Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Nailmatic neglelak til børn

14
40%
40%
40%
Nailmatic Tatoveringstusch - Midlertidig - Pink Nailmatic Tatoveringstusch - Midlertidig - Pink 59,97 DKK
Oprindeligt:  99,95 DKK  
40%
Nailmatic Badesæt - Spand m. Lip Gloss, Bathbomb m.fl. Nailmatic Badesæt - Spand m. Lip Gloss, Bathbomb m.fl. 221,97 DKK
Oprindeligt:  369,95 DKK  
40%
Nailmatic Badesæt - Spand m. Badesalt, Bathbomb m.fl. Nailmatic Badesæt - Spand m. Badesalt, Bathbomb m.fl. 149,97 DKK
Oprindeligt:  249,95 DKK  
40%
Nailatic Badesalt - 60g - Blå Nailatic Badesalt - 60g - Blå 32,97 DKK
Oprindeligt:  54,95 DKK  
40%
Nailmatic Neglelak - Zouzou Nailmatic Neglelak - Zouzou 50,97 DKK
Oprindeligt:  84,95 DKK  
40%
Nailmatic Neglelak - 3-pak - Fun Fair Nailmatic Neglelak - 3-pak - Fun Fair 119,97 DKK
Oprindeligt:  199,95 DKK  
40%
Nailmatic Neglelak - Bella - Pudder Nailmatic Neglelak - Bella - Pudder 50,97 DKK
Oprindeligt:  84,95 DKK  

Børnevenlig neglelak fra Nailmatic

Nailmatic laver revolutionerende neglelak, som kan vaskes af med vand og sæbe. Børn elsker at kopiere de voksne, så Nailmatic KIDS-kollektionen tilbyder milde produkter og flotte farver. Børnekollektionen af neglelak kommer i mange flotte glitter-versioner og regnbue farver - så det stadig holdes børnevenligt.

Neglelakken til børn er vandbaseret, uden ftalater, formaldehyd og parfume. De er dermatologisk testet og fremstillet i Frankrig. Der er heller ikke brug for neglelakfjerner - den vaskes af med sæbe og varmt vand. Neglelakflaskerne har også sjove designs på, som repræsenterer Nailmatics forskellige maskotter og som børnene elsker.

Nailmatic tilbyder også fin lipgloss og badebomber til børnene udover neglelak.

Historien om Nailmatic

Nailmatic blev grundlagt af Boris og Lilian som en start-up virksomhed. Firmaet tager ikke sig selv for alvorligt, men er stadig et passioneret hold af perfektionister. De skaber innovative koncepter, ud fra kreative ideer.

Neglelakkerne og deres ingredienser er ikke testet på dyr - og sådan bliver det ved med at være. Nailmatic har et stærkt kreativt hold bag sig - Isabelle står bag farverne, og hun har arbejdet for b.la. Clarins, Chanel, Lancome og Dior, Olivia er art director og står for Nailmatics visuelle identitet, og så er der designeren Camille, så står for decor og salgsdisplays.

Gratis fragt ved køb af Nailmatic

Her hos Kids-world.dk har du muligheden for at betale med børnepenge, samt få leveret ordren helt gratis, så længe at ordren skal leveres i Danmark. Du kan dermed kigge dig om efter nogle nye ting fra Nailmatic, uden at bekymre dig om fragtpriserne.

Vi håber på, at du finder, lige præcist det du leder efter fra Nailmatic her hos os - sortimentet er i hvert fald stort, og indeholder rigtig mange smarte produkter. Klik dig gerne rundt blandt de mange kategorier og lad dig blive inspireret.

Tilføjet kurv