Dankort betaling er i øjeblikket ude af drift, anvend MoblilePay eller MasterCard i stedet
Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Fabelab

217
Størrelse

Fabelab

Fabelab - legende økologiske produkter til børneværelset

Fabelab er et dansk mærke, som producerer produkter til børnenes værelser af høj kvalitet, som derudover både er innovative og bæredygtige og hjælper med at skabe et hyggeligt, kreativt miljø. Produkterne designes i København og opfordrer børnene til at være nysgerrige og bruge fantasien. Produkterne til børn fra Fabelab er multifunktionelle og vokser med familien. 

Produkterne til børn er stilrene og kommer i rolige farver, som vil falde naturligt ind i de fleste former for indretning. Der er rigtig mange flotte dekorations løsninger til børneværelset som både er flotte og funktionelle. Det søde legetøj er også et kæmpe hit blandt børn, både på grund af kvaliteten og udseendet. Med helt originale og opfindsomme designs er Fabelab et helt unikt brand.

Kvinden bag Fabelab hedder Michaela Weisskirchner-Barfod, som er grundlæggeren og den primære designer. Hun er en østrigsk arkitekt med bosted i København, og drager inspiration fra det skandinaviske design, arkitektur og hendes to unge døtre. 

Fabelab og leg

Fabelab tror på eventyr og fantasien. De skaber produkter, som inspirerer børn og forældre til begge dele, og til at udvide deres horisont. Skønhed og funktionalitet kommer først i designprocessen, og produkterne stimulerer børnenes udvikling og bliver en integreret del af deres legeunivers.

Økologi og bæredygtighed

Mange af produkterne er fremstillet af økologisk bomuld. Genanvendelse af produkter er vigtigt for Fabelab, og de arbejder på at sikre at alle produkter har mindst to anvendelser.

Babylegetøj fra Fabelab

Fabelab babylegetøj er udviklet til at stimulere og udvikle jeres barns sanser og motorik.

Vi har et fint sortiment af forskelligt babylegetøj, som på forskellige måder forsøger at fange barnets opmærksomhed, samtidig med at hjælpe barnet godt på vej i dets motoriske og sanselige udvikling.

Spændende Fabelab babylegetøj

Noget legetøj til babyer kan sige lyde eller har andre funktioner, som er designet til at fremme jeres babys udvikling, mens andet legetøj til babyer er blødt at røre ved og hyggeligt for jeres baby at lege med.

Køb Fabelab babylegetøj her

Hos os kan I altid finde et stort udvalg af babylegetøj fra Fabelab. Vi har altid masser af babylegetøj i forskellige materialer, farver og prisklasser. Husk også at se vores Fabelab udsalg.

Fabelab bamser

Udforsk det lækre udvalg af bamser fra Fabelab til drenge og piger. Det er intet mindre end fantastisk at se, hvordan børnene lyser op, når de har været hjemmefra hele dagen.

Uanset om du er på udkig efter en Fabelab bamse til en pige eller en dreng, finder du her her hos os et varierende sortiment fra mange gode brands.

Fabelab bamser kan købes til både piger og drenge - ens for dem alle er, at de er indbydende og sjove at lege med. Vores sortiment af bamser og dukker har noget til ethvert barn.

Fabelab bamser er gode som gaver, fx som fødselsdagsgave, julegave og dåbsgave.

Vi har masser af skønne bamser fra fx Fabelab

Fabelab bamser er fantastiske og indbyder til hygge og leg i allerbedste stil. Børn elsker bamser, hvilket der er mange gode årsager til.

Bamserne fra Fabelab har hver især et nuttet og kærligt udtryk, som giver en lyst til at putte sig ind til dem

Bamser er for mange, det foretrukne sovedyr pga. deres bløde kvaliteter.

Fabelab producerer forskellige bamser i flere forskellige farver, designs og strørrelser.

Bideringe fra Fabelab til babyer

Klør gummerne på jeres pige eller dreng? Hvis dette er rigtigt, kan en bidering fra Fabelab være et virkelig godt køb. Det kan nemt være en udfordrende periode, når gummerne begynder at klø, og jeres dreng eller pige gerne vil 'klø igen' og have noget at bide i.

På denne side finder I vores udvalg af Fabelab bideringe til de mindste. Der vil helt sikkert være en bidering fra Fabelab, som passer til jeres dreng eller pige.

Flotte Fabelab bideringe

Bideringene fra Fabelab og de andre brands produceres i enkle og seje designs

Fabelab dukker

Mange børn nyder at lege med dukker fra blandt andet Fabelab. Skal du have fat i en Fabelab dukke til dit barn, er du kommet til det helt rigtige sted.

Rolleleg med dukker fra Fabelab

Kun fantasien sætter grænser for, hvad/hvem dukken fra Fabelab kan være, når barnet leger med Fabelab dukken.

Husk også at udforske vores andre kategorier for dukkesenge og tøj til dukken.

Fabelab legemad

Børn elsker at imitere voksne, når legen hedder rolleleg. Legemad fra Fabelab passer er ideelt at have ved hånden, når I skal lege i til brug i legekøkkenet, restauranten eller madboden, eller når I skal lege, at I er taget på skovtur.

Fabelab legemad til mange hyggelige stunder

Legenmad fra Fabelab fremstilles af allergivenlige og miljørigtige materialer, så I trygt kan lade jeres barn lige med det.

Se jer omkring her på siden, hvor vi har samlet vores fine udvalg af Fabelab legemad. Vi kan tilbyde legemad fra Fabelab og andre mærker inden for frugt, kød, brød, drikkevarer og kager - kort sagt, alt hvad hjertet kan begære af lækkerier.

Legetæppe fra Fabelab

Vi leverer et fremragende sortiment af legetæpper fra brands som Fabelab med flere. Uanset dine børns alder, får du fine muligheder for at finde den rigtige legetæppe fra Fabelab til din pige eller dreng.

Vi har et stort sortiment af legetæppe brands - inklusive Fabelab. Fabelab legetæpper er et godt valg.

Vi vil foreslå dig at du bruge vores filter når du søger efter legetæpper fra Fabelab til din pige eller dreng. På trods af din smag kan vi garantere dig om, at du kan finde den legetæppe som du og din dreng eller pige ønsker.

Shop Fabelab legetæpper her

Vi håber, at du finder den rette legetæppe fra Fabelab til dit barn på Kids-world.

Vi har flotte legetæpper fra Fabelab. Derfor tror vi, at du opdage helt specifikt hvad du ønsker.

Rangler fra Fabelab

Fabelab rangler er fantastisk legetøj til babyer. Fabelab producerer de fineste rangler i miljørigtige materialer.

Rangler fra Fabelab og motorisk øvelse

Ranglerne fra Fabelab og de andre mærker er kendetegnede ved deres søde udformninger som fx flamingoer, hunde og lamaer, eller måske er ranglen fra Fabelab designet som en svane, kat eller en giraf.

Fabelab rangler i tidssvarende farver

Fabelab og de andre brands laver mange varianter af rangler i tidssvarende farver samt miljørigtige og giftfri materialer.

Nusseklude & sutteklude fra Fabelab

Fabelab har i flere år været kendt for at lave sutteklude og nussekludei en høj kvalitet. Du bliver ikke skuffet over dit nye køb, når dit barns øjne lyser op, ved synet af nussekluden og suttekluden fra Fabelab.

Fabelab sutteklude og nusseklude til de mindste

En række af Fabelab sutteklud eller nusseklud er godkendt til brug af de mindste, da de er fri for løse, små dele og har broderede øjne.

Hurtig levering og børnepengekredit

Vi leverer gratis til danske adresser. Dette gælder uanset om det drejer sig om en dukke fra Fabelab eller ej.

Gratis fragt ved køb af Fabelab

Her hos Kids-world.dk har du muligheden for at betale med børnepenge, samt få leveret ordren helt gratis, så længe at ordren skal leveres i Danmark. Du kan dermed kigge dig om efter nogle nye ting fra Fabelab, uden at bekymre dig om fragtpriserne.

Vi håber på, at du finder, lige præcist det du leder efter fra Fabelab her hos os - sortimentet er i hvert fald stort, og indeholder rigtig mange smarte produkter. Klik dig gerne rundt blandt de mange kategorier og lad dig blive inspireret.

Tilføjet kurv