Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Karrusel Forlag

59
35%

Karrusel Forlag - masser af sjove aktivitetsbøger til børn

Hvis man mangler højtlæsning til børnene med ekstra detaljer og aktiviteter, en malebog eller aktivitetsbog, har Karrusel Forlag et væl af muligheder. De udgiver bl.a. børnebøger i licens fra Disney (Frozen), Marvel (Avengers), Star Wars, Paw Patrol og mange flere, og bøgerne sælges både i Danmark, Norge og Sverige.

Der er både malebøger, aktivitetsbøger med klistermærker, scratch art bøger, kogebøger, faktabøger og opgavebøger til børn og meget andet, kun fantasien sætter grænser. Der kan gå mange timer med afslapning og hygge, hvor børnene samtidig kan få en rigtig sjov og lærerig oplevelse med de mange forskellige aktiviteter. Lad børnene tage på eventyr derhjemme i stuen.

Karrusel Forlag har mange års erfaring

Karrusel Forlag har over 15 års erfaring indenfor udvikling og salg af mange alsidige typer børnebøger. De udgiver mere end 200 nye titler årligt. Karrusel Forlag ligger i øvrigt i hjertet af København.

Stort udvalg af bøger fra Karrusel Forlag og andre mærker

Hvis I er på udkig efter fine badebøger, malebøger, billedbøger, træbøger eller stofbøger fra fx Karrusel Forlag, er dette stedet at lede.

Karrusel Forlag bøgerne i vores sortiment er designet specielt til børn, og er således af god kvalitet og slidstærkt. Dreng og piger, særligt de mindste, vil gerne putte ting i munden og bide i dem, dét holder Karrusel Forlag bøgerne naturligvis til.

Karrusel Forlag puslespil

På denne side du kan se alle Karrusel Forlag puslespil til piger og drenge. Uanset dine børns alder, er Kids-world stedet hvor du finder præcis det, du søger.

Vi har et bredt sortiment af puslespil mærker - inklusive Karrusel Forlag. puslespil fra Karrusel Forlag er et godt valg.

Brug gerne vores filter hvis du leder efter et specifikt puslespil fra Karrusel Forlag eller mange andre produkter til børn i alle aldre. Vi har alle de ting du leder efter til børn.

Vi tilbyder puslespil fra Karrusel Forlag

Hvis du beslutter at købe dit barns nye puslespil fra Karrusel Forlag hos Kids-world, bliver vi meget glade og vi sikre dig, at du ikke vil fortryde det.

Vi har fine puslespil fra Karrusel Forlag. Derfor tror vi, at du vil finde lige nøjagtig hvad du leder efter.

Gratis levering af bøger fra Karrusel Forlag

Hver gang I shopper her på shoppen, kan I kvit og frit få leveret jeres bestilling med bøger fra Karrusel Forlag ganske gratis.

Kreditordning: Vi tilbyder alle vores kunder at tilvælge en gratis kreditordning, hvor I enten betaler den 1. i måneden, eller når børnepengene udbetales. Ordningen tilvælges inde på betalingssiden, hvor I også kan se, hvilke kreditmuligheder I har.

Med dét sagt, håber vi på, at I finder en eller flere bøger fra Karrusel Forlag i vores sortiment, som matcher, hvad end I kigger efter.

Vil I gerne finde bestemte bøger fra Karrusel Forlag her hos Kids-world, er I mere end velkommen til at sende jeres ønske til vores support.

Tilføjet kurv