Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Hape

32
Anbefalet Alder (Legetøj)
Hape Mixerpult Hape Mixerpult  289,95 DKK 

Hape

Detaljeret og bæredygtigt legetøj fra Hape Toys

Hape Toys er en af verdens største producenter af legetøj produceret af bæredygtige materialer. Legetøjet er både kreativt og øko venligt, og følger alle internationale standard for kvalitet og sikkerhed.

Hape Toys står for bæredygtighed, uddannelse, innovation og sjov. Vi har et udvalg af legesæt fra Hape med forskellige temaer: mad, byggeri, laboratorier og meget andet. Med disse farverige sæt kan børn få mange timer til at gå med rollespil og leg.

Historien om Hape

Manden bag Hape Toys hedder Peter Handstein. Han voksede op i en lille by i Tyskland, og voksede op med en familie, der havde stor respekt for naturen. Peter begyndte sin karriere som sælger for et legetøjsfirma, som producerede lærerigt legetøj til tyske børnehaver. Han besøgte mange skoler og talte med mange eksperter, og i 1986 dannede han Hape med sin søster, Sabine, og en af deres venner, Renate. 

I dag sælges Hape Toys i mere end 60 lande. Produkterne er blevet så populære da de er innovative, kreative, bæredygtige og lærerige.

Trælegetøj fra Hape

Trælegetøj fra Hape er fantastisk underholdning til børn. Det er først og fremmest et naturprodukt. Trælegetøjet giver mindelser om en svunden og ukompliceret tid. Hape trælegetøjet udmærker sig ved at holde godt og kan snildt bruges af flere generationer.

Trælegetøj fra Hape i godkendt træ

Fælles for alt trælegetøjet er, at de er fremstillet af fine materialer i en god kvalitet.

Vi har legetøj fra Hape og mange andre brands forskellige farver, figurer og former såsom dyr, biler, tog, klodskasser, spil og meget meget mere.

Tilføjet kurv