Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Cocoon Company dyner, puder og lagner

73

Cocoon Company dyner, puder og lagner

Bæredygtige dyner, puder, sengetøj og madrasser til børn fra danske Cocoon Company

Cocoon skaber de lækreste bæredygtige produkter til børnenes seng. De anvender ofte naturfiberen kapok, som både er bæredygtig og vegansk, og en rigtig god løsning til dyner.

Cocoon har flere kollektioner, både af kapokprodukter, uld, majsfiber og en vaskekollektion. De arbejder stadig løbende på at udvikle endnu flere produkter, som gavner både børn og naturen.

Cocoon Company er navngivet ud fra tanken om, at være en lille grøn virksomhed der ligesom en puppe, bliver til en grøn og bæredygtig sommerfugl, som kan sikre sine kunder naturlige, allergivenlige, kemifri og økologiske soveprodukter, også til børn.

Ideen bag Cocoon Company

Det begyndte i år 2011, med ønsket om at udvikle naturlige produkter med fokus på økologi, bæredygtighed og miljø. Grundlæggernes yngste søn, svedte meget om natten og vågnede ofte, og familien prøvede alle de traditionelle soveprodukter, uden at det hjalp.

Det var sådan de faldt over kapok, som både kan regulere varme og fugt - og her var løsningen til deres søn. De udviklede herefter mange kapokprodukter, og i dag kan alle få gavn af dem. Cocoon Company skaber soveprodukter til børn ved brug af bæredygtige materialer, og ved at købe deres produkter støtter man forbedringen af klodens klima og miljø.

Cocoon Company dyne

Vi giver dig et dejligt udvalg af Cocoon Company dyner og mange andre mærker. Uanset dine børns alder, er Kids-world stedet hvor du kan finde præcis det, du leder efter.

Vi tilbyder et solidt udvalg af dyner mærker - inklusive Cocoon Company. Cocoon Company dyner er et ideelt valg.

Vi er sikre på, at vores filter system vil gavne dig i din søgning på den dyne du leder efter.

Se dyner fra Cocoon Company her

Vi håber, at du finder den ideelle Cocoon Company dyne til dit barn på Kids-world.

Vi fører flotte Cocoon Company dyner. Derfor stoler vi på, at du vil finde lige nøjagtig hvad du leder efter.

Cocoon Company hovedpude

Vi fører et fint sortiment af hovedpuder fra brands som Cocoon Company med flere. Uanset din drengs eller piges alder, får du fine muligheder for at finde den perfekt Cocoon Company hovedpude til din pige eller dreng.

Vi fører et solidt udvalg af hovedpude brands - inklusive Cocoon Company. Cocoon Company hovedpuder er et ideelt valg.

Vi vil foreslå at du bruger vores filtersystemet når du leder efter Cocoon Company hovedpude til din pige eller dreng. På trods af dine ønsker kan vi garantere dig om, at du kan finde den hovedpude som du og dit barn ønsker.

Se hovedpuder fra Cocoon Company i dag

Vi håber, at du kan finde den perfekte hovedpude fra Cocoon Company til dit barn på Kids-world.

Vi leverer gode Cocoon Company hovedpuder. Derfor tror vi, at du finder lige nøjagtig hvad du ønsker.

Lagner fra Cocoon Company til børn

Her på siden har vi almindelige lagner og stræklagner til senge og barnevogne fra brands som Cocoon Company og mange andre.

Vi har masser af lagner fra fx Cocoon Company, som passer godt til mange forskellige typer senge.

Er du på udkig efter nye Cocoon Company lagner til din dreng eller piges madras, er du havnet det rette sted hen. Hos Kids-world fører vi et stort udvalg af fine lagner fra Cocoon Company og mange andre, som passer til de fleste senge.

Lagner fra Cocoon Company - Kvaliteten er i højsædet

For Cocoon Company er kvalitet alfa og omega. Cocoon Company lagnerne produceres i gode materialer af høj kvalitet. Et lagen er ikke bare et lagen, det ved Cocoon Company og derfor gør Cocoon Company deres ypperste for at fremstille lagener i en god kvalitet til de mindste; både almindelige lagner og stræklagner.

Cocoon Company madras

Denne side viser dig alle madrasser fra Cocoon Company til piger og drenge. Uanset dit barns alder, er Kids-world stedet hvor du finder præcis det, du søger.

Vi tilbyder et bredt udvalg af madrasser mærker - inklusive Cocoon Company. Cocoon Company madrasser er et godt valg.

Brug gerne vores filtersystemet hvis du søger efter en speciel madras fra Cocoon Company eller andre produkter til børn i alle aldre. Brug vores filtersystem til at finde den perfekte Cocoon Company madras til din baby.

Find madrasser fra Cocoon Company her

Hvis du købe dit barns nye madras fra Cocoon Company hos Kids-world, bliver vi ekstremt glade og vi lover dig, at du ikke vil fortryde det.

Vi har smukke madrasser fra Cocoon Company. Derfor stoler vi på, at du vil finde lige nøjagtig hvad du søger efter.

Gratis fragt ved køb af Cocoon Company

Her hos Kids-world.dk har du muligheden for at betale med børnepenge, samt få leveret ordren helt gratis, så længe at ordren skal leveres i Danmark. Du kan dermed kigge dig om efter nogle nye ting fra Cocoon Company, uden at bekymre dig om fragtpriserne.

Vi håber på, at du finder, lige præcist det du leder efter fra Cocoon Company her hos os - sortimentet er i hvert fald stort, og indeholder rigtig mange smarte produkter. Klik dig gerne rundt blandt de mange kategorier og lad dig blive inspireret.

Tilføjet kurv