Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Playmobil

532
Anbefalet Alder (Legetøj)
30%
Playmobil 1.2.3 - Noah's Ark - 6765 - 18 Dele Playmobil 1.2.3 - Noah's Ark - 6765 - 18 Dele 367,47 DKK
Oprindeligt:  524,95 DKK  
30%
Playmobil 1.2.3 - Skraldebil - 70184 - 9 Dele Playmobil 1.2.3 - Skraldebil - 70184 - 9 Dele 202,97 DKK
Oprindeligt:  289,95 DKK  

Playmobil

Playmobil - Legetøj til børn

Det tyske brand Playmobil er en del af Horst Brandstätter-gruppen, et ledende legetøjsbrand verden over. I dag producerer og distribuerer de Playmobil figurer og legesæt, i mere end 100 lande verden over.

Siden 1974 hvor Playmobil legetøjet blev opfundet af Hans Beck, er produkterne blevet klassikere på børneværelser i hele verden. Der er utallige temaer at vælge imellem - fra piratskibe til hospitaler. Omkring 3.7 milliarder af de elskede figurer med det ikoniske smil er blevet produceret siden da og har inspireret børn til kreativ leg. Playmobil-legetøjet har vundet utallige priser takket være den høje værdi og kvalitet.

Playmobils unikke legeprincipper stimulerer børns kreativitet, fantasi og udvikling. Børn får rig mulighed for at påtage sig alverdens forskellige roller, samt genskabe og opleve verden i en miniature udgave.

Playmobil piratskib og pirater

Playmobil tilbyder et udvalg af forskellige frygtindgydende pirater samt piratskibe. Ingen bølge er for høj og ingen storm for voldsom til disse pirater. De vil sprede frygt og rædsel på dit barns værelse, alt i mens dit barn tilbringer mange timer med at forsvare piratskatten fra deres værste fjender. Med masser af tilbehør og originale detaljer samt funktioner, er du sikret mange timers leg og kampe på havet, inde på børneværelset.

Playmobil politi

Hvis dit barn elsker at lege politi, er Playmobils City Action-kollektion med sikkerhed noget for dem. I denne kollektion finder du både sæt med betjente, røvere, politimotorcykler, droner og alt hvad der ellers hører til en politijagt. Dit barn vil elske at lege med politi figurerne og følge efter en undsluppen fange, røver, eller blot hjælpe borgerne i Playmobil-byen.

Der er som altid taget højde for alle de små detaljer. Der medfølger masser af tilbehør, som gør rollespils oplevelsen af at være politibetjent endnu mere realistisk for dit barn.

Playmobil dinosaur

Playmobil Dino Rise-serien er den perfekte kollektion af figurer og legesæt til alle børn, som er vilde med dinosaurer. Dino Rise-legesættene inkluderer mange forskellige slags dinosaurer, modige udforskere, fede omgivelser samt tilbehør som kan hjælpe dit barn med at indfange og styre deres dinosaurer. 

Lad dit barn forberede sig på et episk eventyr med interaktive figurer og dinosaurer. Sættene inkluderer instruktioner og masser af interaktive funktioner, som dit barn med sikkerhed vil nyde at opdage og bruge mange timer på at sætte sammen. 

Playmobil Asterix

Asterix-universet er blevet kombineret med Playmobil, hvilket giver rig mulighed for dit barn at leve sig ind i det kendte Asterix- og Obelix-univers. Tegneserie-heltene kan nu blive en del af dit barns værelse og legetøjssamling.

Kreative børn får altså mulighed for, at jage romere væk og genskabe alverdens andre eventyr, som de måske kender fra filmene og tegneserien. Sættene kan med fordel kombineres, så universet kan udvides og dit barn kan tilføje flere figurer, tilbehør og omgivelser til deres Playmobil-samling.

Playmobil City Life

Lad dit barn udforske hverdagslivets glæder med Playmobil City Life-serien. Her finder du forskellige legesæt, som indeholder forskellige kendte elementer fra hverdagen. Dit barn kan eksempelvis lege med sygeplejersker på hospitalet, udforske legepladsen, passe på børn i børnehaven og meget mere. Livet i byen er fyldt med nye eventyr. City Life-seriens mange funktioner og tilbehør vil inspirere dit barn, hver gang de leger med det.

Playmobil drager

Tag på vilde eventyr med Playmobils dragefigurer! Disse Playmobil sæt lader dit barn træde ind i deres helt egen Fantasy-verden, hvor de kan ride og kæmpe på fantastiske drager. I kollektionen finder du drager i mange former, modeller og størrelser. Serien er enormt populær blandt mange mindre børn, takket været de herlige detaljer og mange funktioner.

Stort udvalg af Playmobil figurer

Hos Kids-world finder du et kæmpe stort sortiment af Playmobil-figurer, som dit barn kan samle på og udvide deres Playmobil univers. Du finder alt fra enkelte figurer til DuoPacks og legesæt med mange forskellige Playmobil figurer, samt diverse former for tilbehør.

Playmobil heste og hestestald

Med Playmobils heste og hestestalde, bliver livet med hestetræning og pleje aldrig kedeligt! Ethvert barn som elsker heste vil opleve stor glæde ved Playmobils sortiment af heste og tilbehør. De kan tage lange rideture, deltage i konkurrencer, pleje og passe hestene i stalden og meget mere endnu.

De mange detaljerede dele og tilbehør giver en rig oplevelse på børneværelset. Dit barn får mulighed for virkelig at leve sig ind i en hverdag med heste og alt hvad det inkluderer.

Lad legen flytte ind i et Playmobil dukkehus

Playmobil universet er enormt og udvides konstant, og du kan selvfølgelig også finde diverse skønne dukkehuse i mange forskellige størrelser og designs. Der er taget kærlig hånd om alle detaljer, Playmobil dukkehusene er farvestrålende og der er ikke grænser for, hvor meget sjov dit barn kan have med dem. De kan indrette dukkehuset præcis som de har lyst til og lege med deres yndlings Playmobil figurer.

Mange forskellige Playmobil dyr

Playmobil tilbyder udover deres menneskefigurer naturligvis også alverdens dyr. Tjek eksempelvis Playmobil Wiltopia kollektionen ud - denne serie inkluderer vilde dyr såsom isbjørne, hjorte, egern, tigere og mange andre dyr. Du kan også finde store sæt såsom bondegårde medfølgende dyr eller hestestalde.

Her får du mange gode Playmobil tilbud

Hos Kids-world finder du altid gode tilbud på alverdens mærker og produkter. Dette inkluderer naturligvis også Playmobil. Du kan med fordel tjekke vores udsalgssektion ud, ved at klikke på ‘Udsalg’ øverst i baren til højre på vores hjemmeside.

På udsalgssiden kan du bruge vores søgefunktion og filter til at finde præcis det, du søger. Du kan vælge Playmobil under ‘mærke’ eller blot skrive Playmobil i søgefunktionen. Så bliver det ikke nemmere at finde gode Playmobil tilbud.

Tilføjet kurv