Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Britax Römer

36

Britax Römer

Britax Römer

Autostole er afgørende for børns sikkerhed på vejene. En virksomhed, der har været på forkant med denne opgave i mange årtier, er Britax Römer. Med en stolt historie og et ry som en af de førende producenter af børnesikkerhedsudstyr har Britax Römer i årevis været dedikeret til at skabe autostole, der kombinerer teknologisk innovation med maksimal beskyttelse.

Historien bag Britax Römer

Britax Römer blev dannet som et resultat af en sammensmeltning af to betydelige selskaber, der hver især har bidraget til virksomhedens fremragende omdømme.

I 1938 blev Britax grundlagt i Storbritannien og specialiserede sig i at producere sikkerhedsudstyr til børn, herunder autostole. Siden oprindelsen har Britax været en pioner i branchen og har hele tiden arbejdet på at udvikle nye og forbedrede produkter, hvilket den dag i dag også kendetegner en Britax Römer autostol.

På den anden side blev Römer grundlagt i Tyskland i 1971 og var en førende producent af biludstyr og børnesikkerhedsprodukter, især autostole. Römer blev hurtigt anerkendt for sine innovative designs og kvalitetsmaterialer.

I 1978 fusionerede Britax og Römer. Skabelsen af Britax Römer bragte den bedste ekspertise fra begge verdener sammen. Virksomheden blev en stærk kraft i børnesikkerhedsindustrien og begyndte at sælge sine produkter globalt.

Britax Römer har altid haft fokus på sikkerhed som sin højeste prioritet. Virksomhedens filosofi er at levere produkter, der kan beskytte børn i tilfælde af en ulykke, samtidig med at de opretholder komfort og brugervenlighed. Det er netop det, der er kendetegnet ved en Britax Römer autostol.

ISOFIX - Revolutionerende Britax Römer autostole

En af de mest markante bedrifter fra Britax Römer var introduktionen af det revolutionerende ISOFIX-system i 1997.

ISOFIX er et standardiseret beslagssystem, der muliggør direkte montering af Britax Römer autostole i bilen.

Anvendelsen af ISOFIX reducerer risikoen for forkert installation betydeligt og øger dermed autostolens sikkerhed.

ISOFIX-systemet er blevet bredt anerkendt og er nu en integreret del af mange bilfabrikanters designs. ISOFIX er i dag nærmest standard i de fleste autostole, uanset om du vælger en Britax Römer autostol eller en autostol fra en anden producent.

Igennem årene er Britax Römer fortsat med at forbedre sikkerheden i deres autostole ved hjælp af avancerede materialer og teknologi.

Britax Römer har investeret i omfattende forskning og udvikling for at tilbyde forbedret beskyttelse ved sidekollisioner, hovedstøtter, polstring og støddæmpningssystemer.

Britax Römers engagement i kvalitet og sikkerhed har gjort Britax Römer autostole til et foretrukket valg for forældre over hele verden.

Gennem årene har utallige familier sat deres lid til Britax Römer autostole for at beskytte deres mest dyrebare passagerer.

Med en global tilstedeværelse og adskillige anerkendelser og priser har Britax Römer opnået et fremragende omdømme. Britax Römer har etableret sig som et af de mest betroede brands inden for børnesikkerhed.

Britax Römer autostole er blevet solgt i millioner og har vundet tillid og respekt fra forældre, eksperter og sikkerhedsorganisationer over hele verden.

Stort udvalg af Britax Römer autostole

Når det kommer til at vælge den rigtige Britax Römer autostol til dit barn, har sikkerhed, kvalitet og komfort en afgørende betydning. Britax Römer, der er en af verdens førende producenter af børnesikkerhedsudstyr, har gennem generationer leveret en imponerende række autostole, der opfylder de højeste standarder.

Hos Kids-world finder du et bredt udvalg af Britax Römer autostole. Du finder både Britax Römer autostole til nyfødte, småbørn og større børn. De forskellige modeller er egnet til børn i forskellige størrelser.

Det er derfor vigtigt, at du finder netop den Britax Römer autostol, der passer til dit barns størrelse, så det er beskyttet på bedst mulige måde.

Britax Römer inddeler deres autostole i tre overordnede grupper: nyfødte, småbørn og børn. Britax Römer autostolene til nyfødte er til børn op til 15 måneder. De anbefales efter i-Size-standarden til børn mellem 40-83 cm og med en vægt mellem 0 og 13 kg.

Britax Römer autostolene til småbørn er lavet til børn fra 9-månedersalderen og op til 4 år. Ser du på i-Size i forbindelse med en Britax Römer autostol til småbørn, så er målene her fra 61 cm og op til 105 cm, hvor børnene har en vægt mellem 9-18 kg.

Den sidste kategori af Britax Römer autostole er til børn fra 3 et halvt år og op til 12 år. Britax Römer autostolene til børn er lavet til børn med en højde på mellem 100-150 cm og en vægt på mellem 15-36 kg.

Lad os tage et nærmere kig på nogle af de mest populære Britax Römer autostole og deres bemærkelsesværdige egenskaber, som du finder i vores sortiment af Britax Römer autostole.

Britax Römer autostol i-Size

I 2013 blev i-Size den nye europæiske standard for børnesikkerhedsudstyr under ECE R 129, hvilket erstattede standarderne ECE 44/04 og 44/03.

i-Size er reelt en udløber af Britax Römer opfindelsen, ISOFIX, da i’et i i-Size står for ISOFIX. i-Size står derfor for ISOFIX-Size.

Det betyder, at den enkelte autostol kan spændes fast med ISOFIX, samt kategoriseres ud fra barnets højde i stedet for vægt, der tidligere har været standarden.

Britax Römer laver en lang række forskellige autostole med i-Size. Du finder flere Britax Römer i-SIze autostole til både babyer og småbørn.

I vores sortiment af Britax Römer i-Size autostole finder du blandt andet Britax Römer Dualfix M i-Size, Britax Römer Kidfix M i-Size, Britax Römer Advansafix M i-Size og Britax Römer Baby-Safe 3 i-Size.

Du kan læse meget mere om de forskellige Britax Römer autostole med i-Size herunder, samt under de enkelte produkter, hvor du kan læse meget mere om de forskellige features, der kendetegner den enkelte Britax Römer i-Size autostol.

Britax Römer autostole til babyer og nyfødte

Britax Römer har et bredt udvalg af autostole til babyer og nyfødte. Så søger du efter en Britax Römer autostol til nyfødte eller babyer, så er du kommet til det helt rette sted.

Under de enkelte Britax Römer autostole, kan du se, hvilken størrelse, du skal vælge. Ud fra i-Size-standarden er de nye Britax Römer autostole til babyer angivet ud fra højden.

Britax Römer laver flere forskellige autostole til babyer, så du kan nemt finde netop den, der vil være optimal for dig og dit barn, når du vælger en Britax Römer autostol til nyfødte.

Britax Römer Dualfix

Britax Römer Dualfix er en Britax Römer autostol rettet mod småbørn. Britax Römer Dualfix findes i flere udgaver og varianter. Du finder blandt andet Britax Römer Dualfix M i-Size, der er Britax Römers autostol til børn fra 3 måneder og op til 4 år.

I Britax Römer Dualfix serien er alle Britax Römer autostole skabt med ISOFIX. Det betyder, at når du køber en Britax Römer Dualfix, så kan du altid montere den i bilen med ISOFIX.

Du kan se vores udvalg af Britax Römer autostole fra Britax Römer Dualfix serien her på siden. Søger du en Britax Römer Dualfix, som ikke er på lager, så skal du endelig kontakte vores kundeservice. Så gør vi vores yderste for at hjælpe dig med at få den Britax Römer Dualfix, som du ønsker dig.

Britax Römer Dualfix M i-Size

Britax Römer Dualfix M i-Size repræsenterer den ideelle Britax Römer opfølgningsautostol til babyautostolen. Britax Römer Dualfix M i-Size er skabt til børn med en højde på 61 til 105 cm. 

Britax Römer Dualfix M i-Size imponerer med sin alsidighed, da den er designet med en 360 graders rotationsfunktion, der giver mulighed for både fremadvendt og bagudvendt brug.

Takket være denne innovative drejefunktion kan du nemt placere dit barn i Britax Römer Dualfix M i-Size autostolen og spænde det fast ved blot at dreje sædet 90 grader mod den åbne bildør.

Britax Römer Dualfix M i-Size ikke alene begejstrer med sine praktiske egenskaber, men også med sit prisbelønnede design, der både kombinerer sikkerhed og stil.

På denne måde kan du være sikker på, at din rejse bliver ikke kun sikker men også modebevidst.

Værd at vide er, at Britax Römer Dualfix M i-Size har gennemgået omfattende test af ADAC og opnået en karakter på 2,1. Denne positive bedømmelse bekræfter yderligere Britax Römer Dualfix M i-Size autostolens pålidelighed og sikkerhed i trafikken.

Med Britax Römer Dualfix M i-Size får du en autostol, der ikke kun imponerer med sin fleksibilitet og prisbelønnede design, men også giver dig ro i sindet, da Britax Römer Dualfix M i-Size er godkendt og anerkendt af uafhængige sikkerhedsorganisationer.

Britax Römer Dualfix M i-Size er en alsidig autostol, der er velegnet til børn fra 3 måneder og op til 4 år.

Stort udvalg af Britax Römer Dualfix M i-Size

Britax Römer Dualfix M i-Size kommer i flere variationer. Du finder derfor Britax Römer Dualfix M i-Size i forskellige farver hos Kids-world.

Britax Römer Dualfix M i-Size findes blandt andet i farven grøn, blå, sort og grå. Du kan derfor finde lige netop den Britax Römer Dualfix M i-Size autostol, der passer perfekt til bilens farver og interiør.

Uanset hvilken udgave af Britax Römer Dualfix M i-Size du vælger, så får du en Britax Römer autostol, der lever op til de nyeste og strengeste sikkerhedskrav for autostole.

Du finder vores udvalg af Britax Römer Dualfix M i-Size og de øvrige Britax Römer autostole her på siden. Du kan altid anvende vores filterfunktion eller søgefunktion for hurtigt at få vist specifikke Britax Römer autostole.

Britax Römer Advansafix M i-Size

Britax Römer Advansafix M i-Size er den ideelle Britax Römer autostol designet til at beskytte børn fra 15 måneder og op til 12 år. Med godkendelse efter den nye i-Size-regulering giver Britax Römer Advansafix M i-Size autostolen den sikkerhed, du kan stole på, kombineret med maksimal fleksibilitet.

Sædet i en Britax Römer Advansafix M i-Size kan let konverteres fra et selesæde til en højrygget selepude med blot et par enkle trin. Børn kan drage fordel af 5-punktsselen, der tilbyder ekstra sikkerhed, indtil de når en vægt på 21 kg.

Britax Römer Advansafix M i-Size er konstrueret til at beskytte dit barn fra tidlig barndom og op til det punkt, hvor de ikke længere har brug for en børnesikkerhedsstol. Dette gør Britax Römer Advansafix M i-Size til det ideelle valg for forældre, der ønsker en Britax Römer autostol, der kan følge deres barns vækst og behov. Med godkendelsen efter den nye i-Size-regulering opfylder Britax Römer Advansafix M i-Size de seneste standarder for børnesikkerhed.

En af de imponerende funktioner ved Britax Römer Advansafix M i-Size er flip & grow-funktionen, der giver dig mulighed for nemt at skifte mellem den integrerede 5-punktssele og bilens 3-punktssele, når dit barn er klar til det næste trin. Det bedste er, at intet behøver at fjernes fra sædet under denne proces, hvilket gør det utroligt bekvemt.

Desuden giver funktionen EasyRecline dig mulighed for at justere sædets hældning for dit barns komfort, uden at du behøver at justere installationen igen.

Med Britax Römer Advansafix M i-Size får du en fleksibel Britax Römer autostol, der kombinerer sikkerhed, brugervenlighed og komfort. Vælg denne Britax Römer autostol for at give dit barn den bedst mulige beskyttelse og komfort på vejen.

Britax Römer Advansafix M i-Size i forskellige farver

Du finder Britax Römer Advansafix M i-Size i forskellige farver, så du kan vælge netop den Britax Römer autostol, der passer bedst til både bilens stil og øvrige præferencer. Du finder blandt andet Britax Römer Advansafix M i-Size i blå og sort.

Funktionerne i de forskellige Britax Römer Advansafix M i-Size autostole er de samme, uanset om du vælger en Britax Römer Advansafix M i-Size i med blåt, gråt eller sort betræk.

Britax Römer Adventure autostol

Britax Römer Adventure Plus er en Britax Römer autostol med høj ryg, der tilbyder sikkerhed og komfort på alle dine rejser. Britax Römer Adventure Plus autostolen er nem at montere ved hjælp af bilens sikkerhedssele og er særligt velegnet til forældre, der ikke har ISOFIX-forankringspunkter i deres bil.

For at opretholde vores højeste kvalitetsstandarder fremstilles Britax Römer Adventure Plus autostolene med omhu i Tyskland.

Britax Römer autostolen er udviklet i overensstemmelse med den nye i-Size-standard og er godkendt efter de seneste R129-regler, som træder i kraft fra september 2023. Britax Römer Adventure Plus opfylder alle i-Size-sikkerhedskrav og er derfor fremtidssikret for dit barn.

Den generøse polstring af stofbetrækket og det optimerede siddeområde sikrer ekstra komfort, selv på lange ture. Med sit slanke design kan op til tre Britax Römer Adventure Plus autostole monteres på bagsædet af mange biltyper.

Når Britax Römer autostolen flyttes mellem forskellige køretøjer, gør de praktiske nakkestøttemarkeringer det let at finde den korrekte indstilling - hver gang.

Britax Römer skiller sig ud fra konkurrenterne ved at fremstille størstedelen af alle autostole i Tyskland.

Britax Römer Adventure Plus er skabt til børn fra 3 et halvt år og op til 12 år. Britax Römer Adventure Plus er velegnet til børn med en højde mellem 100-150 cm, samt en vægt på mellem 15 og 36 kg.

Med Britax Römer Adventure Plus får du en Britax Römer autostol, der kombinerer sikkerhed, komfort og bæredygtighed, så du kan rejse med ro i sindet, velvidende at dit barn er i de bedste hænder. Vælg denne Britax Römer autostol til dine eventyr på vejene og nyd den bekvemme rejseoplevelse.

Se de forskellige varianter af Britax Römer Adventure

Britax Römer Adventure Plus kommer i flere varianter. Du finder således en Britax Römer Adventure Plus i både sort og grå. På den måde kan du vælge en Britax Römer autostol, der passer til bilens farver eller ønsker til farven på din Britax Römer Adventure Plus.

Forskellen på de forskellige Britax Römer Adventure Plus er dog blot farven, så du får samme tryghed og sikkerhed, uanset om du vælger en sort eller grå Britax Römer Adventure Plus.

Britax Römer Kidfix

Den nye Britax Römer Kidfix M i-Size er resultatet af et tæt samarbejde med førende bilproducenter, der sigter mod at beskytte børn i alderen 3,5 år til 12 år bedst muligt. Med overholdelse af de nyeste i-Size-standarder er Britax Römer Kidfix M i-Size synonym med pålidelig sikkerhed og maksimal komfort.

Det slanke design gør det muligt at montere din Britax Römer Kidfix M i-Size i forskellige biler, hvilket gør det til det ideelle valg for voksende familier.

Britax Römer Kidfix M i-Size, der er godkendt efter den nye i-Size-standard, har gennemgået strengere testkriterier for at sikre endnu bedre beskyttelse til dit barn. Britax Römer Kidfix M i-Size er udviklet i samarbejde med førende bilproducenter og er derfor designet til at give optimal beskyttelse ved eventuelle kollisioner.

De generøst polstrede sidestykker og nakkestøtte i denne Britax Römer autostol tilbyder yderligere beskyttelse i tilfælde af en ulykke.

Britax Römer Kidfix M i-Size leverer også komfort og praktisk anvendelighed som standard. De godt polstrede stofbetræk og strategisk placerede luftventilationshuller på sædeskallen sikrer, at dit barn sidder behageligt under længere køreture.

Det slanke design muliggør installation af op til tre Britax Römer Kidfix M i-Size autostole på bagsædet i forskellige bilmodeller, mens nakkestøttens markeringer hjælper forældrene med at indstille den korrekte højde hver gang.

Britax Römer Kidfix M i-Size er udviklet til børn mellem 3 et halvt år og op til 12 år med en høje mellem 100-150 cm og en vægt på mellem 15-36 kg. Denne Britax Römer autostol er designet til at have en fremadvendt retning.

Find den Britax Römer Kidfix autostol der passer perfekt til jeres behov

Britax Römer Kidfix M i-Size kommer i forskellige farver. Du får blandt andet Britax Römer Kidfix M i-Size i sort, grå og brodeauxrød, så du nemt kan finde den Britax Römer Kidfix M i-Size der passer til bilens interiør.

Med de forskellige udgaver af Britax Römer Kidfix M i-Size giver dig en Britax Römer autostol, der kan føre dit barn trygt op gennem årene, før han eller hun går fra at være barn til teenager.

Britax Römer autostol brugsanvisning og manual

Når du modtager din Britax Römer autostol, så medfølger der en Britax Römer autostol brugsanvisning og manual. I den medfølgende Britax Römer autostol manual kan du se, hvordan du monterer din Britax Römer autostol korrekt i bilen, samt hvordan barnet skal sidde i autostolen for at være mest sikker.

Mister du din Britax Römer brugsanvisning, så skal du ikke fortvivle. Vores kundeservice kan hjælpe dig med at fremskaffe en ny Britax Römer manual til lige netop den Britax Römer autostol, som du har.

Britax Römer base

Med en Britax Römer base kan du nemt montere din Britax Römer autostol i bilen. Britax Römer basen monteres i overensstemmelse med de nyeste sikkerhedsstandarder under i-Size. Du klikker simpelthen bare Britax Römer basen fast med ISOFIX og instiller benet.

Når du har monteret din Britax Römer base, kan du sætte din Britax Römer autostol ned i den. På den måde kan du få en autostol, der kan drejes, så du får lettere ved at tage dit barn op og sætte i din Britax Römer autostol.

Basen fra Britax Römer er dog lavet således, at barnet kun kan sidde bagudvendt eller forudvendt, så du drejer blot den valgte Britax Römer autostol efter dit ønskede valg og ud fra de anbefalede retningslinjer.

Under vores Britax Römer baser kan du se, hvilke Britax Römer autostole den enkelte Britax Römer base kan anvendes til. På den måde kan du nemt finde den rette Britax Römer base til din Britax Römer autostol.

Britax Römer klapvogne

Du får et omfattende udvalg af Britax Römer klapvogne, skræddersyet til din families behov. Britax Römers sortiment inkluderer flere former for klapvogne og, der alle prioriterer dit barns komfort og sikkerhed.

Uanset om du ønsker dig en komfortabel klapvogn eller en alsidig model, kan de fleste Britax Römer klapvogne fungere som et praktisk rejsesystem ved hjælp af deres click & go-modtagere.

Desuden kan din Britax Römer klapvogn let tilpasses til brug med både bløde og hårde lifte, så din nyfødte kan ligge komfortabelt i en flad position, mens I er på farten.

Britax Römer klapvogne er generelt lettere og mere kompakte end de komfortable modeller. Med ryglænets fladt liggende position og muligheden for at tilkøbe lifte, der passer til nyfødte, kan Britax Römer klapvognene bruges helt fra fødslen.

Britax Römer tilbyder også klapvogne, der er velegnede til brug, indtil dit barn vejer 20 kg, så du kan nyde deres pålidelighed og funktionalitet i lang tid.

Britax Römer lift

Med sit smarte og komfortable design passer Britax Römer Slider M babyliften perfekt til spædbørn op til 9 kg. Britax Römer babyliften giver dem en behagelig liggestilling. Det er nemt at fastgøre Britax Römer babyliften til en Britax Römer Strider M-klapvogn takket være de integrerede adaptere.

Den bløde indvendige beklædning i Britax Römer liften og madrasbetrækket skaber en polstret og tryg atmosfære, der er ideel til dit barns første måneder.

For at beskytte din baby mod solens stråler har Britax Römer Strider M babyliften en stor kaleche med en udvidelig solkaleche og en imponerende UPF 50+ beskyttelse.

Det indvendige bløde betræk sikrer en behagelig oplevelse. Ventilationsvinduet i kalechen sørger for forbedret luftcirkulation indvendigt, hvilket maksimerer komforten for din baby under køreturen.

Britax Römer Strider M er en Britax Römer babylift, som du kan få i flere farver. Britax Römer liften findes blandt andet i både sort, grå og mørkeblå.

Når du vælger en Britax Römer lift som Strider M, kan du bruge samme stel som både Britax Römer lift og klapvogn.

Britax Römer tilbehør

Britax Römer laver foruden deres kendte og populære autostole også en lang række tilbehør, som kan være med til at gøre køreturene lidt lettere og sjovere - for både børn og forældre.

Når du har dit barn siddende bagudvendt på bagsædet, så kan det være svært altid at se, hvad den lille laver i sin autostol.

Du kan holde øje med dit barn, når den lille sidder i sin Britax Römer autostol med et Britax Römer babyspejl. Her sætter du dit Britax Römer babyspejl fast, så du via bagspejlet kan se babyen i dit Britax Römer babyspejl og på den måde hele tiden have et overblik.

Babyspejlet er blot en af mange typer af Britax Römer tilbehør. Har du et barn, der måske har nået børnehavealderen, så kan et Britax Römer sædebeskytter være en god ting. Med din Britax Römer sædebeskytter får du skånet bilens sædebetræk, der ellers nemt kan blive udsat for lidt af hvert.

Det store udvalg af Britax Römer tilbehør tæller også en godbid for forældre og børn, der gerne vil have lidt legesager med mere med i bilen - nemlig det flotte Britax Römer bagsædeophæng.

Med et Britax Römer bagsædeophæng kan barnets tilbehør, legetøj og meget andet samles på et sted, så det har en plads i bilen.

Hold dig opdateret på de bedste Britax Römer tilbud

Er du vild med tilbud og især Britax Römer tilbud, så anbefaler vi, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Med vores nyhedsbrev er du altid opdateret på vores aktuelle Britax Römer. På den måde får du vores tilbud direkte ind i din indbakke, når vi har Britax Römer autostole på tilbud - og selvfølgelig også meget andet.

Du kan med fordel også følge os på sociale medier. Her deler vi både produktnyheder og tilbud, så du kan også holde dig opdateret på vores aktuelle Britax Römer tilbud der, hvis du hellere vil det.

Gratis fragt på Britax Römer

Åh nej, kommer der nu også dyre fragtomkostninger oveni, når jeg køber en Britax Römer autostol? Nej, det gør der ikke, når du shopper hos Kids-world. Vi tilbyder nemlig gratis fragt på alle ordrer med dansk leveringsadresse - uanset ordrestørrelsen.

Så du får kvit og frit sendt din nye Britax Römer autostol, når du vælger at købe den hos Kids-world.

Tilføjet kurv