Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Strømper og glimmerstrømper til børn

1462
Størrelse
Skostørrelse
40%
Fuzzies Gåstrømper - Skridsikker Bund - Navy Fuzzies Gåstrømper - Skridsikker Bund - Navy 23,97 DKK
Oprindeligt:  39,95 DKK  
40%
Fuzzies Gåstrømper - Skridsikker Bund - Sort Fuzzies Gåstrømper - Skridsikker Bund - Sort 23,97 DKK
Oprindeligt:  39,95 DKK  
30%
Hust and Claire Strømper - 2-pak - Florie - Icy Pink Hust and Claire Strømper - 2-pak - Florie - Icy Pink 104,97 DKK
Oprindeligt:  149,95 DKK  
30%
Hummel Strømper - 5-pak - hmlMatch Me - Nebulas Blue Hummel Strømper - 5-pak - hmlMatch Me - Nebulas Blue 83,97 DKK
Oprindeligt:  119,95 DKK  
30%
Hummel Strømper - 5-pak - hmlMatch Me - Pastel Lavender Hummel Strømper - 5-pak - hmlMatch Me - Pastel Lavender 83,97 DKK
Oprindeligt:  119,95 DKK  
30%
Wheat Strømper - 5-pak - Gaveæske - Evig - Blue Wheat Strømper - 5-pak - Gaveæske - Evig - Blue 174,97 DKK
Oprindeligt:  249,95 DKK  
30%
Jack & Jones Strømper - JacBen - 5-pak - Navy Blazer/Hvid Jack & Jones Strømper - JacBen - 5-pak - Navy Blazer/Hvid 69,97 DKK
Oprindeligt:  99,95 DKK  
30%
Hummel Strømper - hmlAlfie - 3-pak - Cork Hummel Strømper - hmlAlfie - 3-pak - Cork 90,97 DKK
Oprindeligt:  129,95 DKK  
30%
Hummel Strømper - hmlAlfie - 3-pak - Orchid Petal Hummel Strømper - hmlAlfie - 3-pak - Orchid Petal 90,97 DKK
Oprindeligt:  129,95 DKK  
30%
Hummel Strømper - hmlAlfie - 3-pak - Sort Hummel Strømper - hmlAlfie - 3-pak - Sort 90,97 DKK
Oprindeligt:  129,95 DKK  
30%
Hummel Strømper - hmlAlfie - 3-pak - Coronet Blue Hummel Strømper - hmlAlfie - 3-pak - Coronet Blue 90,97 DKK
Oprindeligt:  129,95 DKK  
30%
Mads Nørgaard Strømper - Tennis - Sort Mads Nørgaard Strømper - Tennis - Sort 69,97 DKK
Oprindeligt:  99,95 DKK  
30%
Bonton Strømper - 2-pak - Bleu Trianon Bonton Strømper - 2-pak - Bleu Trianon 230,97 DKK
Oprindeligt:  329,95 DKK  
30%
Bonton Strømper - 2-pak - Rouge Amour Bonton Strømper - 2-pak - Rouge Amour 202,97 DKK
Oprindeligt:  289,95 DKK  

Strømper og glimmerstrømper til børn

Vi fører et kæmpe udvalg af strømper, knæstrømper, sokker, glimmerstrømper og hyggestrømper til børn. 

Vi har mere end 1.000 forskellige strømper og glimmerstrømper til børn i vores sortiment, så det er meget sandsynligt, at du finder et par strømper, skridsikre strømper eller glimmerstrømper, som matcher din dreng eller piges ønsker og præferencer for et par gode strømper.

Gå på opdagelse i vores store udvalg og se om der ikke er noget, som passer til dit barn. Husk at du altid kan bruge de forskellige filtre øverst på siden til at indsnævre din søgning. Du kan filtrere for pris, mærke, farve og størrelse.

Strømper til børn med flotte mønstre og motiver

Her på siden har vi et stort udvalg, som bl.a. består af strømper med tern, striber, vikinger, ræve, stjerner, dinosaurer, prikker, hjerter, pandaer, katte, hunde, delfiner, strudse, bævere, traktorer og meget mere.

I vores sortiment finder du også strømper med fine detaljer såsom blonder og sløjfer. Gå på opdagelse i det store udvalg og ser om der ikke er noget som falder i din og dit barns smag.

Køb strømper og sokker til baby og børn i mange farver

Vi har både strømper og sokker til baby og børn, drenge såvel som piger, i alle mulige skønne farver og styles. Så uanset om yndlingsfarven er grøn, gul eller rød, så har vi noget at vælge imellem. Vi har typisk strømper og sokker i farverne blå, brun, grå, grøn, gul, hvid, lilla, metallic, multifarvet, orange, rosa, rød, sort og turkis. 

Hvad end du kender dit barns størrelse eller skostørrelser, så finder du nok et par passende strømper her. Vi har strømper i størrelserne 50, 56, 62, 68, 74, 80, 86, 92, 98, 104, 110, 116, 122, 128, 134, 140, 146 og 152. 

Kender du allerede skostørrelsen, kan du bruge filteret til at filtrere efter skostørrelse 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 og 44.

(Vi udvider løbende vores sortiment, hvilket også betyder, at vi af og til også udvider vores udvalg af størrelser - listen ovenfor kan derfor godt mangle en størrelse eller to ift. mulighederne i filteret)

Strømper og glimmerstrømper fra kendte mærker

Du finder sokker, strømper og glimmerstrømper fra en bred vifte af brands, som alle har gjort deres for, at skabe nogle unikke, lækre og behagelige strømper til børn.

Vi fører strømper og sokker fra over 50 forskellige danske og udenlandske mærker, så der er masser at vælge imellem. Vi har både sokker og strømper fra sportsmærker, designermærker og helt almindelige børnetøjsmærker. Børn har forskellige behov og her på siden gør vi vores bedste for, at der er noget for enhver.

Brug eventuel filteret til at sortere strømperne fra de ønskede mærker frem.

Populære brands

Kids Only Copenhagen Colors Little O'Tay
Monsieur Mini Flöss ISBJÖRN OF SWEDEN
Bows By Stær Mimi & Lula Kknekki

Skridsikre strømper til de mindste

Hvis din lille pige eller dreng er i gang med at lære at kravle eller gå, så er et par skridsikre strømper lige sagen. Skridsikre sokker har gummi under fødderne og er derfor super velegnede, når små børn er i gang med at finde deres fodfæste. De skridsikre strømper hjælper dit barn med at stå fast, samtidig med at de ikke hindrer barnets bevægelse, når de kravler, på samme måde som et par sutsko kan gøre.

Du kan finde skridsikre sokker i mange forskellige farver og med søde og sjove motiver såsom katte eller stjerner.

Strømper og sokker til den kolde vinter

Når temperaturerne begynder at falde og blæsten tager til, så synes de fleste børn, at det er lækkert at have nogle lækre varme strømper eller sokker. Det kan være hyggesokker til at have på derhjemme eller et par varme uldsokker, som passer ned i vinterstøvlen. Uanset hvad du er på udkig efter, så har vi et bredt sortiment, hvor vi håber du kan finde, hvad du leder efter.

Her hos Kids-World finder du et stort udvalg af varme strømper og sokker til børn i uld, frotte, og bomuld. Du kan også finde lange knæstrømper, som er super velegnede til kjoler og nederdele, under et par bukser eller over et par strømpebukser

Ankelstrømper til børn

Ankelstrømper er populære hos børn såvel som voksne, da de med deres lave kant, ikke er så synlige sammenlignet med almindelige strømper og sokker.

Ankelstrømper bruges især i løbet af sommermånederne, hvor shorts og kjoler er i højsædet, og strømperne derfor er væsentlig mere synlige.

Mange børn kan også godt lide at bruge ankelstrømper til sport, fordi de er mindre synlige og derfor passer godt til shorts. I vores store udvalg finder du ankelstrømper til børn fra anerkendte sportsmærker, som er lavet specielt til at dyrke sport i.

Strømper til sport

Kender du det, at dit barns strømper bliver slidt alt for hurtigt, fordi de bruger dem til at spille håndbold, basket, tennis eller til at lave løb. Det kan være en rigtig god ide, at have sokker, som er særligt lavet til at dyrke sport. 

Her på siden har vi stort udvalg af sokker og strømper til sport bl.a. fodboldstrømper. Sokker til sport er typisk lavet i et slidstærkt materiale, som giver støtte til fødderne og holder i længere tid. Hvis du leder efter et par sportsstrømper fra et bestemt mærke, så husk at du kan bruge filteret øverst på siden til at søge efter specifikke mærker. 

Knæstrømper til børn

Her på siden har vi selvfølgelig også et stort udvalg af knæstrømper til børn i alle aldre. Knæstrømper kan både bruges til drenge og piger og er særligt gode til efterår og vinter, hvor de giver lidt ekstra varme og sikrer at der ikke kommer koldt luft op under buksebenene.

Vi har selvfølgelig også feminine knæstrømper med blonder og sløjfer, som er perfekte til nederdele, kjoler og til særlige lejligheder såsom fødselsdage, jul eller fester.

Oekotex 100-certificerede strømper til børn

Der er mange af de strømper og sokker, som vi har her på siden, der er Oekotex 100 certificeret. En Oekotex 100-certificering giver en tryghed for, at det enkelte produkt har taget højde for farlige og skadelige kemikalier i produktionen af deres sokker og strømper.

Når du køber et par strømper eller sokker, som er Oekotex-certificeret, kan du være sikker på, at de er testet og derfor ikke indeholder skadelige stoffer og farlige kemikalier. 

Vi leverer jeres strømper og sokker helt gratis

Når du handler sokker og strømper til børn her hos os, har du muligheden for, kvit og frit at få leveret jeres nye strømper og/eller glimmerstrømper helt gratis. Dette tilbyder vi alle vores kunder, så længe at ordren skal leveres til en adresse i Danmark. Du bestemmer selvfølgelig selv, om du vil have din ordre hjem til døren, eller om du hellere vil afhente den i en pakkeboks eller på et posthus, når det passer dig.

Husk, at du også kan betale med vores kreditordning børnepengebetaling. Med børnepengebetaling kan du vente med at betale til børnepengene er blevet udbetalt. Du kan læse mere om børnepengebetaling inde på betalingssiden, hvor du også kan se, hvilke muligheder du har.

Vi håber på, at du fandt lige præcis de strømper, sokker, glimmerstrømper til jeres dreng eller pige, som du var på udkig efter. Benyt endelig vores filter eller søgefunktion, hvis du har brug for at indsnævre din søgning.

Tilføjet kurv