Dankort betaling er i øjeblikket ude af drift, anvend MoblilePay eller MasterCard i stedet
Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Sleepytroll

3

Sleepytroll

Sleepytroll

Sleepytroll blev en norsk familiefars svar på det store spørgsmål, som mange forældre, lidt frustreret har stillet sig selv gennem årene: Hvad gør man, når ens baby bare ikke vil sove, medmindre man vugger, bærer, triller eller kører barnet rundt?

En af mulighederne er, at man beder til, at der findes noget, der kan hjælpe dig og dit barn. Hvad gør man så, når man opdager, at der ikke er det? Så kan man gøre Ståle Flataker og selv opfinde det.

På en af sine endeløse gåture i bestræbelserne på at få sin søn til at sove tænkte Ståle, at der må være en bedre måde at få sit barn til at sove på, uden barnet skal vugges eller køres i søvn. Det gav han fik ideen til at bygge en automatisk babygynge, der kunne at få klapvognen til at vugge sig selv. Det blev til Sleepytroll.

Ståle gik sammen med en prisvindende industriel designvirksomhed for at finde ud af, hvordan man kunne gøre prototypen skalerbar. Efter tre års udvikling og testning var Sleepytroll i 2019 endelig klar til at blive lanceret på markedet.

Sleepytroll Baby Rocker

Sleepytroll Baby Rocker er en banebrydende løsning for forældre, der søger ro og harmoni i deres barns søvnrutine. Denne automatiske babygynge er skabt med omhu og opmærksomhed på detaljerne for at imødekomme de udfordringer, som mange forældre står over for, når det kommer til at få deres babyer til at sove.

Sleepytroll Baby Rocker er designet til at efterligne den beroligende bevægelse, som babyer elsker, men som ofte kræver konstant opmærksomhed fra forældrene. Med Sleepytroll Baby Rocker kan forældrene nu nyde en pause, mens barnet vugges i søvn.

Sleepytroll Baby Rocker kombinerer stil og funktionalitet med sit smarte design og lette brugergrænseflade. Den er skabt med kvalitetsmaterialer og enestående holdbarhed for at sikre, at den kan klare den daglige brug og bevægelse.

Med sin automatiske gyngefunktion hjælper Sleepytroll Baby Rocker med at berolige barnet, mens den intuitive kontrol giver forældrene mulighed for at tilpasse gyngebevægelsen efter barnets præferencer.

Uanset om det er middagsluren eller sengetiden, er Sleepytroll Baby Rocker det ideelle værktøj til at skabe en rolig og komfortabel søvnoplevelse for både baby og forældre. Med denne innovative babygynge bliver forældrenes rejse mod at skabe sunde søvnvaner for deres baby enklere og mere fornøjelig.

Sleepytroll Bed Rocker Feet og Bed Adapter

Du kan også montere din Sleepytroll Baby Rocker på barnets seng. Her kan du med sengeadapteren, Sleepytroll Bed Adapter, overføre den hjælp, som din Sleepytroll Baby Rocker giver dig i forhold til at få dit barn til at sove.

Her anbefales det, at du monterer et sæt Sleepytroll Bed Rocker Feet på sengens ben, så sengen står stabilt og ikke flytter sig i forbindelse med, at barnet bliver vugget i søvn.

Shop din Sleepytroll Baby Rocker og betal med børnepengekredit

Står du og har akut brug for hjælp til at få dit barn til at sove, men er det knap med pengene her og nu, så kan du vælge at købe din Sleepytroll Baby Rocker og betale med vores gratis børnepengekredit.

Når du vælger at betale for din Sleepytroll Baby Rocker med vores børnepengekredit, så udskydes betalingen, til næste gang du modtager børnepenge. Det giver en gratis kredit i op til tre måneder.

Gratis fragt på Sleepytroll Baby Rocker

Du kan se frem til at få din Sleepytroll Baby Rocker leveret hurtigt og med gratis fragt, så længe din leveringsadresse er dansk. Vi tilbyder nemlig gratis fragt på alle ordrer, så længe det er til en dansk leveringsadresse.

Tilføjet kurv