Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Leander baby- og børnemøbler

114
30%
Leander Sengetøj - Baby - Meadow - Capuccino Leander Sengetøj - Baby - Meadow - Capuccino 279,97 DKK
Oprindeligt:  399,95 DKK  
30%
Leander Lange Ophængsbånd til Classic Vugge - Grå Leander Lange Ophængsbånd til Classic Vugge - Grå 209,97 DKK
Oprindeligt:  299,95 DKK  
30%
Leander Lange Ophængsbånd til Classic Vugge - Hvid Leander Lange Ophængsbånd til Classic Vugge - Hvid 209,97 DKK
Oprindeligt:  299,95 DKK  
30%
Leander Badeslag - Matty - 80x80 cm - Blueberry m. Prikker Leander Badeslag - Matty - 80x80 cm - Blueberry m. Prikker 174,97 DKK
Oprindeligt:  249,95 DKK  

Leander baby- og børnemøbler

Utrolige baby- og børnemøbler fra Leander

Leander skaber børnemøbler, med en helt unik form og funktion. De kan bære at stå alene og er meget mere end bare møbler. Møblerne stimulerer børnene til leg, bevægelse og kreativitet, og er inspirerende. De hjælper børnene på vej med deres udvikling, og gør hverdagen for forældre med børn lidt lettere.

Med Leanders møbler til børn får man form, funktion og ærlige materialer. Alle møblerne udfylder et behov, og form og funktion går op i en højere enhed, så møblet er tilpasset barnet. Der er mange smukke designs og farver, som bidrager til at gøre møblerne til noget helt specielt, og Leander er langt mere en bare en møbelvirksomhed.

Leanders historie

I 1998 arbejdede Stig Leander, som var udlært smed, med at udvikle en spisebordsstol med udskifteligt sæde og ryg. Undervejs skulle hans svigerinde have tvillinger, og så opstod en ide: han ville skabe en seng, som kan berolige et barn og stimulere dets udvikling.

Det var sådan, at Leander-vuggen blev til, ved ønsket om at skabe et enkelt og funktionelt møbel. Vuggen skulle kunne noget nyt. 1 år efter han havde lavet de første modeller i sit værksted, kunne man købe de første Leander-vugger i butikkerne. 

Det blev senere til en international møbelvirksomhed. Leander fortsætter med at imponere med deres innovation og helt unikke møbel kollektioner.

Linea-serien fra Leander

Linea-produkterne fra Leander er moderne, innovative og elegante børnemøbler. Serien er designet med den moderne familie i byen for øje. Produkterne er simple og gør dit liv som forælder lidt nemmere. Du kan selv vælge tekstiler til børnemøblerne, for at skabe dit helt eget personlige udtryk.

Babysengene fra Linea er utroligt populære, på grund af det stilrene udtryk. Den har fire forskellige indstillinger, og kan endda laves om til en lille sofa - således kan du bruge det samme møbel i mange år. Serien inkluderer også pusleborde og kommoder. Vi har desuden tekstiler, sengerande og madrasser fra serien.

Gratis fragt ved køb af baby- og børnemøbler fra Leander

Her hos Kids-world.dk har du muligheden for at betale med børnepenge, samt få leveret ordren helt gratis, så længe at ordren skal leveres i Danmark. Du kan dermed kigge dig om efter nogle nye ting fra Leander, uden at bekymre dig om fragtpriserne.

Vi håber på, at du finder, lige præcist det du leder efter fra Leander her hos os - sortimentet er i hvert fald stort, og indeholder rigtig mange smarte produkter. Klik dig gerne rundt blandt de mange kategorier og lad dig blive inspireret.

Tilføjet kurv