Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Kinetic Sand - Magisk legesand til børn

21
Anbefalet Alder (Legetøj)

Kinetic Sand - Magisk legesand til børn

Kinetic Sand - det magiske lege-sand som aldrig tørrer ud!

Kinetic Sand er det oprindelige formbare sand, som børn slet ikke kan få nok af. Man kan virkelig mærke forskellen i kvalitet i forhold til kopiprodukter.

Kinetic Sand er let at gøre rent, fordi det kun klæber til sig selv og intet andet. Form blot en bold af sand, og dup den mod sandet på bordet/gulvet for at samle det op!

Hvis Kinetic Sand er blevet vådt, kan det blot spredes ud på en flad overflade indtil det tørrer, og så vender det automatisk tilbage til den normale form.

Lad børnene skabe kunst med Kinetic Sand

Kinetic Sand udtørrer heller ikke; så hvis det ændrer konsistens, er det nok bare på grund af fugtigheden. Tilføj et par dråber vand med en pipette, og så er sandet så godt som nyt igen. Det er utroligt, magisk og børnene vil slet ikke kunne få nok af at lege og mærke sandet og skabe utrolige ting.

Kinetic Sand lege-sandet til børn indeholder 98% sand og 2% magi, så børnene kan strække det, forme det og skabe ting med det, og dermed opnå utrolig kunst af sand.

Kinetic Sand fås i alle regnbuens farver og der er også forskellige legesæt. Det formbare sand man bare ikke kan få nok af. Mærk forskellen med Kinetic Sand!

Mange timers leg med Kinetic Sand legesand

Gør børnene til små entreprenører, arkitekter og kunstnere med Kinetic Sand legesand. Vi har et meget bredt sortiment med helt forskellige slags af sandsæt, der kommer i et utal af farvekombinationer. Det garanterer en magisk oplevelse for børnene, hvor alle deres sanser bliver stimuleret med timevis af leg. Børnenes kreative fantasi vil tilmed blive udviklet på en helt unik måde.

Kinetic Sand lærer børnene en masse om, hvordan man blander sand på de mest fantasifulde måder og hvordan man kan bygge og konstruere de mest utrolige ting.

Da Kinetic Sand aldrig tørrer ud og kun klæber til sig selv, er det nemt at holde rent og adskilt. Børnene kan dermed bruge det igen og igen, uden at det bliver kedeligt.

På den måde kan børnene hurtigt få timerne til at gå med Kinetic Sand. Rom blev ikke bygget på en dag, men med Kinetic Sand får dine børn mulighed for at tage sig al den tid, som de ønsker til at fordybe sig i deres egen fantasi. Det vil have en afslappende og terapeutisk virkning på børnene, da der er mulighed for at fordybe sig kunstnerisk og kreativt uden forventninger.

Alle vores forskellige sæt der er tilgængelige med Kinetic Sand legesand, kommer med alle de instruktioner og værktøjer, som du skal bruge. Så det er bare med at gå i gang - dine børn vil nemlig let blive opslugte i timevis med Kinetic Sand legesand.

Se også de forskellige Kinetic Sand sæt

Vi tilbyder utrolig mange forskellige Kinetic Sand sæt, så det er bare med at tage et kig i vores sortiment. Her kan du finde lige netop det Kinetic Sand sæt, der passer til dig og børnene.

Du kan for eksempel få Kinetic Sand sæt, som giver børnene nye udfordringer og aktiviteter hele tiden og gør det muligt at forme sand på uendeligt mange måder. Prøv for eksempel at lave en skattejagt med Kinetic Sand. Her kan du gemme små skatte og juveler i sandet fra dit Kinetic Sand sæt.

Du kan også prøve vores Kinetic Sand sæt, hvor du kan tage Kinetic Sand med og skabe legen der, hvor det passer jer. Det er helt ideelt til at skabe gode oplevelser med børnene, hvor de kan afprøve forskellige konstruktioner og skabe fantasifulde slotte.

Det klæbende bindemiddel i Kinetic Sand gør det meget nemmere at skabe sammenhængende formationer af sandet. Der er ingen allergifremkaldende stoffer eller skadelige kemikalier for miljøet. Kinetic Sand består af 98% sand og kun 2% bindemiddel, som er fuldkommen glutenfri og allergivenlig.

Skal du have dit Kinetic Sand i en opbevaringskasse?

Med Kinetic Sand i en opbevaringskasse er det endnu nemmere at holde styr på Kinetic Sand og tage det med overalt. Når børnene er færdige med at lege med Kinetic Sand, kan du nemt opbevare det i en smart opbevaringskasse med låg.

Her vil der også være plads til de inkluderede værktøjer. På den måde gøres det endnu mere nemt at holde alle de forskellige dele samlet.

Ved at sørge for at holde Kinetic Sand opbevaret i en opbevaringskasse med låg falder sandet aldrig ud eller udsættes heller for fugt.

Skulle det alligevel ske, at Kinetic Sand bliver for vådt, kan du blot ligge det til tørre på en serviet. Så vil Kinetic Sand nærmest på ingen tid få sin lækre og bløde konsistens tilbage.

Det skyldes, at konsistensen i Kinetic Sand holdes sammen med bindemiddel, der sørger for, at konsistensen altid føles ensartet.

Med flere opbevaringskasser til Kinetic Sand bliver det endnu nemmere at holde sandet adskilt i hver sin farve og tilmed i smarte bøtter.

Flere størrelser af Kinetic Sand

Du kan frit vælge hvilken størrelse af Kinetic Sand, som du ønsker, da vi har mange muligheder i vores sortiment. Prøv Kinetic Sand 127 gr. Det er let at have med rundt og ikke er tung at bære - selv de helt små børn kan bære det rundt. Ddog anbefaler vi Kinetic Sand fra 3 år og op. 

Når børnene først har prøvet Kinetic Sand, vil de foretrække det frem for strandsand, da det er utroligt meget lettere at have med at gøre.

Du kan få Kinetic Sand helt op til 1.360 gram, hvor du har mulighed for at skabe store fantasifulde formationer eller kunstneriske slotte.

Find Kinetic Sand i forskellige farver

Kinetic Sand findes i flere forskellige farver - ja, faktisk i alle regnbuens farver! Prøv for eksempel Kinetic Sand i blå eller lilla, eller lav en Kinetic Sand regnbue.

Et farverigt Kinetic Sand sæt gør det muligt at blande farver sammen og se resultatet. Det gør det ekstra spændende for børnene, når først de lærer, hvordan man blander det farverige sand.

Vi har op til flere sæt med Kinetic Sand, hvor det sættes sammen i sjove former, hvorefter sandet skæres i stykker. Det giver børnene mulighed for at skabe deres egne magiske mønstre i sandet.

Alle vores Kinetic Sand sæt kommer altid inklusive de nødvendige former og udskæringsværktøjer, som du og børnene skal bruge til at få det maksimale ud af Kinetic Sand.

Kinetisk sand betyder, at det kun klæber til sig selv, hvilket gør det let at holde farver adskilt, hvis du ønsker det. Men pak ikke Kinetic Sand for langt væk. Børnene kommer til at være helt vilde efter at lege med det magiske sand dag efter dag.

Køb Kinetic Sand her og få gratis fragt

Hvis du gerne vil give dine børn mulighed for fuld fordybning og udvikling af deres kreative sanser med timevis af sjov, så bør du køb Kinetic Sand til dem.

Når du bestiller Kinetic Sand, er fragten helt gratis, så længe du bare får varerne leveret til en adresse i Danmark. Du kan også få leveret Kinetic Sand til dit lokale posthus eller i en pakkeboks. På den måde behøver du ikke engang at være hjemme for at modtage Kinetic Sand med posten.

Du vælger helt selv, hvordan du vil modtage og betale for Kinetic Sand. Hvis du foretrækker at betale Kinetic Sand med børnepenge, kan du betale med vores gratis kreditordning. Det kan du læse meget mere om på vores side for børnebetaling.

Vil du have mere information om vores fragtmuligheder? Læs meget mere om gratis fragt på vores side for fragt og levering. Du kan også altid ringe til vores kundeservice, hvis du har flere spørgsmål. Vi er altid klar til at hjælpe.

Tilføjet kurv