Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Birkenstock fodtøj til børn

47
Skostørrelse

Birkenstock fodtøj til børn

Birkenstock

Følsomme børnefødder har brug for god støtte og komfort, og her er sandalerne fra Birkenstock til børn helt ideelle. De er fleksible, og de er konstrueret sådan, at de støtter fødderne og giver optimal komfort. Sålerne er lavet af kork, så de er bløde og fleksible, samtidig med at de er åndbare. Birkenstock sandalerne er natursandaler til børn, som vil have kvalitetssko, som er moderigtige og komfortable at gå i.

Birkenstock sandaler til børn

Hvis du er på udkig efter et par lækre og smarte sandaler til børn, finder du kvalitetssandaler her. Birkenstock er en tysk producent af fodtøj, som har gjort det til sit speciale at skabe sandaler med en ekstra høj komfort, og som tager maksimalt hensyn til føddernes udformning. Især børns fødder har brug for godt fodtøj. Hvis de voksende fødder ikke får den rette støtte, kan de risikere at blive deforme eller få varige skader. 

Firmaet blev grundlagt helt tilbage i 1774, og det har siden da specialiseret sig i at udforme sko, som giver den bedste støtte til fødderne, men det var først i 1960'erne at de første Birkenstock sandaler, som vi kender dem i dag, blev produceret. Fremstillingen af sandalerne er naturligvis miljøvenlig, og bæredygtighed er i fokus. Alle materialer brugt til sandalerne fra Birkenstock til børn er af højeste kvalitet og nøje udvalgt. Der er brugt materialer, som er åndbare og behageligt bløde og former sig efter fodens form

Naturlige sko til sunde fødder

Her på siden kan du finde flotte Birkenstock sandaler til drenge og piger, og vi har flere forskellige modeller at vælge imellem, ligesom der er mange forskellige farver. Sandalerne fra Birkenstock til børn kan styles med alt slags tøj - lige fra kjoler og nederdele til jeans og shorts. De er perfekte til sommeren, så de sommerbrune fødder kan vises frem. Men brug dem også om vinteren som et par komfortable hjemmesko sammen med et par lune sokker.

Kendetegnende for sandalerne fra Birkenstock til børn er, at de har et naturligt look. De passer rigtig godt til det afslappede udtryk. Åbne sandaler giver luft til fødderne, og de er trendy og perfekte til hverdagsbrug. De er flotte og behagelige at gå med hele dagen. 

De minder om de fodformede sko, der var moderne i 70'erne, men stilen har fået en renæssance og er nu en fast del af modebilledet med en naturlig og moderne stil. Stilen har egentlig ikke ændret sig meget siden 70'erne, men sandalerne fra Birkenstock til børn er nu blevet trendy sandaler, der er flotte at se på, samtidig med at de er behagelige at have på.

Sandaler til børn af høj kvalitet

Det, der gør skoene fra Birkenstock til børn så unikke, er deres ortopædisk udformede såler, der er designet efter føddernes form. Samtidig er sålerne lavet af kork og EVA skum, som er støddæmpende og meget lette materiale og derfor ikke tynger fødderne, men giver en god bevægelsesfrihed. Undersiden af sålerne er lavet af det letvægtige og holdebare skum-materiale EVA skum, som også er meget fleksibelt og har en stor slidstyrke. På børnemodellerne er EVA-sålen 7 cm tyk. Sammen med den særlig kerne af kork, er sandalerne utroligt stødabsorberende, så de er behagelige at gå i hele dagen.

Sålerne fra Birkenstock til børn har en kerne af kork-gummi, og disse naturmaterialer er kulde- og varmeisolerende, og kork er desuden vandafvisende. Korken kommer fra produktionen af korkpropper, og den findeles til et granulat, der blandes med barksaften eller harpiksen fra kautsjuktræer. Denne saft er et naturligt gummiprodukt også kaldet naturlatex eller naturgummi. Naturgummi er meget elastisk, bæredygtigt og har en høj åndbarhed. Dæksålen, der vender ind mod foden er lavet af velourlæder.

Robust læder

På sandalerne fra Birkenstock til børn er der remme over foden, som er lavet af enten læder eller et syntetisk materiale. Læderet er robust og af en meget høj kvalitet. Det er særligt tykt ikke-spaltet læder, som er farvet helt igennem, så dens åndbare struktur bevares.

Husk, at når du køber sandaler fra Birkenstock til børn, skal der være god plads til fødderne både ved hælen og ved tæerne, så foden kan bevæge sig frit. De praktiske remme kan spændes ind over fødderne, så de tilpasses det enkelte barns fødder. Derved opnår du den mest optimale pasform. Spænderne er desuden nikkelfri.

Forkæl dit barns fødder med sandaler fra Birkenstock

Med et par sandaler fra Birkenstock til børn forkæler du fødderne med de ergonomiske og behagelige såler, der skåner fødderne. Der er flere ting ved udformningen af korksålen, som giver et unikt design: der er en svangstøtte, som fordeler vægten ud på hele foden. Bagest er der en hælskål, som sørger for, at foden er placeret korrekt i skoen uden at forskubbe sig. Fortil er der en kant, der beskytter tæerne. Sålerne har en anatomisk udformning, der støtter føddernes naturlige form.

Vi fører flere forskellige modeller af sandaler fra Birkenstock til børn, så du kan finde din favorit der passer til dine børns fødder.

Nyheder, nye kollektioner og tilbud fra Birkenstock

Produkterne fra Birkenstock er uhyre populære, og derfor er det altid en god ting, at holde øje med hvornår nyhederne fra de nye kollektioner af Birkenstock bliver lanceret. På trods af populariteten hænder det alligevel, at vi sætter nogle af produkterne ned, sådan at du kan købe Birkenstock til nedsat pris. Har du dermed et ønske om, at købe produkterne fra Birkenstock med rabat, gælder det om at holde øje med vores udsalgskategori.

Tilføjet kurv