Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Tiny Love

15

Tiny Love

Prisvindende babyprodukter fra Tiny Love

Tiny Love er et internationalt anerkendt brand, som producerer sjovt udviklingslegetøj samt andre produkter, der understøtter babyers vækst og udvikling. 

Tiny Love blev stiftet i 1991 og siden da har målet været at skabe produkter der understøtter babyers udvikling lige fra fødslen. Produkterne tilbyder desuden smarte løsninger til forældres behov. I dag sælges Tiny Loves produkter i mere end 50 lande verden over. 

Tiny Love er et brand, som bliver inspireret af babyers oplevelser i perioden hvor de vokser og udvikler sig. I disse øjeblikke fyldes både børn og forældre med en følelse af spænding og glæde. Tiny Love forsøger altid at se verden gennem en babys øjne, fokusere på forældres behov og efterfølgende anvende eksperters viden samt kreativitet, for at kunne skabe produkter, der stimulerer babyers udvikling, mens de har det sjovt.

Tiny Love arbejder sammen med eksperter inden for børns udvikling, som hjælper til med at instruere produktudviklingen. Tiny Love forsøger altid at skabe det næste innovative produkt, som vil hjælpe med at stimulere babyers evner og sanser. Produkterne er også fremstillet til at hjælpe dig og din baby med at nyde de første år i barnets liv sammen. Kvalitet og sikkerhed er de allerhøjeste prioriteter, og produkterne lever altid op til de strengeste sikkerhedsstandarder. Tiny Loves produkter er ideelle, da de opfordrer både til uafhængig leg, som tilbyder forældre lidt tid alene, samt andre produkter, der opfordrer til kvalitetstid for barn og forældre sammen.

Tilføjet kurv