Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Gads Forlag

43

Gads Forlag

Gads forlag er et dansk forlag med utallige genre og udgivelser hvert år. Sortimentet omfatter alt fra værker om historie, romaner og biografier til bøger til børn og unge - under imprintet Gads Børnebøger.

Gads forlag står bag mange lærebøger, forskningslitteratur og meget andet. De samarbejder ofte med museer og virksomheder, når de skal udgive nye bøger.

Gads børnebøger udgiver billedbøger, letlæsning, skønlitteratur og fagbøger til børn og unge. Formålet med disse udgivelser er at give børn læsning, som de vil nyde at udforske.

Kvaliteten på Gads børnebøger er meget høj, både hvad angår indhold, udseende og materialer. Børnebøgerne er både sjove og spændende at se og føle på.

I 2018 købte Gads Forlag Forlaget Flachs, som er det, der nu hedder Gads Børnebøger. Forlaget Flachs blev stiftet af Allan og Anette Flachs i 1986.

Stort udvalg af bøger fra Gads Forlag

Gads Forlag udgiver en række forskellige typer bøger henvendt til børn og unge. Langt de fleste af disse er danske udgaver af udenlandsk producerede bøger.

Målet med det store udvalg af bøger fra Gads Forlag er at præsentere danske børn og unge for solid faglig viden via indhold, som rummer international og dansk info om diverse emner.

Børnebøgerne fra Gads Forlag bliver derfor omfattende bearbejdet for at sikre, at de indeholder relevante danske synsvinkler.

Shop bøger fra Gads Forlag med gratis fragt

Er du på udkig efter nogle nye spændende bøger til dine børn, er der mange gode muligheder fra Gads Forlag. 

Du kan finde mange herlige udgivelser af børnebøger fra Gads Forlag i vores webshop her hos Kids-world. Du får endda gratis fragt, såfremt du har adresse i Danmark.

Dette gælder uanset hvor mange børnebøger du bestiller fra Gads Forlag. Vi garanterer også hurtig levering på din bestilling.

Tilføjet kurv