Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Copenhagen Colors børnetøj

72
Størrelse
35%
Copenhagen Colors Vest - Uld - Cream Blue Combi Copenhagen Colors Vest - Uld - Cream Blue Combi 227,47 DKK
Oprindeligt:  349,95 DKK  
35%
Copenhagen Colors Bluse - Strik - Mørk Brun Cream Co Copenhagen Colors Bluse - Strik - Mørk Brun Cream Co 227,47 DKK
Oprindeligt:  349,95 DKK  
35%
Copenhagen Colors Bluse - Uld - Cream Mørk Brun Combi Copenhagen Colors Bluse - Uld - Cream Mørk Brun Combi 324,97 DKK
Oprindeligt:  499,95 DKK  
35%
Copenhagen Colors Bluse - Uld - Cream Red Combi Copenhagen Colors Bluse - Uld - Cream Red Combi 324,97 DKK
Oprindeligt:  499,95 DKK  
35%
Copenhagen Colors Cardigan - Uld - Cream Red Combi Copenhagen Colors Cardigan - Uld - Cream Red Combi 324,97 DKK
Oprindeligt:  499,95 DKK  
35%
Copenhagen Colors Cardigan - Uld - Bubblegum Red Combi Copenhagen Colors Cardigan - Uld - Bubblegum Red Combi 324,97 DKK
Oprindeligt:  499,95 DKK  
35%
Copenhagen Colors Bluse - Uld - Burgundy Copenhagen Colors Bluse - Uld - Burgundy 227,47 DKK
Oprindeligt:  349,95 DKK  
35%
Copenhagen Colors Kjole - Strik - Dark Brown Copenhagen Colors Kjole - Strik - Dark Brown 214,47 DKK
Oprindeligt:  329,95 DKK  

Copenhagen Colors børnetøj

Copenhagen Colors tøj til børn

Copenhagen Colors er et brand med lækkert, bæredygtigt tøj til børn. Stilen er skandinavisk og minimalistisk. Tøjet fra Copenhagen Colors har et gennemgående farvetema, som kendetegner brandet.

Copenhagen Colors designer og producerer det fineste tøj til børn i alderen 0-6 år. Kvaliteten er helt i top, da der anvendes rene tekstilprodukter - såsom bomuld, uld og sommetider lidt genanvendt polyester. Børnetøjet i bomuld har naturligvis GOTS-certificering.

Copenhagen Colors går meget op i produktion ud fra en bæredygtig tankegang. De tror på, at verden bliver renere og bedre med kontrolleret produktion.

Copenhagen Colors designs er inspireret af vores verden. Deres farveunivers bringer alle børnenes og forældrenes sanser i spil. Hvert eneste design tager udgangspunkt i farver, funktionalitet og fri bevægelse. Udover at børnetøjet er super lækkert at se på, er det også skabt til, at børn ubesværet kan lege og bevæge sig i det.

Historien bag Copenhagen Colors

Copenhagen Colors er et ret nyt brand, som blev stiftet i 2021 af Rebecca Munk Holst og hendes forretningspartner, Nanna Liin Sørensen. Sammen havde de en ambition om at skabe et bæredygtigt brand, som kun udgiver få kollektioner om året af høj kvalitet.

Copenhagen Colors udgiver derfor to årlige kollektioner af børnetøj - en med basistøj og en med alle sæsonens nødvendigheder.

Copenhagen Colors har lige fra begyndelsen haft en GOTS-certificering. Dette vil sige, at udover anvendelse af økologiske tekstiler har brandet også en forpligtelse til at sikre gode arbejdsforhold i hele produktionskæden.

Alle materialerne som anvendes i børnetøjet er økologisk, blødt, slidstærkt, mens pasformen er fleksibel. Børnetøjet kan tåle vask ved høje temperaturer, hvilket er meget praktisk, når man har små børn.

Hvert produkt fra Copenhagen Colors fortæller om mangfoldighed i et farverigt univers, fyldt med læring og udvikling.

Vi leverer også Copenhagen Colors helt gratis

Hver gang du handler her hos Kids-world, kan du, så længe at den skal leveres i Danmark, vælge at få leveret din ordre med Copenhagen Colors med gratis fragt. Dette er noget, som vi har tilbudt vores kunder i lang tid og som vi vil blive ved med at gøre.

Vi håber, at du fandt det børnetøj fra Copenhagen Colors i vores sortiment, som du var på udkig efter. Benyt endelig vores søgefelt, hvis du leder efter noget specifikt.

Har du nogle bestemte ønsker, måske nogle andre produkter fra et bestemt brand, som du godt kunne tænke dig i shoppen, er du velkommen til at sende os en mail med dine ønsker.

Tilføjet kurv