Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Stabilo

47

Stabilo

Tuscher, maling og farveblyanter til kreative børn fra Stabilo

Med Stabilo bliver børnenes hverdag enormt farverig! Stabilo er en familievirksomhed med kultstatus - Stabilos produkter hjælper millioner af folk verden over med deres skrive- og tegnebehov.

Alle farveprodukterne er af enormt høj kvalitet, og man ved med sikkerhed at man får noget for pengene hos Stabilo. I mere end 160 har Stabilo skabt produkter til børn og voksne, som både er trende, inspirerende og innovative. De mange farveprodukter designet specielt til børn fra Stabilos EASY Start-kollektion, hjælper børn med at lære at tegne og garanterer de flotteste resultater.

Produkterne er robuste og kan holde til en hel del anvendelse på legeværelset. Børn er små kunstnere og elsker at anvende Stabilos produkter på uendeligt kreative måder. Mange af farveprodukterne til børn har ergonomiske designs specielt lavet til voksende hænder.

Stabilos historie

Stabilo blev grundlagt i Nürnberg i 1855, og blev opkøbt af Schwanhäusser familien i 1865, og begyndte at bruge det kendte svane-logo, og blev kaldt Schwan Bleistift Fabrik. Dengang havde de tre kollektioner: Stabilo blyanter til krævende forbrugere, Othello blyanter til det generelle marked og Swano blyanter til børn uden skadelige stoffer.

I 1976 ændrede de navn til Schwan-Stabilo til ære for Schwanhäuser familien. I dag produceres deres produkter i både Tyskland, Malaysia og Tjekkiet.

Tilføjet kurv