Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Teddykompaniet legetøj

112
Anbefalet Alder (Legetøj)
35%
Teddykompaniet Rangle - Koala Teddykompaniet Rangle - Koala 84,47 DKK
Oprindeligt:  129,95 DKK  

Teddykompaniet legetøj

De sødeste og blødeste bamser til børn fra Teddykompaniet

Det svenske firma Teddykompaniet skaber de sødeste bamser til babyer og børn. Der er mange originale og sjove designs af bamser, bamser med tilhørende nusseklud, fremstillet i det blødeste plys som børn og babyer vil elske at kramme og hygge med.

Sikkerhed, følelsen af tryghed og formen på bamserne har fra begyndelsen af været vigtige byggesten i firmaet. Bamserne kan holde til meget, og er sikre at tygge på for de mindste. 

Alle bamser er CE-mærkede og testes i overensstemmelse med EU's regler om bamser. Bamserne er børnesikre, og flammeresistente. De indeholder heller ingen kemikalier.

Det hele begynde i en garage

For 25 år siden opstod ideen om at skabe bamser hos Ralli Norling. Hun ville gerne producere bamser til det skandinaviske marked. Hun ringede til sin datter Anna, og sammen tog de snart til Kina med deres skitser og ideer i bagagen, og det var faktisk sådan Teddykompaniet blev til. Selv Rallis søn Daniel blev involveret, og sammen udviklede familien produkterne og firmaet. 

I hele firmaets historie har Teddykompaniet haft meget høje krav til deres leverandører, og at skabe bamser i den bedste kvalitet som kan holde i mange år. Leverandørerne skal følge alle regler og garantere gode arbejdsforhold for fabrikanterne. Teddykompaniet besøger alle deres fabrikker hvert år.

Teddykompaniet bamser i bedste kvalitet

Se det pæne sortiment af bamser fra Teddykompaniet til piger og drenge. Der er ikke meget bedre end at se, hvordan børnene lyser op, når de ikke har set den mens de har været i daginstitution eller sågar i skole.

Hvad end du leder efter en bamse fra Teddykompaniet til en pige eller en dreng, finder du her i kategorien et bredt sortiment fra en række lækre mærker.

Bamser fra Teddykompaniet kan købes til både drenge og piger - ens for dem alle er, at de er indbydende og sjove at lege med. Vores udvalg af dukker og bamser har noget til ethvert barn. Bamser fra Teddykompaniet er gode som gaver, f.eks. som julegave, dåbsgave og fødselsdagsgave.

Bamser fra Teddykompaniet i gode farver

Teddykompaniet bamser er fantastiske og inviterer til leg og hygge. Børn elsker bamser, hvilket der er mange eventyrlige grunde til.

Bamserne fra Teddykompaniet har hver især et nuttet og kærligt udtryk, som giver en lyst til at putte sig ind til dem

Bamser er ofte børns foretrukne sovedyr, netop fordi de er særligt bløde og lige til at kramme.

Teddykompaniet producerer et stort udvalg af bamser i mange forskellige strørrelser, udseender og farvekombinationer. Der vil helt sikkert være en bamse eller to, som din pige eller dreng vil elske at lege med.

Teddykompaniet rangler

Rangler fra Teddykompaniet er noget fantastisk legetøj til babyer. Teddykompaniet fremstiller de herligste rangler i gode materialer.

Teddykompaniet rangler og motorisk øvelse

Ranglerne fra Teddykompaniet og de andre mærker kendetegnes ved deres søde udformninger som eksempelvis flamingoer, kaniner og bjørne, eller måske er ranglen fra Teddykompaniet designet som en flodhest, giraf eller en kat.

Køb rangler fra Teddykompaniet i flotte farver

Teddykompaniet og de andre brands designer mange varianter af rangler i tidssvarende farver samt miljørigtige og giftfri materialer

Teddykompaniet babylegetøj

Her på Kids-world.dk kan I finde et pænt udvalg af Teddykompaniet babylegetøj. Vi har legetøj til babyer i forskellige varianter: Noget babylegetøj lavet af træ, som er et smukt og samtidig et meget holdbart materiale

Andet legetøj til babyer er lavet af tekstil og er dejligt for de små børn at kramme og nusse og noget legetøj laves i plastik, som er nemt at rengøre.

Underholdende Teddykompaniet babylegetøj

Babylegetøj skal underholde jeres pige eller dreng, samtidig med at det stimulerer og udvikler jeres babys motorik og sanser. I vores udvalg finder I kun legetøj til babyer, som er sikkert for de små poder at lege med.

Her på siden finder I babylegetøj fra Teddykompaniet i en fin kvalitet, og forhåbentlig har vi netop den type Teddykompaniet babylegetøj, som I skal bruge.

Shop babylegetøj fra Teddykompaniet her

Her hos os finder I et fint sortiment af legetøj til babyer fra Teddykompaniet i alle afskygninger til både babyer og spædbørn. Benyt filteret i i menuen for at indsnævre søgningen ift. farver og type.

Så uanset om I leder efter et stykke legetøj til babyer fra Teddykompaniet til jeres egen pige eller dreng, eller I skal bruge en gave til eksempelvis fødselsdag, barnedåb eller jul, så kan I finde det her hos os. Husk også at se vores Teddykompaniet udsalg.

Teddykompaniet nusseklude og sutteklude

Teddykompaniet laver fine nusseklude og sutteklude, som jeres pige eller dreng helt bestemt vil elske at putte ind til sig. Hvad end I leder efter en Teddykompaniet nusseklud og sutteklud til en pige eller dreng, så finder I her på siden et stort udvalg fra mange lækre mærker.

Sutteklude og nusseklude til små babyer

En nusseklud eller sutteklud fra Teddykompaniet kan for manges vedkommende bruges til de allermindste, da de ikke indeholder små, løse dele og har broderede øjne.

Teddykompaniet børneservice til børn

Er du på udkig efter Teddykompaniet børneservice til din dreng eller pige, er du kommet til det helt rette sted.

Her på Kids-world.dk fører vi et stort og alsidigt udvalg af børneservice fra eksempelvis Teddykompaniet - skeer, knive, gafler og tallerkener - som din pige eller dreng vil få glæde af. 

Køb Teddykompaniet børneservice i dag

Børn elsker, når noget bare er deres, og hvad er mere oplagt end at barnet har sit helt eget service og tallerken?

Børneservicen fra Teddykompaniet produceres i materialer, som kan holde til lidt af hvert, hvilket gør Teddykompaniet børneservicen det til det perfekte valg til din pige eller dreng.

Få leveret Teddykompaniet ganske gratis

Når du handler her hos Kids-world.dk, kan du vælge at betale med børnepenge og få leveret ordren ganske gratis - så længe at denne skal leveres i Danmark. Du kan dermed kigge dig om efter nogle nye ting fra Teddykompaniet, uden at bekymre dig om fragtpriserne.

Med dét sagt, håber vi på, at du finder et eller andet i vores sortiment, så matcher hvad end du leder efter. Uanset om det lige er bevidst, at du har klikket dig ind på vores Teddykompaniet-kategori - sortimentet er i hvert fald stort, og indeholder rigtig mange smarte produkter. Derfor skal du endelig klikke dig videre til udvalget i de andre kategorier med alt fra børnetøj, børnesko og interiør til børneværelset.

Tilføjet kurv