Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Gummistøvler til børn

403
Skostørrelse
40%
Wheat Termostøvler - Rose Dust Flowers Wheat Termostøvler - Rose Dust Flowers 239,97 DKK
Oprindeligt:  399,95 DKK  
40%
Wheat Termostøvler - Print - Old Rose Stripe Wheat Termostøvler - Print - Old Rose Stripe 239,97 DKK
Oprindeligt:  399,95 DKK  
40%
Wheat Gummistøvler m. For - Print - Black Stripe Wheat Gummistøvler m. For - Print - Black Stripe 239,97 DKK
Oprindeligt:  399,95 DKK  
40%
Viking Gummistøvler - Alv Jolly - Petrol Viking Gummistøvler - Alv Jolly - Petrol 221,97 DKK
Oprindeligt:  369,95 DKK  
40%
Viking Gummistøvler - Alv Jolly - Peach Viking Gummistøvler - Alv Jolly - Peach 221,97 DKK
Oprindeligt:  369,95 DKK  
40%
Wheat Gummistøvler - Muddy - Blue Flowers Wheat Gummistøvler - Muddy - Blue Flowers 239,97 DKK
Oprindeligt:  399,95 DKK  
40%
Wheat Gummistøvler - Juno - Green Flowers Wheat Gummistøvler - Juno - Green Flowers 209,97 DKK
Oprindeligt:  349,95 DKK  
40%
Wheat Gummistøvler - Juno - Indigo Wheat Gummistøvler - Juno - Indigo 209,97 DKK
Oprindeligt:  349,95 DKK  
40%
Wheat Gummistøvler - Muddy - Turtle Surf Wheat Gummistøvler - Muddy - Turtle Surf 209,97 DKK
Oprindeligt:  349,95 DKK  
40%
Wheat Gummistøvler - Juno - Blue Stripe Wheat Gummistøvler - Juno - Blue Stripe 209,97 DKK
Oprindeligt:  349,95 DKK  
40%
CeLaVi Gummistøvler - Burlwood m. Elefanter CeLaVi Gummistøvler - Burlwood m. Elefanter 167,97 DKK
Oprindeligt:  279,95 DKK  
40%
Sofie Schnoor Gummistøvler - Off White with AOP Sofie Schnoor Gummistøvler - Off White with AOP 119,97 DKK
Oprindeligt:  199,95 DKK  
40%
Sofie Schnoor Gummistøvler - AOP Cherry Sofie Schnoor Gummistøvler - AOP Cherry 179,97 DKK
Oprindeligt:  299,95 DKK  
40%
Liewood Gummistøvler m. For - Mason - Horses/Dark Rosetta Liewood Gummistøvler m. For - Mason - Horses/Dark Rosetta 299,97 DKK
Oprindeligt:  499,95 DKK  
40%
CeLaVi Gummistøvler -kort - Loden Frost CeLaVi Gummistøvler -kort - Loden Frost 179,97 DKK
Oprindeligt:  299,95 DKK  
40%
CeLaVi Gummistøvler - Kort - Warm Taupe CeLaVi Gummistøvler - Kort - Warm Taupe 179,97 DKK
Oprindeligt:  299,95 DKK  
40%
CeLaVi Gummistøvler - Kort - Brandied Apricot CeLaVi Gummistøvler - Kort - Brandied Apricot 179,97 DKK
Oprindeligt:  299,95 DKK  

Gummistøvler til børn

Gummistøvler til børn er et must-have i skoskabet hos enhver børnefamilie. Det er ikke nogen hemmelighed, at det regner en gang imellem. Og i Danmark regner det tit - rigtig tit. Derfor er et par gummistøvler til børn uundværlige i dagplejen, vuggestuen eller børnehaven, hvor børnene hver dag er ude at lege i al slags vejr.

Nogle gange er regnvejr bare det sjoveste, for så er der mange vandpytter, man kan hoppe i. Med et par lækre og tætte gummistøvler til børn behøver du ikke bekymre dig om, hvorvidt dit barn er ude i vådt vejr, for fødderne skal nok holde sig tørre.

Gummistøvler i den rigtige størrelse

Vi har gummistøvler til børn og som regel i størrelserne; str. 19, str. 20, str. 21, str. 22, str. 23, str. 24, str. 25, str. 26, str. 27, str. 28, str. 29, str. 30, str. 31, str. 32, str. 33, str. 34, str. 35, str. 36, str. 37, str. 38, str. 39, str. 40 og str. 41.

Hos Kids-World gør vi ekstra meget ud af, at dit barn får et par gummistøvler i lige præcis den størrelse, som passer dit barns fod bedst. Det er nemlig ikke sikkert, at en str. 24 i et gummistøvlemærke er den eksakt samme størrelse som en str. 24 i et andet mærke. Derfor måler vi selv alle vores gummistøvler med målebånd og noterer, hvor mange cm f.eks. en str. 24 er indvendigt. På den måde kan du måle dit barns fod efter og finde den rigtige størrelse samt slippe for at skulle bruge tid og energi på at bytte gummistøvlerne.

Derudover sørger vi også altid for at tilføje, hvis det er tilrådeligt at medregne et voksetillæg, og i øvrigt også hvor mange cm det i så fald drejer sig om.

Når du vælger størrelse på gummistøvler, skal du huske, at der gerne må være plads til en tyk uldsok, der kan holde barnets fødder varme, og suge eventuel fodsved. 

Vær opmærksom på gummistøvlens bredde

Det er vigtigt at du er opmærksom på gummistøvlens bredde, når du skal finde en gummistøvle der passer til dit barns fod. Gummistøvler kommer således i forskellig bredder, alt efter hvilket mærke du vælger. Nogle gummistøvler er mere smalle, mens andre er har mere bredde.

Hvis barnet har en smal fod, skal du lægge få millimeter til fodens længde, når du vælger gummistøvle, men har barnet en ekstra bred fod, skal du lægge nogle ekstra millimeter til.

Det kan også være en god ide, at se efter om gummistøvlen ser bred eller smal ud, og på den måde kan du finde en gummistøvle med den rette bredde til dit barn. Det sikrer en høj komfort, når barnet bevæger dig rundt i sine nye gummistøvler.

Du skal også huske, at have øje på længden af gummistøvlens skaft. Da mindre børn har korte underben, er det vigtigt at finde et par gummistøvler der ikke er for lange, så de ikke rammer rammer barnet i knæhasen.

Smarte gummistøvler til børn

Hvis dit barn også holder af regnvejr og specielt vandpytter, så er gummistøvler et must-have i hjemmet og i institutionen. Hos Kids-world.dk fører vi masser af lækre mærker, der tilbyder gummistøvler til børn af høj kvalitet og med mange forskellige designs. Du finder dem i alle regnbuens farver - enten ensartet eller i et farverigt miks.

Der er helt enkle, ensfarvede gummistøvler til børn i neutrale farver, og der er nogle med fuld knald på farvepaletten. Du finder også nogle med smarte mønstre og flotte prints i alle regnbuens farver til både drenge og piger.

Der er også nogle med dekorative snører eller spænder, og mange har refleksdetaljer, så barnet bedre bliver set, når det er ude i trafikken i de mørke timer.

De fleste gummistøvler til børn går op til midt på læggen, men nogle er ekstra lange og når helt op til knæene, og andre modeller er støvletter, som er korte gummistøvler til børn, der kun går op til anklerne. De er også super praktiske til let regn og i de måneder, hvor det er knapt så koldt.

Vandtætte gummistøvler til børn

Gummistøvlers erklærede og primære formål er at holde vand ude og fødderne tørre. Et par gummistøvler kan dog med tiden blive slidte, og med et par gummistøvler til et barn kan denne tid nogle gange være kortere end forældrene regner med og håber på. Når gummistøvler bliver slidte, kan der opstå utætheder og endda huller, som vandet kan trænge ind af.

En umiddelbar løsning er for mange at forsøge at lappe gummistøvlerne, og svaret på spørgsmålet "kan gummistøvler lappes?" er da også ja. Der findes forskellige metoder og lim, hvormed man kan lappe et par gummistøvler, men med gummistøvler til er der typisk så meget slid, at det ikke kan betale sig. Invester hellere i et par gode, vandtætte gummistøvler og udskift dem, når de har udtjent deres værnepligt.

Gummistøvler til børn er jo heldigvis vandtætte, og det er dejligt, når vandet skal holdes ude af gummistøvlerne. Men det betyder også, at vand indefra har svært ved at slippe ud, hvilket kan medføre gener og irritationer for dit barn i løbet af dagen. Derfor gælder det om at købe gummistøvler i et åndbart materiale

Gummistøvler til børn af naturgummi er mere åndbare, end hvis de er lavet af andre materialer, men aktive børn kan stadigvæk få svedige fødder i gummistøvlerne.

Derfor er det en god idé at bruge strømper, der er svedtransporterende som f.eks. strømper af uld eller polyester. Bomuldsstrømper vil til gengæld holde på sved og damp fra fødderne og dermed blive våde.

Hvis dit barn også er meget udenfor i løbet af efteråret, hvor vind og vejr bliver mere barskt, så kan du med fordel overveje et par termogummistøvler.

Hvilke gummistøvler er bedst?

Hvilke gummistøvler er bedst? Det er altid individuelt, hvilke gummistøvler der er bedst - det gælder både for dig selv og for dit barn.

Når du skal finde et par nye gummistøvler, så er det vigtigt, at de - udover at være vandtætte, også sidder rigtigt godt. De skal have en god pasform og den rigtige størrelse, så de er behagelige at have på.

Vi anbefaler derfor, at du måler dit barns fod, når du køber nye gummistøvler til dit barn, så du på den måde hurtigere kan finde et par gummistøvler i den rigtige størrelse og med den rette bredde.

Er du i tvivl om, hvilke gummistøvler du skal vælge, så anbefaler vi, at du kontakter vores kundeservice, som vil hjælpe dig til at finde de gummistøvler, der er bedst for dig.

Lange og korte gummistøvler

Du kan få gummistøvler med flere forskellige længder på skaftet. Derfor kan du få både lange og korte gummistøvler, når du shopper gummistøvler her hos Kids-world.

Vi har lange gummistøvler, som passer den normalt højde, som de fleste gummistøvler har. Du kan også finde korte gummistøvler her, hvor du får gummistøvler, hvor højden ikke er meget over det, som man kender fra et par vandrestøvler.

Se vores udvalg af både lange og korte gummistøvler fra en lang række brands. Du finder også her både korte og lange gummistøvler i forskellige farver, så du kan finde netop det par gummistøvler, der passer bedst ind med for eksempel det sæt regntøj, som du har liggende derhjemme til ungerne.

Gummistøvler til børn i forskellige materialer

Gummistøvler til børn og babyer kan være lavet af flere typer materiale. Mange er dog lavet af naturgummi. Naturgummi (også kaldet latex) bliver tappet fra de store kautsjuktræer (eller gummitræer), som vokser i plantager i troperne. En af fordelene ved naturgummi er, at det er mere åndbart end syntetisk gummi. Naturgummi er meget slidstærkt og kan modstå det danske vejr.

Til gengæld er det dyrere end andre materialer. Gummistøvler til børn kan også være lavet af termoplast, som også er vandafvisende, og samtidig er det et lettere materiale end naturgummi. Dog er åndbarheden ikke lige så høj.

Begge materialer er fremragende valg og har hver sine fordele og ulemper, hvorfor du må gøre op med dig selv, hvad der er vigtigst. Hvis dit barn f.eks. selv synes, at gummistøvlerne er varme at have på, eller klager over svedige tæer og våde strømper, så vil naturgummi vær det mest oplagte valg.

Du kan også støde på, at vi skriver, at gummistøvlerne er frie for BPA, ftalater og PAH. Herunder kan helt kort læse, hvad disse betegnelser dækker over.

BPA i gummistøvler

BPA står for bispenol A og er et stof, som kan findes i plasttypen polycarbonat og i lakken på indersiden af konservesdåser. BPA er på Miljøstyrelsens liste over uønskede stoffer, da EU har konkluderet, at stoffet er hormonforstyrrende for mennesker

Ftalater i gummistøvler

ftalater er en hel gruppe af stoffer, som i industrien anvendes til gøre plast blødt og smidigt. De fleste ftalater mistænkes for at være hormonforstyrrende, men det er dog ikke alle

PAH i gummistøvler

PAH er forureninger i råmaterialer, der bruges til f.eks. autostole, tøj og gummistøvler.

Sådan vedligeholdes børns gummistøvler

Hvis du vælger et par gummistøvler af naturgummi, forlænger du gummistøvlernes levetid, hvis du vedligeholder dem korrekt. Ligesom vinterstøvler skal imprægneres en gang imellem, skal naturgummi også behandles, for at det kan holde længere.

Heldigvis findes der en smart, billig og nem måde at vedligeholde gummistøvler af naturgummi. Hvis du smører gummistøvlerne ind i brun sæbe, holdes gummiet smidigt, så det ikke sprækker. Naturgummi indeholder nemlig olier, der lige så langsomt fordamper, og for at holde materialet smidigt, er det nødvendigt at tilføre lidt ekstra smørelse.

Du kan også anvende naturlige olier, som er velegnede til formålet. Du skal dog huske på, at syntetiske olier ikke er velegnede, da de kan være skadelige for gummiet. Det er vigtigt at at huske ikke at anvende silikone holdige produkter når du plejer gummistøvler, da silikone og naturgummi ikke går godt sammen.

Hvis du har børn i vuggestue eller børnehave, skal du holde øje med, om de stiller børnenes gummistøvler i et varmeskab eller tørreskab, da det har en kedelig effekt på naturgummiet, der bliver udtørreret, Derhjemme bør du heller ikke sætte gummistøvlerne foran brændeovnen eller direkte foran radiatoren.

Selvom det er dejligt med med et par lune gummistøvler, så er det bedre at lade gummistøvlerne lufttørre langsomt ved en lavere temperatur, da det giver gummistøvlerne en længere levetid. 

Ved nye gummistøvler af naturgummi kan der forekomme en tynd, hvid hinde. Den opstår, når gummiet tørrer efter produktionen, og den kan i langt de fleste tilfælde behandles ved at smøre gummistøvlerne ind i flydende brun sæbe.

Hvordan opbevares børnegummistøvler?

Det er vigtigt at du opbevarer børnenes gummistøvler i mørke, og ikke i direkte sollys. Hvis gummistøvlerne bliver eksponeret for sol over længere tid, udtørrer sollyset nemlig gummiet, hvilket kan føre til, at gummiet sprækker.

Det anbefales også, at opbevare gummistøvler på et sted, der har en jævn temperatur. Hvis dit barns gummistøvler er af naturgummi, tåler de nemlig ikke store temperaturudsving. Det kan derfor være en god ide at opbevare gummistøvlerne i huset, og ikke i f.eks. garagen om vinteren.

Hvordan vasker man gummistøvler?

De fleste forældre med børn i børnehavealderen har prøvet at hente deres barn i institutionen efter en regnvåd sommerdag og fundet barnets regnstøvler stående i rummet og værende fuldstændig sølet til i mudder, sand, grus og alverdens andre naturunderlag. Spørgsmålet er så, hvordan man skal få gummistøvlerne rene og pæne til den næste dag samt hvordan man gør det på den rigtige måde?

Heldigvis er det aldeles nemt at rengøre gummistøvler, og du kan nærmest ikke gøre noget forkert. Som tidligere nævnt er det mere i tørringsprocessen, at du skal være opmærksom, da du ikke vil udtørre gummiet. Når du skal rengøre gummistøvler, skal du blot gå i gang med lidt vand, evt. sæbe, en klud eller en børste og så ellers blive ved, indtil du står med et sæt rene gummistøvler. Hvis det har været nødvendigt at være lidt grundig med rensebørsten, kan du med fordel give gummistøvlerne en omgang med brun sæbe.

Det er også vigtigt, at du husker vaske gummistøvlernes indersider. Her er der nemlig risiko for, at der dannes bakterier, hvilket er usundt, og samtidig undgår dårligt lugt fra både gummistøvler, sokkerne og de små fødder.

En sål er ikke bare en sål

Sålerne varierer fra de enkle med små riller i bunden til dem med kraftige ydersåler med et dybt skridmønster til ekstra våde og mudrede overflader. Nogle gummistøvler til børn har en fast indersål, mens andre har en indersål, der kan tages ud.

Der er praktisk, f.eks. hvis gummistøvlerne er blevet våde indvendigt, fordi jeres dreng eller pige har svedt i dem, eller hvis han eller hun er kommet til at hoppe i en lidt for dyb vandpyt. Tag blot sålen ud og lad den tørre. Så er gummistøvlerne hurtigt klar til flere vandpytter.

Med en udtagelig sål er det også let at følge med i, om gummistøvlerne stadigvæk passer ham eller hende. Tag sålen ud og lad ham eller hende træde op på den. Så er det let at se, om foden stadig passer til sålens længde. Klik rundt i kategorien med gummistøvler til børn og bliv godt klædt på til det næste regnvejr!

Hvad koster et par gummistøvler?

Der er ingen universal standardpris for et par gummistøvler, men et par gummistøvler koster som regel fra omkring 150 kr. og op. Du kan altid anvende vores filter og få vist de billigste gummistøvler først.

Hvor meget et par gummistøvler koster, kommer an på forskellige ting, herunder hvilket brand de er fra, samt om det for eksempel er korte eller lange gummistøvler, eller om de er med eller uden for.

Køb gummistøvler på kredit

Uforudsete udgifter er aldrig belejlige. Heldigvis er der mulighed for at købe gummistøvler eller nogle af de mange tusinde andre varer her hos Kids-world på kredit. Vi tilbyder en gratis kreditordning, hvor du kan udskyde betalingen i op til tre måneder.

Du har også mulighed for at købe gummistøvler med børnepenge her hos Kids-world. På den måde udskyder du din betaling af for eksempel gummistøvler, til næste gang du får udbetalt børnepenge.

Hvor køber man gummistøvler? Køb dine gummistøvler hos Kids-world

Hos Kids-world finder du et stort udvalg af gummistøvler fra str. 19 og helt op til str. 42, så du kan købe gummistøvler her, næsten uanset hvilken størrelse du er ude efter op til str. 42.

Du kan købe gummistøvler her fra en lang række stærke brands, når det gælder gummistøvler.

Gratis levering og tilbud på gummistøvler til børn

Ved at I køber jeres dreng eller piges nye gummistøvler her på Kids-world.dk, tilbyder vi jer muligheden for at få leveret dem ganske gratis, så længe at de skal leveres til Danmark.

Det er også her i kategorien, at du finder alle vores gummistøvler på tilbud. Der er ikke nogen fast dato på hvornår gummistøvlerne er på tilbud, derfor vil vi råde dig til, at holde godt øje med præcis denne kategori.

Kører vi udsalg på gummistøvlerne, er det ligeledes i denne kategori, at du finder nogle gode, billige gummistøvler til børn, drenge såvel som piger.

Tilføjet kurv