Dankort betaling er i øjeblikket ude af drift, anvend MoblilePay eller MasterCard i stedet
Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

MODU byggesæt

31

MODU byggesæt

MODU - Byggelegetøj til børn i alle aldre

MODU er prisvindende dansk legetøj, som er utroligt funktionelt, unikt og bæredygtigt. MODUs byggesæt giver mulighed for at skabe forskelligt interaktivt legetøj til børn i alle aldre. I 2019 var MODU en af finalisterne ved Dansk Design Awards i kategorien ‘’sundt liv’’. MODU vandt desuden Red Dot Design-prisen i kategorien ‘’Produktdesign’’ i 2019.

MODUs byggesæt består af byggeklodser af taktilt skum, samlepinde og hjul, som kan sammensættes på forskellige måder. Det færdige resultatet er et meget interaktivt stykke legetøj som understøtter børns udvikling. Alle de forskellige MODU byggesæt gør det muligt at skabe utallige kreationer til sjov leg derhjemme.

MODUs legetøj er bæredygtigt og kan holde i mange år - skummet indeholder hverken BPA og ftalater og er dermed det gode og sikre valg til dit barn.

Mere om MODU

MODU er et dansk firma stiftet i København af mennesker, med et ønske om at udvikle sjovt og bæredygtigt legetøj som lader barnet lege aktivt. I en digital verden med tablets og computere er det vigtigere end nogensinde at sørge for at dit barn får tilstrækkelig fysisk aktivitet og udvikler motorikken - dette gør MODU, da barnet opfordres til at anvende hele kroppen i aktiv leg.

Børn vokser normalt fra deres legetøj, men da MODUs byggesæt er multifunktionelle, betyder det at de altid kan bygges om når barnet er vokset fra dem. Fra 6 mdr til 6 år - og gerne ældre endnu. MODU tilbyder legetøj, der vokser sammen med dit barn.

Modu byggesæt

MODU er virkelig det perfekte byggelejetøj, der er udviklet til både at udfordre, stimulere og udfolde alle dine børns sanser på en og samme tid. De uendelige byggemuligheder med MODU byggesæt får funktionalitet, bæredygtighed og æstetik til at gå op i en højere enhed. MODU er dansk design, når det er bedst.

Med MODU kan dine børn lære at bygge alt lige fra køretøjer til klatretårn, som børnene selv kan benytte efterfølgende med hele deres krop. Du kan bygge alverdens konstruktioner, der lærer selv helt små børn at balancere, klatre, hoppe, gynge og meget mere. Læs meget mere om hvad du kan bygge med MODU i afsnittene nedenunder, som vil inspirere dig til at vælge MODU for dine børns motoriske udvikling.

MODU er simpelthen bare mega multifunktionelt, samtidig med at det er ekstremt robust, let at rengøre og langtidsholdbart. Delene i MODU produceres i bæredygtige materialer og i et tidløst og moderigtigt design, uden farlige ftalater eller andre skadelige stoffer.

På den måde vil børnene vokse med MODU og udvikle sig i takt med de forskellige opgavers sværhedsgrad. Det er altid spændende for enhver forældre at have som referencepunkt, så man enkelt kan følge med i børnenes motoriske udvikling.

MODU sæt indeholder alt det, der skal til for at aktivere samspillet mellem børnenes sanser, krop og hjerne, hvilket er afgørende for en sund udvikling.

MODU har sæt i forskellige sværhedsgrader og niveauer, så der både er noget for nybegyndere og øvede. Med MODU medfølger der altid et inspirationshæfte med byggemuligheder, så det er let at gå i gang med det samme, selv for den spæde nybegynder.

Modu Dreamer kit og byggesæt

Når først børnene lærer hvordan de kan bruge MODU Dreamer kit, vil de samtidig lære hvordan de kan få alle deres byggedrømme til at gå i opfyldelse. MODU Dreamer kit er det oprindelige flagskib for MODU og udgør dermed det største byggesæt, som er helt ideelt for børn i alle aldre. MODU Dreamer byggesæt består af 7 store skumklodser, 18 samlepinde, 4 drejehjul og 4 skumhjul, som kan sættes sammen til langt over 12 unikke kreationer, så der er rigeligt at gå i gang med. MODU Dreamer kit fås i flere forskellige farvenuancer, både gul, blå, og rød. Det medfølgende inspirationshæfte vil sørge for, at dine børn aldrig løber tør for ideer eller gåpåmod.

Hvis jeres MODU Dreamer kit bliver beskidt, så fat mod. MODU Dreamer kit kan nemt medbringes i badet, hvor dine børn kan lære at skrubbe det rent med en børste. Du kan også altid putte MODU Dreamer i opvaskemaskinen, så det hurtigt bliver skinnende rent igen og føles som nyt.

Modu Explorer kit

MODU Explorer kit er det sjove begyndersæt, hvor dine børn kan lære den helt grundlæggende motorik i mere end 8 forskellige mulige kreationer. Dette MODU sæt består af 5 store skumklodser, 10 samlepinde, 4 hjul og et medfølgende inspirationshæfte. MODU klodser kommer med mange forskellige huller, så det er super nemt at gå i gang med at bygge. Klodserne rengøres nemt i opvaskemaskinen eller badet, hvis de bliver for beskidte.

MODU legetøj går i det hele taget aldrig af mode, da det laves og produceres i et tidløst design. I dette sæt kan du selv vælge, om du vil have MODU Explorer kit i rød eller gul.

Modu Curiosity byggesæt

MODU Curiosity byggesæt er helt ideelt for den spæde nybegynder, der går og har spændende byggedrømme. Med MODU Curiosity byggesæt vil dit barn hurtigt udvikle sin helt grundlæggende motorik, hvilket er rigtig sundt for barnets videre udvikling. Med dette MODU sæt kan dit barn skabe over 4 unikke kreationer. Det består af i alt 3 store skumklodser, 6 samlepinde og 4 hjul.

Med MODU medfølger der altid et inspirationshæfte, som gør det let og enkelt at gå i gang for det nysgerrige barn. MODU Curiosity byggesættet fås i enten rød eller gul. MODU klodser produceres i et miljøvenligt materiale, der nemt kan rengøres og er meget robust.

Lav din egen Modu gåvogn

Gør det sjovt og lærerigt for dine børn at lære at gå sammen med en MODU gåvogn. Dette unikke samleobjekt sætte fart på dit barns udvikling i de helt spæde år. MODU gåvognen er super nem at samle og er meget fleksibel at bygge, alt efter barnets behov.

Du kan se præcis hvordan i inspirationshæftet, når du køber et MODU byggesæt. MODU gåvognen er bare en ud af mange objekter, som du kan bygge med et MODU byggesæt.

Når barnet først skal lære at stå op i omkring 1-årsalderen, er det vigtigt at have noget at støtte sig op ad og træne med. MODU gåvognen er den perfekte start på dette eventyr, da skumklodserne skaber en forsigtig atmosfære, uden at lave mærker på møbler eller andre ting i hjemmet. Det giver en unik mulighed for at lære dit barn at navigere mens de står oprejst. Det træner deres balance på en yderst nænsom måde. MODU er udviklet til at træne barnets motorik på den mest naturlige måde, så barnet lærer at gå næsten helt uden at bemærke det.

Brug også MODU gåvognen som transportmiddel, hvor dine børn kan transportere deres yndlingslegetøj rundt på MODU gåvognen, samtidig med at de lærer at gå.

Køb ekstra Modu skumhjul og klodser

Åh nej, er en af dine MODU klodser eller hjul blevet væk, eller er der et MODU skumhjul, der efter megen slidsom leg uheldigvis er gået i stykker? Så kan du roligt ånde lettet op. Du har nemlig altid mulighed for at købe ekstra MODU skumhjul og klodser, hvis uheldet er ude.

Du kan også købe ekstra MODU sæt og byggesæt for at tilføje flere farver eller supplere med endnu flere klodser. Da MODU legetøj er udviklet til aktiv leg og består af løsdele, kan det selvfølgelig ske at ting bliver væk. Dog kan du altid være sikker på, at vi hos Kids-world har ekstra klodser og skumhjul på lager, så børnene hurtigt kan genoptage legen og give vigtige afbræk fra tidens moderne fokus på skærme og Ipads.

Bliv kørende med din egen Modu bil

Med en MODU bil kan du lære dit barn at balancere på et køretøj, allerede fra de lærer at stå op. MODU gør det simpelt og lækkert at udvikle dit barns motoriske evner. MODU legetøj produceres altid i et meget holdbart og robust design, så du behøver aldrig at være bange for skrøbelige design, der hele tiden må udskiftes eller går i stykker.

MODU bilen er super nem at samle, idet at den kun består af to store skumklodser, der sættes sammen via to plastikpinde, der også bruges som håndtag. Alle dele MODU legetøj kan let tages af og på, også hjulene i bunden.

MODU bilen er med til at styrke barnets motoriske evner. Den giver en god sans for retning og fart, allerede fra 1-årsalderen. Alle delene i MODU bilen kan også bruges sammen med andre MODU klodser og byggesæt, hvilket blot viser den høje grad af multifunktionalitet i alle MODU produkter.

Her får du gode Modu tilbud

Hos Kids-world kan du få fordelagtige MODU tilbud og nyheder om MODU produkter ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev. På den måde kan du være sikker på at være først i køen, når der er gode tilbud eller relevante nyheder om MODU.

Vær på forkant med nyheder og gode tilbud til enhver tid. Det er super enkelt og nemt at tilmelde sig, da du bare skal skrive din email i formularen på vores hjemmeside.

Du kan også til enhver tid tjekke vores udsalgsside ud, som du nemt kan finde i menuen på vores hjemmeside. Her kan du både sortere efter farver og priser, så du både hurtigt og nemt finder frem til det, som du ønsker. På den måde kan du altid sikre dig at finde de allermest relevante resultater til meget fordelagtige priser.

Gratis fragt på MODU

Uanset om du køber lidt ekstra MODU klodser, eller om du køber et stort sæt MODU legetøj, så kan du se frem til at få det leveret gratis. Vi tilbyder nemlig alle kunder med dansk leveringsadresse gratis fragt på alle ordre.

Tilføjet kurv