Gummistøvler - Armygrøn Bundgaard Gummistøvler - Armygrøn  249,95DKK 

Bundgaard Gummistøvler - Sort Bundgaard Gummistøvler - Sort  249,95DKK 

Bundgaard Gummistøvler - Navy Bundgaard Gummistøvler - Navy  249,95DKK 

Mikk-Line Gummistøvler - Blå/Grå Mikk-Line Gummistøvler - Blå/Grå  229,95DKK 

Mikk-Line Gummistøvler - Lyserød/Lilla Mikk-Line Gummistøvler - Lyserød/Lilla  229,95DKK 

Mikk-Line Gummistøvler - Blå/Grå Mikk-Line Gummistøvler - Blå/Grå  229,95DKK 

Mikk-Line Gummistøvler - Blå Mikk-Line Gummistøvler - Blå  199,95DKK 

Mikk-Line Gummistøvler - Rosa Mikk-Line Gummistøvler - Rosa  199,95DKK 

Mikk-Line Gummistøvler - Armygrøn Mikk-Line Gummistøvler - Armygrøn  199,95DKK 

Mikk-Line Gummistøvler - Lilla Mikk-Line Gummistøvler - Lilla  199,95DKK 

Mikk-Line Gummistøvler - Navy m. Blomster Mikk-Line Gummistøvler - Navy m. Blomster  299,95DKK 

Mikk-Line Gummistøvler - Navy m. Blomster Mikk-Line Gummistøvler - Navy m. Blomster  249,95DKK 

Mikk-Line Gummistøvler - Rosa Mikk-Line Gummistøvler - Rosa  229,95DKK 

Mikk-Line Gummistøvler - Lilla Mikk-Line Gummistøvler - Lilla  229,95DKK 

Mikk-Line Gummistøvler - Blå Mikk-Line Gummistøvler - Blå  229,95DKK 

Move By Melton Gummistøvler - Sandfarvet m. Blomster Move By Melton Gummistøvler - Sandfarvet m. Blomster  299,95DKK 

Move By Melton Gummistøvler - Sandfarvet m. Blomster Move By Melton Gummistøvler - Sandfarvet m. Blomster  299,95DKK 

Didriksons Gummistøvler - Splashman - Navy/Hvid Didriksons Gummistøvler - Splashman - Navy/Hvid  349,95DKK 

CelaVi Gummistøvler - Sølvglitter CelaVi Gummistøvler - Sølvglitter  299,95DKK 


Pliske plaske – bliv klar til at sjaske!

Hvis dit barn også holder af regnvejr og specielt vandpytter, så er gummistøvler et must have i hjemmet og i institutionen. Hos Kids-world.dk fører vi masser af lækre mærker, der tilbyder gummistøvler til børn af høj kvalitet og med mange forskellige designs. Du finder dem i alle regnbuens farver – og mere til. 

Der er helt enkle, ensfarvede gummistøvler i neutrale farver, og der er nogle med fuld knald på farvepaletten. Du finder også nogle med smarte mønstre og flotte prints i alle regnbuens farver til både drenge og piger. Der er også nogle med dekorative snører eller spænder, og mange har refleksdetaljer, så barnet bedre bliver set, når det er ude i trafikken i de mørke timer.

De fleste gummistøvler går op til midt på læggen, men nogle er ekstra lange og når helt op til knæene, og andre modeller er støvletter, som er korte gummistøvler, der kun går op til anklerne. De er også super praktiske til let regn og i de måneder, hvor det er knapt så koldt.

Er gummistøvler lavet af gummi?

Gummistøvler kan være lavet af flere typer materiale. Mange er dog lavet af naturgummi. Naturgummi (også kaldet latex) bliver tappet fra de store kautsjuktræer (eller gummitræer), som vokser i plantager i troperne. En af fordelene ved naturgummi er, at det er mere åndbart end syntetisk gummi. Naturgummi er meget slidstærkt og kan modstå det danske vejr. Til gengæld er det dyrere end andre materialer. Gummistøvler til børn kan også være lavet af termoplast, som også er vandafvisende, og samtidig er det et lettere materiale end naturgummi. Dog er åndbarheden ikke lige så høj.

Vedligeholdelse af gummistøvler af naturgummi

Vælger du et par gummistøvler af naturgummi, forlænger du deres levetid, hvis du vedligeholder dem korrekt. Ligesom vinterstøvler skal imprægneres en gang imellem, skal naturgummi også behandles, for at det kan holde længere. Hvis du smører støvlerne ind i brun sæbe, holdes gummiet smidigt, så det ikke sprækker. Naturgummi indeholder nemlig olier, der lige så langsomt fordamper, og for at holde materialet smidigt, er det nødvendigt at tilføre lidt ekstra smørelse. 

Derfor er det også vigtigt ikke at lade støvlerne tørre ved høj varme (f.eks. ved en radiator), men i stedet blot lade dem lufttørre. Ved nye gummistøvler af naturgummi kan der forekomme en tynd, hvid hinde. Den opstår, når gummiet tørrer efter produktionen, og den kan i langt de fleste tilfælde behandles ved at smøre støvlerne ind i flydende brun sæbe.

En sål er ikke bare en sål

Sålerne varierer fra de enkle med små riller i bunden til dem med kraftige ydersåler med et dybt skridmønster til ekstra våde og mudrede overflader. Nogle gummistøvler til børn har en fast indersål, mens andre har en indersål, der kan tages ud. Der er praktisk, hvis støvlerne er blevet våde indvendigt, fordi barnet har svedt i dem, eller hvis barnet er kommet til at hoppe i en lidt for dyb vandpyt. Tag blot sålen ud og lad den tørre. Så er støvlerne hurtigt klar til flere vandpytter.

Med en udtagelig sål er det også let at følge med i, om gummistøvlerne stadigvæk passer barnet. Tag sålen ud og lad barnet træde op på den. Så er det let at se, om barnets fod passer til sålens længde.

Gummistøvler med for

Når det er koldt, kan du give barnet et par tykke strømper på i gummistøvlerne, eller du kan vælge et par gummistøvler med for. I forede gummistøvler til børn kan indersålerne som regel ikke tages ud, og de kan klare temperaturer ned til ÷5-7 grader. Hvis du leder efter gummistøvler med for, kan du måske også finde noget blandt vores store sortiment af termostøvler.

Find de bedste strømper

Gummistøvler til børn er jo vandtætte, og det er dejligt, når vandet skal holdes ude af støvlerne. Men det betyder også, at vand indefra har svært ved at slippe ud. Gummistøvler af naturgummi er mere åndbare end hvis de er lavet af andre materialer, men aktive børn kan stadigvæk få svedige fødder støvlerne. Derfor er det en god idé at bruge strømper, der er svedtransporterende som f.eks. strømper af uld eller polyester. Bomuldsstrømper vil til gengæld holde på sved og damp fra fødderne og dermed blive våde.

Klik rundt i kategorien med gummistøvler til børn og bliv godt klædt på til det næste regnvejr!

Tilføjet til kurv