Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Magformers magnetlegetøj

21
Anbefalet Alder (Legetøj)

Magformers magnetlegetøj

Lærerigt konstruktionslegetøj til børn fra Magformers

Magformers laver lærerigt byggelegetøj til børn, så de kan konstruere ting i magnetisk 3D. Med Magformers er der ingen grænser for hverken sjov eller fantasi, og børn vil kunne beundre deres egne kreationer i mange timer.

Magformers er nok det ultimative lærerige legetøj, fordi både forældre og deres børn er helt vilde med det, og man bliver aldrig for gammel til at udfolde sin fantasi og skabe nye ting.

Magformers magnetlegetøjet kan rotere i alle retninger, og forbindes med andre stykker Magformers ligegyldigt deres position. Man behøver altså ikke nøjes med bare at stable dem oven på hinanden, men man kan derimod virkelig slippe fantasien løs og sætte dem sammen ligesom man har lyst.

Fantastiskt legetøj for børns udvikling

Magformers er helt fantastisk for børns udvikling - de kan med dette legetøj transformere flade 2D former om til mange forskellige geometriske 3D strukturer, og lærer om hvordan magneter fungerer.

Magformers har meget stærke magneter, som tager børn ind i en verden af uendelig kreativitet. Alle magneter er sikret i BPA-frit HQABS plastik, hvilket sørger for at hver magnet er beskyttet, for langvarig og sikker leg.

Lærerigt konstruktionslegetøj fra Magformers

Magformers er en unik type magnetisk byggelegetøj, der giver børn mulighed for at udforske og lære gennem leg. Dette legetøj er designet til at fremme kreativitet, problemløsningsevner og rumlig bevidsthed, alt imens det giver endeløse timers sjov.

En af de gode ting ved Magformers magneter er deres alsidighed. De kan bruges til at bygge en bred vifte af strukturer, fra enkle former til komplekse designs. Det betyder, at børn i alle aldre og på alle niveauer kan have glæde af at lege med Magformers.

Magformers fås også i en række forskellige sæt, hver med sine egne unikke funktioner og design. Det betyder, at du kan skræddersy dit barns legetøjssamling til hans eller hendes specifikke interesser og behov.

Ud over at være sjove og lærerige opfordrer Magformers også til social interaktion og samarbejde. Børn kan arbejde sammen om at bygge strukturer, dele ideer og lære af hinanden. Det fremmer teamwork og kommunikationsevner, som er værdifulde både i og uden for klasseværelset.

Bliv kørende med en Magformers bil

Bilernes karosserier er lavet af Magformers karakteristiske magnetiske former, som nemt kan konfigureres til forskellige bildesigns. Og med tilføjelsen af Magformers hjul kan børnene se deres kreationer rulle og bevæge sig ligesom en rigtig bil.

Men det er ikke alt. Bilernes Magformers magneter lærer også børnene om videnskaben bag tiltrækning og frastødning. De kan eksperimentere med forskellige sammensætninger for at se, hvordan magneterne påvirker hinanden, og hvordan de påvirker bilens bevægelse.

Når børn leger og eksperimenterer med en Magformers bil, udvikler de vigtige færdigheder som problemløsning, rumlig tænkning og finmotorik. Magformers pædagogiske biler er en fantastisk måde at vække barnets nysgerrighed og opmuntre til læring gennem leg.

Mange forskellige Magformers sæt

Magformers har skabt en serie af pædagogisk legetøj, der er designet til at holde dit barn engageret og lære, mens det har det sjovt.

Magformers sættene kommer blandt andet med 26 dele eller 62 dele. Sættene indeholder en række magnetiske former, som kan bruges til at skabe forskellige typer scenarier i dit barns leg, for eksempel et politisæt, brandbil eller Magformers byggesæt.

Magformers politisæt er perfekt til barnet, der elsker at lege politi og røvere. Med dette sæt kan dit barn bygge sin egen politibil og derefter køre rundt i huset og fange skurkene. Sættet indeholder blandt andet 4 hjul, 2 sæt sidespejle og en sirene, der kan sættes fast på toppen af bilen.

Brandbilen fra Magformers er perfekt til barnet, der gerne vil være en rigtig helt. Med en Magformers brandbil kan dit barn bygge sin egen brandbil og derefter køre rundt i huset og slukke brande. Sættet indeholder 4 hjul, en stige og en slange, der kan sættes fast bag på bilen.

Magformers 62 dele

Dette sæt består af 62 dele og indeholder en række forskellige former, bl.a. trekanter, firkanter og femkanter, hvilket giver uendelige muligheder, når det kommer til at bygge. Børn elsker den taktile fornemmelse af de magnetiske brikker og tilfredsstillelsen ved at se deres kreationer komme til live.

Så uanset om du leder efter et stykke legetøj, der kan underholde dit barn i timevis, eller et, der kan fremme hans eller hendes kreativitet og læring, er Magformers sættet med 62 dele helt afgjort værd at tjekke ud. Med sine magnetiske dele og uendelige byggemuligheder er sættet et hit hos børn i alle aldre.

Magformers 26 dele

Med sættet på 26 dele har dit barn alt, hvad det skal bruge for at komme i gang med at bygge fantastiske former og strukturer. De magnetiske klodser klikkes nemt sammen og giver uendelige byggemuligheder.

Dit barn vil elske at bruge timevis på at bygge og skabe, udforske sin fantasi og føre sine ideer ud i livet. Og med Magformers 26 dele at arbejde med, får han eller hun et godt overblik uden at løbe tør for byggemuligheder.

Magformers politi

Er dine børn fascineret af politibiler og det heltemodige arbejde, som udføres af de mænd og kvinder, der holder vores samfund sikkert? Så vil de elske Magformers politisæt i 50 dele.

Dette sjove og lærerige legetøj er perfekt til børn, som elsker at bygge, bruge deres fantasi og udforske. I selskab med Magformers politi kan dit barn bruge sin fantasi til at skabe alt fra politibiler til bygninger og barrikader. Mulighederne er uendelige.

Magformers politisæt med 50 dele er også fantastisk til social leg, da børn kan arbejde sammen om at skabe forskellige strukturer og scenarier. De kan lege politibetjente og forbrydere og øve vigtige sociale færdigheder som kommunikation, forhandling og teamwork.

Alarmen går med en Magformers brandbil

Er du klar til at tage dit barns fantasi til det næste niveau? Med en Magformers brandbil får får dit barn mulighed for at bygge en fuldt funktionsdygtig brandbil med sirener, stiger og meget mere. Sættet indeholder en række magnetiske former og dele, der kan samles til en lang række forskellige bygninger og køretøjer.

Med Magformers brandbil sæt i 50 dele kan dit barn lade fantasien få frit løb og skabe sine egne unikke brandbiler. Uanset om de vil bygge en klassisk brandbil eller selv skabe fremtidens brandbil, er mulighederne uendelige.

Magformers brandbil sæt er perfekt til alle børn, der elsker at bygge og skabe, men især til dem, der er fascineret af heltemodige udrykningskøretøjer. Med sine levende farver, magnetiske dele og spændende brandbilsdesign vil sættet her helt sikkert vække begejstring.

Eventyrlige Magformers pariserhjul

Dette spændende sæt i 48 dele giver dit barn mulighed for at bygge et fungerende pariserhjul, komplet med roterende vogne og søde små figurer, der kan køre i dem. Men det er ikke alt. Med Magformers pariserhjul sættet kan dit barn også bygge karruseller og gynger og dermed lave en hel forlystelsespark.

Mulighederne for fantasifuld leg er uendelige med dette dynamiske sæt. Selve pariserhjulet er en fryd for øjet med lyse og farverige dele, kan nemt sættes sammen takket være Magformers patenterede magnetiske teknologi.

De to figurer, der følger med dette sæt, har den perfekte størrelse til alle forlystelserne. Deres muntre udtryk vil bringe et smil frem på dit barns ansigt, når han eller hun lader dem stige ombord i sin nyeste opfindelse til sin eventyrpark.

Køb Magformers hos Kids-world

Er du på udkig efter et stykke legetøj, der både er sjovt og lærerigt for dit barn? Så er Magformers lige sagen! Disse magnetiske byggeklodser er den perfekte måde at inspirere kreativitet, fantasi og rumlig intelligens hos børn i alle aldre.

Og du kan købe dem lige her hos Kids-world. Med et bredt udvalg af Magformers sæt at vælge imellem, er du sikker på at finde det perfekte sæt til dit barn. Køb Magformers til dine børn, og se deres fantasi og legelyst rykke ud med blink og sirener eller stige til vejrs på en magisk tur i pariserhjulet.

Sådan får du Magformers på tilbud

Vil du gerne købe Magformers til en brøkdel af den normale pris? Så har vi noget spændende at fortælle dig. Hvis du tilmelder dig Kids-worlds nyhedsbrev, kan du få fingrene i Magformers til en fantastisk nedsat pris.

Det er ganske enkelt! Du behøver blot indtaste din e-mailadresse i tilmeldingsformularen til nyhedsbrevet her på siden. Så er du klar! Når du er tilmeldt, vil du modtage regelmæssige opdateringer om alle de nyeste Magformers tilbud.

Gå ikke glip af denne fantastiske mulighed for at få Magformers til en nedsat pris. Tilmeld dig Kids-worlds nyhedsbrev i dag og bliv en af de tusindvis af forældre, der allerede har benyttet sig af denne fantastiske mulighed.

Få leveret magnetlegetøj fra Magformers gratis

Hver gang du handler her på shoppen, kan du, så længe at den skal leveres i Danmark, vælge at få leveret din bestilling med magnetlegetøj fra Magformers helt gratis.

Vi tilbyder gratis kredit: På betalingssiden finder kan du se hvilke muligheder du har, for at vente med at betale for ordren til den 1. i en given måned, eller til når børnepengene kommer.

Tilføjet kurv