Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Alga

16
Anbefalet Alder (Legetøj)
Alga Spil - Bingo Alga Spil - Bingo  199,95 DKK 
Alga Spil - Kalaha Alga Spil - Kalaha  139,95 DKK 
Alga Spil - Skak Alga Spil - Skak  199,95 DKK 
Alga Spil - Ludo Alga Spil - Ludo  129,95 DKK 

Alga

Alga

Du kan se alle spil fra Alga uanset design, type, farve eller størrelse lige her.

Her på shoppen gør vi os meget umage med altid at have et spændende vareudvalg af spil fra Alga og mange andre mærker. Så uanset om du er på jagt efter sko, tøj, udstyr eller måske legetøj til dit barn, er der en god chance for, at du finder det hos os.

Algas motto lyder: "Alle spiller Alga", og det er faktisk rigtigt. Algas spil har været brugt af familier i generationer, og børn og voksne i alle aldre kan deltage. Alga er spil for alle. Firmaet har eksisteret i 100 år, og udover klassiske spil som alle kender, udgiver de ofte sjove nyheder.

Hos Alga finder du spil, som passer til alle personligheder - spil til køkkenbordet, sofaen og på et tæppe på græsset. Så uanset om du er til Kalaha eller Matador, eller om du har brug for rejsespil til en lang tur, så finder du et bredt udvalg af mange forskellige slags spil fra Alga her på siden.

Shop Alga med gratis fragt

Hver gang du shopper her hos Kids-world, har du, så længe at ordren skal leveres i Danmark, mulighed for at vælge at få leveret din bestilling med spil fra Alga ganske gratis.

Børnepengebetaling: Inde på betalingssiden har du mulighed for at tilvælge en gratis kreditordning, hvor du kan vente med at betale for ordren til den 1. i en given måned, eller til når børnepengene bliver udbetalt.

Sidst men ikke mindst håber vi, at du finder andet i vores sortiment, som matcher, hvad end du kigger efter.

Ønsker du at finde nogle bestemte spil fra Alga her hos Kids-world, er du meget velkommen til at sende dine ønsker til vores kundeservice.

Tilføjet kurv