Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Baby Art

12

Baby Art

Skab skønne minder med Baby Art

Med Baby Arts produkter kan du skabe helt uforglemmelige minder sammen med din baby. Baby Art tilbyder alt fra prints, rammer og skulpturer, så du får mulighed for at fange minder fra dit barns tidlige barndom og huske på dem i fremtiden. Der er så mange ting forældre og børn deler sammen - fra den første gang, din baby holder fat i din finger, til de første trin samt smil og grin. En babys første uger og måneder flyver forbi. Disse øjeblikke er for specielle til at miste. Du vil med sikkerhed ønske at huske på dem, både for din egen skyld, men også for venner og familie. Dette gør Baby Art muligt.

Baby Art kollektionen indeholder masser af stil og trendy farver, men mest af alt glæde og kærlighed. I kollektionen finder du stilfulde rammer med afrundede hjørner, trærammer til en hyggelig og naturlig atmosfære eller festlige produkter med konfetti, træer og fugle for et drømmende look.

Historien om Baby Art

Baby Art begyndte med en far og hans kærlighed til sin nyfødte datter. Han ønskede at dele glæden med sine nærmeste. Idéen om at skabe en personlig gave blev til formede produkter, som passer til babyer og småbørn. Herefter udviklede brandet sig til at inkludere originale fødselsgaver. Disse kan skabe helt personlige og kreative baby-souvenirs. 

Baby Arts produkter er også herlige i form af de kreative stunder, som de skaber mellem forældre og børn. Sammen skaber i en unik souvenir, som vil blive elsket og bringe følelser frem mange år senere.

Alle Baby Arts produkter er blevet dermatologisk testet og er helt sikre for dig og din baby at anvende.

Tilføjet kurv